Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω σε 30-40 χρόνια να με δείχνουν κατι πιτσιρικάδες και να με λένε ρετρό και Τρελο-Γιωργο, πως μπορεί και οδηγεί με τα χέρια και τετοια...αν δεν εχει λεβιέδες και τα σχετικά δεν παιζει να οδηγήσω...ακου εκει αυτόματο, κατεβάζεις απο 5η 3η και το ευχαριστίεσαι στην προσπέραση, τι να σου πει το αυτοματο :P

• Like 4
Δημοσ.

Δεν σου φταίει κανένας που η alfa romeo έχει να βγάλει σοβαρό αυτοκίνητο 10 χρόνια. Μόνο κάτι μικρά βγάζει...

Σιγά να μην έχει και 30. Γιατί η 159 σε όλες τις εκδόσεις της άσχημη ήταν; H Βrera; Από τους Γερμανικούς κουβάδες είναι κλάσεις ανώτερη σε φιλοσοφία, design και χαρακτήρα.

Το θέμα είναι πλέον ότι κάνει επανεκκίνηση και θα βγαίνουν όλα τα μοντέλα με πισωκίνηση και κάποια με τετρακίνηση. Αυτό για τους λάτρεις της αυτοκίνησης και της συγκεκριμένης εταιρείας θρύλος, σημαίνει πολλά...

• Like 1
Δημοσ.

H Βrera; Από τους Γερμανικούς κουβάδες είναι κλάσεις ανώτερη σε φιλοσοφία, design και χαρακτήρα.

αχα καλό εεε;  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Γενικότερα για την Alfa Romeo αναφερόμουν, εσύ αρκέσου στο VAG Group. Και δώρο να μου το κάναν το S3 θα το πουλούσα για να πάρω 159 TB. Γούστα είναι αυτά...

Δημοσ.

Σιγά να μην έχει και 30. Γιατί η 159 σε όλες τις εκδόσεις της άσχημη ήταν; H Βrera; Από τους Γερμανικούς κουβάδες είναι κλάσεις ανώτερη σε φιλοσοφία, design και χαρακτήρα.

Το θέμα είναι πλέον ότι κάνει επανεκκίνηση και θα βγαίνουν όλα τα μοντέλα με πισωκίνηση και κάποια με τετρακίνηση. Αυτό για τους λάτρεις της αυτοκίνησης και της συγκεκριμένης εταιρείας θρύλος, σημαίνει πολλά...

Κοιτα οι λατρεις της αυτοκινησης και της συγκεκριμενης εταιριας θρυλος οπως αναφερεις εχουνε σημαντικοτερα προβληματα, οπως το οτι πλεον η Αλφα δεν εχει ΟΥΤΕ καν ενα αμαξι να παρουνε που ειναι μην ειναι ετη πισω απο τον ανταγωνισμο. 

Εχει μονο Mito , Giulieta και 4c, δηλαδη mini, μικρο και σπορ ... 

Ενταξει λαθος μου, η 159 αξιζε, αλλα μετα το χαος. 

H Brera ητανε πανεμορφο αμαξι, και εκει τελειωνει γιατι οπως ειχε πει και το top gear, why does it have to be so painfully slow?

Και εμενα μου αρεσαν παντα απειρα τα alfa romeo, και θα ηθελα παρα πολυ να εχω. Αλλα αμα δεν θελεις μικρο αμαξι, δεν υπαρχει κατι να δεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ασχολείσαι με το θέμα, η εταιρεία από τον Ιούνιο κάνει restart, αλλάζοντας την φιλοσοφία της, τέρμα τα μικρά αυτοκίνητα και το κυριότερο... ΤΕΡΜΑ Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ!

alfa-romeo-2014-2018-five-year-plan-prod

• Like 1
Δημοσ.

Γενικότερα για την Alfa Romeo αναφερόμουν, εσύ αρκέσου στο VAG Group. Και δώρο να μου το κάναν το S3 θα το πουλούσα για να πάρω 159 TB. Γούστα είναι αυτά...

Αμα ειχαμε 2007 μπορει, πλεον δυσκολακι.

Δεν ασχολείσαι με το θέμα, η εταιρεία από τον Ιούνιο κάνει restart, αλλάζοντας την φιλοσοφία της, τέρμα τα μικρά αυτοκίνητα και το κυριότερο... ΤΕΡΜΑ Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ!

Οχι, μεχρι να βγαλει την Giulia αυτο που εχει κανει ειναι να ανακοινωσει ενα προγραμμα που θελει να ακολουθησει. Οταν φτασουμε στο σημειο να αποκαληφθει τουλαχιστον το αμαξι το ξανασυζηταμε.

Το αν το αμαξι εχει μπροστα η πισω ειναι καθαρα ιδεολογικο θεμα συζητησης, και για το 95% των οδηγων ΔΕΝ τους καιγεται καρφι. Το να πιστευεις οτι το προβλημα της alfa τωρα ητανε η μπροστα κινηση με 2 μοντελα στην αγορα και ενα σπορ, ειναι τουλαχιστον shortsighted. Και σου εχω νεα, την εταιρια δεν θα την ανεβασει το 5%, αλλα το 95%.

