Προς το περιεχόμενο

THOMSON 55FZ4633 - 499 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο εξωτερικο αυτη ειναι η κανονικη της τιμη πανω κατω, ουτε εγω θεωρω οτι αξιζει ακομη και αν δε παιρνεις αλλη 55αρα στα χρηματα αυτα, μακροπροθεσμα ειναι κακη αγορα πιστευω

Δημοσ.

Ομως στη μαμα εταιρεια στη γερμανια ΔΕΝ πουλιεται το συγκεκριμενο μοντελο.................σκεψεις κανω.. :huh:

Δημοσ.

Βλέπω πως όλοι μιλάνε υποθετικά, εγώ μιλάω έχοντας μια 40άρα για 2 χρόνια τώρα. Ζημιές ναι, είχαν οι CRT, τις θυμάμαι και εγώ αλλά με panel δεν έχω δει ακόμα προβληματική. Για τα λεφτά της πάντως είναι σούπερ, έχει χαρακτηριστικά που σε 55άρα θα τα πληρώσεις τουλάχιστον διπλάσια. Στο μόνο που χάνεις σίγουρα είναι στην ποιότητα της εικόνας, το πάνελ δείχνει κάπως ξεθωριασμένο και το μαύρο δεν είναι τόσο μαύρο, είναι γκρι. Επίσης να περιμένεις κάποιο ελαφρά αισθητό τρέμουλο στην εικόνα με 8ms συχνότητα ανανέωσης αλλά με 500 ευρώ... Έχοντας συνηθήσει στις παλιές Philips (στις προ Samsung πανελ εποχή) με 3ms εμένα η Thomson δε μου κάθεται καλά όσον αφορά το τρέμουλο, αλλά αυτό θα το βλέπεις μόνο όταν η εικόνα κινείται σταθερά αριστερά-δεξιά και παρατηρείς κάτι στο κέντρο, πχ ίσως το παρατηρείς όταν βλέπεις ποδόσφαιρο ή ανοικτά πλάνα. Και ο ήχος θα είναι λίγο πιο κουτιασμένος αλλά και πάλι, σε αυτά τα λεφτά... και σε 24 άτοκες... Εν κατακλείδι και επιπρόσθετα προτείνω μεγέθη 42-48 για φυσιολογικές αποστάσεις, η 55 είναι μεγάλη, κουράζει. Επίσης δε συνιστώ Panasonic (χαλάνε σχετικά εύκολα) και Sony (παρουσιάζουν διάφορα κουφά θέματα), αναγκαστικά πας σε Κορεάτικες ή σε πολύ ακριβές Philips (οι φτηνές Philips έχουν Samsung πάνελ, χάλια δηλαδή). Γνώμη μου, πήγαινε σε κατάστημα να την δες να παίζει, όταν τις δεις δίπλα-δίπλα βλέπεις πολλά πράγματα. Αυτά, ελπίζω να σε (ξε)μπέρδεψα :)

• Like 2
Δημοσ.

συμφωνώ, οσα χρονια θυμαμαι τηλεοράσεις thomson αλλα τοσα θυμαμαι και τις ζημιες τους καθε λιγο...

Κάποτε ήταν πανάκριβες και θεωρούνταν από τις καλές πάντως!

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω πως όλοι μιλάνε υποθετικά, εγώ μιλάω έχοντας μια 40άρα για 2 χρόνια τώρα. Ζημιές ναι, είχαν οι CRT, τις θυμάμαι και εγώ αλλά με panel δεν έχω δει ακόμα προβληματική. Για τα λεφτά της πάντως είναι σούπερ, έχει χαρακτηριστικά που σε 55άρα θα τα πληρώσεις τουλάχιστον διπλάσια. Στο μόνο που χάνεις σίγουρα είναι στην ποιότητα της εικόνας, το πάνελ δείχνει κάπως ξεθωριασμένο και το μαύρο δεν είναι τόσο μαύρο, είναι γκρι. Επίσης να περιμένεις κάποιο ελαφρά αισθητό τρέμουλο στην εικόνα με 8ms συχνότητα ανανέωσης αλλά με 500 ευρώ... Έχοντας συνηθήσει στις παλιές Philips (στις προ Samsung πανελ εποχή) με 3ms εμένα η Thomson δε μου κάθεται καλά όσον αφορά το τρέμουλο, αλλά αυτό θα το βλέπεις μόνο όταν η εικόνα κινείται σταθερά αριστερά-δεξιά και παρατηρείς κάτι στο κέντρο, πχ ίσως το παρατηρείς όταν βλέπεις ποδόσφαιρο ή ανοικτά πλάνα. Και ο ήχος θα είναι λίγο πιο κουτιασμένος αλλά και πάλι, σε αυτά τα λεφτά... και σε 24 άτοκες... Εν κατακλείδι και επιπρόσθετα προτείνω μεγέθη 42-48 για φυσιολογικές αποστάσεις, η 55 είναι μεγάλη, κουράζει. Επίσης δε συνιστώ Panasonic (χαλάνε σχετικά εύκολα) και Sony (παρουσιάζουν διάφορα κουφά θέματα), αναγκαστικά πας σε Κορεάτικες ή σε πολύ ακριβές Philips (οι φτηνές Philips έχουν Samsung πάνελ, χάλια δηλαδή). Γνώμη μου, πήγαινε σε κατάστημα να την δες να παίζει, όταν τις δεις δίπλα-δίπλα βλέπεις πολλά πράγματα. Αυτά, ελπίζω να σε (ξε)μπέρδεψα :)

κανεις λαθος φιλε,sony,samsung ειναι απο τις καλυτερες τηλεορασεις αυτη τη στιγμη αλλα και οι panasonic έιναι αρκετά καλες,

επισης η Philips δεν εχει καμια σχεση με την παλια εταιρια ( ψαξε για την κινεζικη tcl)

ολα αυτα βέβαια είναι offtopic οπως και το να παρει μικροτερες ιντσες κτλ,

επι του θεματος δεν ξερω αν υπαρχει προσφορα μιας και δεν υπαρχει σε αλλο καταστημα στην ελλαδα απ'οτι φαινεται και στο εξωτερικο εχει αυτη τη τιμη

Δημοσ.

Παιδια δεν λεει καθολου η  συγκεκριμενη ?

ειμαι σε αναζητηση 48-50''  με μαξ 500αρικο εδω και καιρο οσο ποιο μεγαλη γινεται.

οι 55 ειναι πολυ μεγαλο δελεαρ.  να μην το σκευτω?

Δημοσ.

Σε μεγάλες ίντσες ειναι ρίσκο το panel, ειδικά σε αυτή την τιμή.Αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις ίσως σε ικανοποιεί.Εγώ θα την αγόραζα μόνο αν ήταν να την τοποθετήσω σε κάποιο κατάστημα και να παίζει 16 ώρες την ημέρα, χωρίς πολλά πολλά. Πιστεύω και σε digea θα έχει αρκετά θεματάκια...

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Σε μεγάλες ίντσες ειναι ρίσκο το panel, ειδικά σε αυτή την τιμή.Αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις ίσως σε ικανοποιεί.Εγώ θα την αγόραζα μόνο αν ήταν να την τοποθετήσω σε κάποιο κατάστημα και να παίζει 16 ώρες την ημέρα, χωρίς πολλά πολλά. Πιστεύω και σε digea θα έχει αρκετά θεματάκια...

Sent from my iPhone using Insomnia

Σωστός! Για καφετέριες, πρακτορεία ΟΠΑΠ κλπ είναι σούπερ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...