Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

YES YEEEES! XD

Έχω φωτό που το φοράω για πλάκα μες στο μαγαζί.(Όχι, δεν το αγόρασα τελικά.)

ησουν στα βριλλησια πριν απο κατι μερες...?..?

Δημοσ.

ερώτηση

αν βάλεις αίματα (μην ρωτήσετε που θα βρεις , πας σε ενα χασάπικο κ παίρνεις) στα ρούχα σου και πάρεις και ενα πριόνι για να είσαι ντυμένος σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι μπορεί να πάθεις τίποτα απο τα αίματα ?? μικρόβια ξέρω γω κ έτσι αν ειναι για ώρες πάνω σου ??  ειναι μια καλή κ αληθοφανής " στολή " handmade .

Δημοσ.

ερώτηση

αν βάλεις αίματα (μην ρωτήσετε που θα βρεις , πας σε ενα χασάπικο κ παίρνεις) στα ρούχα σου και πάρεις και ενα πριόνι για να είσαι ντυμένος σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι μπορεί να πάθεις τίποτα απο τα αίματα ?? μικρόβια ξέρω γω κ έτσι αν ειναι για ώρες πάνω σου ??  ειναι μια καλή κ αληθοφανής " στολή " handmade .

αν τα αιματα ειναι πανω σου πανω απο 2.5 ωρες κολλας ηπατιτιδα ψ και δεν σου ξανασηκωνεται

• Like 1
Δημοσ.

ερώτηση

Μπορεί κάλλιστα να βάλει λίγη κέτσαπ σε τίποτα παλιόρουχα :)

Δημοσ.

Δεν θα κάνεις τίποτα, θα βάψεις τα μάγουλα σου κόκκινα και θα γεμίσεις το στόμα σου γιαούρτι. Οποιος σε ρωτήσει τι είσαι ντυμένος θα ζουλάς τα μάγουλα σου από πάνω του και θα του απαντάς "καυλόσπυρο".  

• Like 5
Δημοσ.

Θα γίνεις ναργιλές ... όπως το ανέκδοτο ...
Γυμνός με μια κατσαρόλα που αχνίζει στο κεφάλι .
Και όποιος γελάσει του δίνεις το "μαρκούτσι" να
τραβήξει μια τζούρα ...  :P

Δημοσ.

βάλε κάτι μαύρο, πάει με όλα.
ας πούμε μπορείς να δεις αυτή τη λιτή και απέριττη ενδυμασία
είμαι σίγουρος ότι θα κλέψεις τις εντυπώσεις.
και φυσικά χρειάζεσαι και τον ανάλογο ήχο κλήσης.
Darth-Vader.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε!! Φωτο βαλε!!! 

@GreyHorse δε στο χα το Buffy fan :)

Υπήρξαμε και αγοράκια κάποτε..

Όχι ότι η Μπάφυ είναι για παιδάκια, αλλά όσο πιο μικρός τόσο ευκολότερα δένεσαι με τους χαρακτήρες.

• Like 1
Δημοσ.

<p>ερώτηση<br><br>

αν βάλεις αίματα (μην ρωτήσετε που θα βρεις , πας σε ενα χασάπικο κ παίρνεις) στα ρούχα σου και πάρεις και ενα πριόνι για να είσαι ντυμένος σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι μπορεί να πάθεις τίποτα απο τα αίματα ?? μικρόβια ξέρω γω κ έτσι αν ειναι για ώρες πάνω σου ??  ειναι μια καλή κ αληθοφανής " στολή " handmade .</p>

Πουλάει το χασάπικο αίματα?? Το αίμα από χοιρινό παίζει να έχει άλλη τιμή το μοσχαρίσιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...