Μακαρι να ειναι η Giulia στο μισο καλο αμαξι απ΄οσο ομορφη θα ειναι...

• Like 1
Δημοσ.
Δεν σου φταίει κανένας που η alfa romeo έχει να βγάλει σοβαρό αυτοκίνητο 10 χρόνια. Μόνο κάτι μικρά βγάζει...

Με τελευταίο το Alfa GT

Διαβάζω την σκέψη σου η μπα;

Δημοσ.

Η Giulia είναι επίσημο, παρουσιάζεται και αρχίζει η παραγωγή της τον Ιούνιο, στις 24 για την ακρίβεια. Επίσης τον Μάη ξεκινά και επίσημα η εισαγωγή της 4C στις ΗΠΑ.

Κοίτα βρίσκω 159 TB με full extra, με 35000 χιλιόμετρα, μοντέλο 2010, 12000 ευρώ από Γερμανία. Άμα τα είχα θα πήγαινα μπουσουλώντας να την πάρω...

Το μόνο λάθος της Alfa, αλλά εδώ φταίει η μαμά FIAT είναι, ότι δεν παρουσίασε γρήγορα νέα μοντέλα, ελλείψει βέβαια χρημάτων ή και προοπτικής. Όλοι επικεντρώθηκαν στην Ferrari και στην FIAT.  Αυτά αλλάζουν σιγά, σιγά, αλλά δυστυχώς δεν βλέπω στον ορίζοντα ανάκαμψη της εξίσου αγαπημένης Lancia.

Για μένα ένα σημαντικό λάθος της Alfa, ήταν το γεγονός ότι δεν έβγαλε την 159 TB με τετρακίνηση (την έβγαλε στα 2.4lt Diesel και στα 3.2lt V6), στα κυβικά αυτά κανείς δεν θα έπαιρνε Audi quattro. Που μεταξύ μας, το μοναδικό Γερμανικό αυτοκίνητο που καλοέβλεπα ήταν το B5 A4 quattro. Οι Γερμανοί συμπαθούν ιδιαίτερα την Alfa Romeo. Ειδικά η 156 V6 2.5lt πούλησε πάρα πολύ στην Γερμανία.

Το ότι πλέον η Ferrari F1 έχει το σήμα της Alfa Romeo αντί της FIAT, σημαίνει πολλά για το μέλλον...

3-4_RETRO_2015_OK.jpg?3

Δημοσ.

Με τελευταίο το Alfa GT Διαβάζω την σκέψη σου η μπα;

E ναι. Μην με παρεξηγεις, και το 4C αμαξαρα ειναι. Αλλα δεν ειναι αμαξι που ευκολα θα σκεφτεις να το παρεις. Ειναι σπορ διθεσιο, απλα τα πραγματα.

Δημοσ.

μα ξεχνάτε και τη brera τη βάρκα :P

εγώ από την άλλη δε ξέρω ποια αλφα θα αγόραζα γενικά όσα λεφτά και αν είχα..

το πρόβλημα της συγκεκριμένης είναι ότι σε καμιά κατηγορία δεν έχει βγάλει πραγματικά κάτι ανταγωνιστικό

(στη gt με το busso για μένα έφτασε στο αποκορύφωμά της, οκ και η 4c είναι πολύ καλή αλλά αφορά συγκεκριμένη μερίδα κυρίως φανατικών της εταιρείας, δε μπορείς να πουλάς σε κατηγορίες porsche.. ) 

εδώ και χρόνια ακούω για την ανάστασή της, αλλά πέρα από κάτι που πήγε να γίνει με τι mito, κατά τα άλλα τζίφος.. 

τουλάχιστον οι γερμανοί σταθερά βελτιώνονται και κάνουν αυτό που κάνουν σωστά και στο θέμα τούρμπο που έχουν επενδύσει εδώ και χρόνια παίζουν μπαλίτσα σχεδόν μόνοι τους 

πάντως σήμερα όσο και αν μου αρέσουν τα s3 αν είχα χρήματα για ξόδεμα εκεί γύρω και έψαχνα για αυτοκίνητο θα κοιτούσα A-class AMG  :wub:

• Like 1
Δημοσ.

Δε μπορώ να σκεφτώ πως θα μπλέξει η Apple τις έρευνες πάνω σε EVs με την κατεύθυνσή της και τα προϊόντα της. Το να βγάλει η ίδια στην παραγωγή EV το θεωρώ αδύνατο.

ακου εκει αυτόματο, κατεβάζεις απο 5η 3η και το ευχαριστίεσαι στην προσπέραση, τι να σου πει το αυτοματο :P

Το kick-down των σειριακών σε χαιρετάει, όσο εσύ ξεμπρατσιάζεσαι για να χώσεις 3η από 5η. :P

Δημοσ.

Θα λυγιζει στις στροφες για να μην σε "πεταει".

Στο Κτεο και στο service θα το ραντιζουν για να μην πιανει παρασιτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...