JERONIMO888 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 YES YEEEES! XD Έχω φωτό που το φοράω για πλάκα μες στο μαγαζί.(Όχι, δεν το αγόρασα τελικά.) ησουν στα βριλλησια πριν απο κατι μερες...?..?
nicoc89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ερώτησηαν βάλεις αίματα (μην ρωτήσετε που θα βρεις , πας σε ενα χασάπικο κ παίρνεις) στα ρούχα σου και πάρεις και ενα πριόνι για να είσαι ντυμένος σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι μπορεί να πάθεις τίποτα απο τα αίματα ?? μικρόβια ξέρω γω κ έτσι αν ειναι για ώρες πάνω σου ?? ειναι μια καλή κ αληθοφανής " στολή " handmade .
JERONIMO888 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ερώτηση αν βάλεις αίματα (μην ρωτήσετε που θα βρεις , πας σε ενα χασάπικο κ παίρνεις) στα ρούχα σου και πάρεις και ενα πριόνι για να είσαι ντυμένος σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι μπορεί να πάθεις τίποτα απο τα αίματα ?? μικρόβια ξέρω γω κ έτσι αν ειναι για ώρες πάνω σου ?? ειναι μια καλή κ αληθοφανής " στολή " handmade . αν τα αιματα ειναι πανω σου πανω απο 2.5 ωρες κολλας ηπατιτιδα ψ και δεν σου ξανασηκωνεται 1
theoritikos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ερώτηση αν βάλεις αίματα (μην ρωτήσετε που θα βρεις , πας σε ενα χασάπικο κ παίρνεις) στα ρούχα σου και πάρεις και ενα πριόνι για να είσαι ντυμένος σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι μπορεί να πάθεις τίποτα απο τα αίματα ?? μικρόβια ξέρω γω κ έτσι αν ειναι για ώρες πάνω σου ?? ειναι μια καλή κ αληθοφανής " στολή " handmade . Μπορεί κάλλιστα να βάλει λίγη κέτσαπ σε τίποτα παλιόρουχα
defacer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Θέλουμε φωτό νίκοτς. Αλλά μη το επιχειρήσεις αν δε σε παίρνει. 2
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θα κάνεις τίποτα, θα βάψεις τα μάγουλα σου κόκκινα και θα γεμίσεις το στόμα σου γιαούρτι. Οποιος σε ρωτήσει τι είσαι ντυμένος θα ζουλάς τα μάγουλα σου από πάνω του και θα του απαντάς "καυλόσπυρο". 5
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Νταξ νευρικο :lol:
agrio.imeros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Θα γίνεις ναργιλές ... όπως το ανέκδοτο ...Γυμνός με μια κατσαρόλα που αχνίζει στο κεφάλι .Και όποιος γελάσει του δίνεις το "μαρκούτσι" νατραβήξει μια τζούρα ...
Kostas93 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 βάλε κάτι μαύρο, πάει με όλα.ας πούμε μπορείς να δεις αυτή τη λιτή και απέριττη ενδυμασίαείμαι σίγουρος ότι θα κλέψεις τις εντυπώσεις.και φυσικά χρειάζεσαι και τον ανάλογο ήχο κλήσης. 1
GreyHorse Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Βάλε!! Φωτο βαλε!!! @GreyHorse δε στο χα το Buffy fan Υπήρξαμε και αγοράκια κάποτε.. Όχι ότι η Μπάφυ είναι για παιδάκια, αλλά όσο πιο μικρός τόσο ευκολότερα δένεσαι με τους χαρακτήρες. 1
gatokoritso Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 <p>ερώτηση<br><br> αν βάλεις αίματα (μην ρωτήσετε που θα βρεις , πας σε ενα χασάπικο κ παίρνεις) στα ρούχα σου και πάρεις και ενα πριόνι για να είσαι ντυμένος σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι μπορεί να πάθεις τίποτα απο τα αίματα ?? μικρόβια ξέρω γω κ έτσι αν ειναι για ώρες πάνω σου ?? ειναι μια καλή κ αληθοφανής " στολή " handmade .</p> Πουλάει το χασάπικο αίματα?? Το αίμα από χοιρινό παίζει να έχει άλλη τιμή το μοσχαρίσιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα