funbreaker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Περιμένω να παραλάβω σχετικά άμεσα ένα δέμα από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της Κίνας με σχετικά μεγάλη αξία (έχει μέσα 2 κινητά). Η πληρωμή έχει γίνει με paypal. Αυτό που με προβληματίζει είναι, σε περίπτωση που βρω μέσα αντί για τα δύο κινητα, δύο πατάτες Κίνας, τότε πώς θα το αποδείξω? Πρέπει να βιντεοσκοπήσω το άνοιγμα? Και αν το κάνω αυτό θα είναι επαρκές στοιχείο? Γενικά το paypal υπό ποιες συνθήκες με καλύπτει αν πάει κάτι στραβά? Γιατι να με πιστέψει ότι είχε μέσα πατάτες και να μην πιστέψει τον πωλητή ότι δεν έστειλε πατάτες?
mylo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 τράβα ένα βιντεάκι όσο το ανοίγεις να είσαι καλυμμένος. εγώ το κανα και ας μη χρειάστηκε
funbreaker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 τράβα ένα βιντεάκι όσο το ανοίγεις να είσαι καλυμμένος. εγώ το κανα και ας μη χρειάστηκε Και θεωρείται αυτό το πράμα επαρκές αποδεικτικό? Καταρχάς αν κάποιος ήθελε να τους κοροιδέψει θεωρητικά μπορεί να το κάνει ακόμη και με βιντεάκι. Αν δεν το σκεφτόμουν δηλαδή και δεν τραβούσα, το paypal τι πολιτική ακολουθεί και με ποια λογική?
krami Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 υπαρχει κι αλλο ενδεχομενο: να βρεις μεσα κινητα που να αποδειχτουν πατατες, και τοτε?
mylo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 δε ξέρω ποια είναι η λογική του pay pal, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο τη λαμογια να στη κάνει ταχυδρόμος, οπότε τράβα εσυ ένα βίντεο
funbreaker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 υπαρχει κι αλλο ενδεχομενο: να βρεις μεσα κινητα που να αποδειχτουν πατατες, και τοτε? Ναι το σκέφτηκα κι αυτό. Να βρω κινητά που να μην λειτουργούν πχ, ή που να λειτουργούν εμφανώς προβληματικά απ την πρώτη στιγμή. Τί συμβαίνει στην περίπτωση αυτή και πως το αποδεικνύω στο paypal για να με καλύψει? δε ξέρω ποια είναι η λογική του pay pal, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο τη λαμογια να στη κάνει ταχυδρόμος, οπότε τράβα εσυ ένα βίντεο ε κι αν την κάνει ο ταχυδρόμος σε τι θα βοηθήσει το βίντεο? Να το δείξω στα ΕΛΤΑ? Θα γελάνε.
mylo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 κάνοντας την όποια παραγγελία από κίνα πέρνεις και το ρίσκο είτε το πακέτο να έχει μέσα πατάτα είτε το περιεχόμενο να αποδειχτεί πατάτα. νομίζω είχε συμβεί σχετικό περιστατικό (δες myphone) και έκτοτε ο συγκεκριμένος κινέζος στέλνει φωτο του αντικειμένου στο ταχυδρομίο
kabouras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 γενικα οι αγορες απο το ιντερνετ, ποσο μαλον απο εκτως ευρωπης εμπεριεχουν ρισκο. το παιρνεις επειδη δε θες να αγορασεις απ το καταστημα της πολης σου. μη τα θελουμε κ ολα δικα μας!!! παντως μεχρι τωρα σε οσες αγορες εχω κανει απο κινα δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα και μια φορα που το προιον δεν ηταν ακριβως αυτο που ειχα φανταστει (αλλα εκ των υστερων ειδα οτι το εγραφαν στο σιτε τους) μου δωσαν πισω τα μισα $
funbreaker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Γνωρίζω πως υπάρχει ρίσκο, αυτό που ρωτάω στο topic είναι ποια είναι τα όρια και η λογική της κάλυψης από το paypal ώστε να κάνω τις κατάλληλες ενέργειες σε περίπτωση προβλήματος.
johnbond Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Τι νόημα έχει το βίντεο; Μπορείς άνετα να ανοίξεις το πακέτο προσεχτικά,να βγάλεις το κινητό,να το ξανανακλείσεις και να βγάλεις βίντεο ότι το κινητό λείπει..
funbreaker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Τι νόημα έχει το βίντεο; Μπορείς άνετα να ανοίξεις το πακέτο προσεχτικά,να βγάλεις το κινητό,να το ξανανακλείσεις και να βγάλεις βίντεο ότι το κινητό λείπει.. Ε ναι αυτό λέω, ότι ούτε το βίντεο απ την πλευρά μου έχει νόημα, ούτε οι φωτογραφίες που έστειλαν αυτοί. Οπότε το paypal ποιον πιστεύει αν κάτι δεν πάει καλά? Τί πολιτική ακολουθεί και με ποια λογική?
krami Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 δες αυτο το topic μηπως βρεις κατι χρησιμο : http://www.insomnia.gr/topic/473757-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C/
johnbond Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ε ναι αυτό λέω, ότι ούτε το βίντεο απ την πλευρά μου έχει νόημα, ούτε οι φωτογραφίες που έστειλαν αυτοί. Οπότε το paypal ποιον πιστεύει αν κάτι δεν πάει καλά? Τί πολιτική ακολουθεί και με ποια λογική? Πρέπει να φαίνεται και ο ταχυδρόμος στο βίντεο και να το ανοίγεις κατευθείαν.. Οπότε στήσου έξω και περίμενε τον. Γενικά πάντως δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοια απάτη απο κατάστημα..Μην ανησυχείς.Αν είσαι τόσο άτυχος βλέπεις μετά τι θα κάνεις.
StormGr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Τα καταστηματα δεν κανουν απατες, πιο πολυ τους συμφερει να πουλανε κανονικα παρα να κανουν καμια λαμογια, να κακο-χαρακτηριστουνε και να μην πουλανε υστερα. Θελει προσοχη βεβαια απο που αγοραζουμε, αν ειναι ebay και πουλανε στο 1/3 απο οτι πουλανε αλλοι ε τοτε δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι παιζει καποια πουστια.
funbreaker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Τα καταστηματα δεν κανουν απατες, πιο πολυ τους συμφερει να πουλανε κανονικα παρα να κανουν καμια λαμογια, να κακο-χαρακτηριστουνε και να μην πουλανε υστερα. Για απάτη το θεωρώ κι εγώ τελείως απίθανο στο συγκεκριμένο κατάστημα απλά πήρα την ακραία περίπτωση. Αν όμως το προιόν είναι μη λειτουργικό και φαίνεται εξαρχής? π.χ. το κινητό δεν ανοίγει καν? Τότε τί γίνεται? Υποθέτω πως δεν αποδεικνύεται κάπως οπότε και πρέπει να τους το στείλεις πίσω και τρέχα γύρευε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα