kabouras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδια οκ οι πρωτεινες εχουν καποια χημικα μεσα πχ προσθετα γευσης αλλα α) υπαρχουν και καθαρες πρωτεινες και β) ειναι τουλαχιστον αστειο να θεωρει "χημικα" τις πρωτεινες καποιος που καταναλωνει οτιδηποτε πωλειται σε ενα περιπτερο εκτως του νερου
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 επεσες στην περιπτωση που εγω παιρνω μονο νερο απο περιπτερα! Απο τα συμπληρωματα δεχομαι το να παρει καποις πρωτεινη απλα δεν δεχομαι το να εινα ιη πρωτη λυση ,ειδικα για ατομα που δεν εχουν και μερικα χρονια σητν πλατη τους και μονο αφου εχουν φτιαξει ολη την υπολοιπη διατροφη τους !
johnbond Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Γίνε χορτοφάγος με γαλακτοκομικα και σιγά χωρίς σκόνη και θα δεις πόσο καλό θα κάνεις στον οργανισμό σου και πόσο εύκολα τα χωνεύεις.. Οι καλές χορτοφαγικές τροφές είναι απο τη φύση τους δύσπεπτες.. Εσύ δηλαδή τρως φασόλια,φακές,ρεβύθια,σόγια,αρακά κτλ χωρίς καμία ενόχληση;Και τρως αυτές τις τροφές καθημερινά;Και αν όχι καθημερινά με τι τις αντικαθιστάς για πρωτείνη τις άλλες μέρες; ποτέ ξαναααα!
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 περα απο τους γιγαντες που αυτοι θελουν καμια βδομαδα να τους χωνεψεις με τα αλλα δεν εχεις θεμα!! στο λεω γιατι το εκανα 1.5 χρονο και τοτε ετρεχα που το στομαχι μου χρειαζοταν να ειναι κομπλε ολη την ωρα
johnbond Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 περα απο τους γιγαντες που αυτοι θελουν καμια βδομαδα να τους χωνεψεις με τα αλλα δεν εχεις θεμα!! στο λεω γιατι το εκανα 1.5 χρονο και τοτε ετρεχα που το στομαχι μου χρειαζοταν να ειναι κομπλε ολη την ωρα Καλά,στο στομάχι παλεύεται..στο έντερο όμως; τίγκα στις ίνες είναι όλα αυτά..πολλές ίνες = περισσότερες επισκέψεις στο θρόνο.. :-D
Mau-Maus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 really?? 2015 εχουμε ακομη πιστευετε οτι το κοτοπουλο κανει βυζια?? Εγω παντως το τρωω το κοτοπουλακι μου ολο ! Εχει πολυ πλακα -και- αυτο το νημα .. 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 το δικο σου μαους ειναι αλανιαρικο για αυτο 2
orck Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Πολλες προκαταληψεις εχω διαβασει ηδη σε αυτο το θεμα.Δεν θεωρω την χορτοφαγια ισορροπημενη διατροφη, στην φυση ειμασταν ενα ζωο ΠΑΜΦΑΓΟ, εαν απο ιδεολογια η ψευδο-ηθικη το γυρναμε στα χορτα/οσπρια επειδη οι αγελαδες πονανε οταν τις σκοτωνουν τοτε δεν ξερω τι να πω.Ας σταματησουμε να λεμε παντου και παντα για χημικα, το νερο ειναι ενα χημικο εχει υδρογονο που με αυτο φτιαχνουν εκρηκτικα πιο δυνατα απο τα πυρηνικα και οξυγονο ενα πολυ εντονο διαβρωτικο των παντων. Με υπερβολες μπορει καποιος να υποστηριξει τα παντα.
margaritagr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Εεεεε χμ..... μπερδεψες τη "χημεία" που αναλυει τον κοσμο γυρω μας, με τα "χημικά" τα οποια παρασκευαζει ο ανθρωπος...
johnbond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θεωρω την χορτοφαγια ισορροπημενη διατροφη, στην φυση ειμασταν ενα ζωο ΠΑΜΦΑΓΟ, εαν απο ιδεολογια η ψευδο-ηθικη το γυρναμε στα χορτα/οσπρια επειδη οι αγελαδες πονανε οταν τις σκοτωνουν τοτε δεν ξερω τι να πω. Ισορροπημένη είναι μια διατροφή που μπορεί να προσφέρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία. Η χορτοφαγία με εξαίρεση τη βιταμίνη b12 πληρεί αυτόν τον ορισμό οπότε δε μπορείς να λες οτι δεν είναι ισορροπημένη εκτός και αν μπορείς με στοιχεία να αποδείξεις το αντίθετο. Τα υπόλοιπα που λες είναι υποκειμενικά οπότε δε χρήζουν σχολιασμού.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ισορροπημένη είναι μια διατροφή που μπορεί να προσφέρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία. Η χορτοφαγία με εξαίρεση τη βιταμίνη b12 πληρεί αυτόν τον ορισμό οπότε δε μπορείς να λες οτι δεν είναι ισορροπημένη εκτός και αν μπορείς με στοιχεία να αποδείξεις το αντίθετο. Τα υπόλοιπα που λες είναι υποκειμενικά οπότε δε χρήζουν σχολιασμού. εγω οσο ημουν χορτοφαγος παντα ελεγα οτι ο vegan που θα εχει ελειψη σε Β12 δεν ειναι σωστη διατροφη ο vegetarian ομως που τρωει αυγα και γαλακτοκομικα και δεν εχει θεμα ελειψης Β12 ειναι οτι καλυτερο μπορεις να δωσεις στον οργανισμο σου. ΥΓ: παντα σαν χορτοφαγος εκραζα τους vegan και τους ιδεολογους χορτοφαγους (αυτους για τα ζωα, οκ και εγω ειμαι κατα του τροπου που μεγαλωνουν και σκοτωνονται αλλα οχι γενικα κατα την υπαρξη τετοιοων φαρμων. Να υπαρχουν γιατι δεχομαι οτι ο αλλος μπορει να θελει να τρωει καθε μερα κρεας απλα να μην υπαρχουν οπως ειναι τωρα και δεν νομιζω καποιος να διαφωνει με αυτο. Οσο για το οτι ο ανθρωπος ετρωγε κρεας και εινα παμφαγο επειδη ειναι μια κλασσικη απαντηση θα σου πω οτι τοτε ετρωγε σημερα και μπορει να εκανε να φαει ξανα μια βδομαδα + οτι ολη μερα κινουταν δεν ηταν ολη μερα σε ενα καναπε. ειχε τελειως διαφορετικο τροπο ζωης απο το δικο μας οποτε δεν μπορει να συγκριθει 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 ναι ! θα την ξανα αρχισω καποια στιγμη αλλα για την ωρα ειχα αλλα πραγματα στο κεφαλι μου για να βαλω και τη διατροφη 1
*nenya* Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Εεεεε χμ..... μπερδεψες τη "χημεία" που αναλυει τον κοσμο γυρω μας, με τα "χημικά" τα οποια παρασκευαζει ο ανθρωπος... Σπασικλάκι μόουντ ον: Μια γλωσσολογική παρένθεση: Chemistry--> the scientific study of substances and how they change when they combine Physics--> the scientific study of natural forces, such as energy, heat, light etc. πηγή: Cambridge Learner's Dictionary Οπότε περισσότερο η Φυσική θεωρείται ότι αναλύει τον κόσμο γύρω μας όπως λες και όχι η Χημεία. σπασικλάκι μόουντ οφ.
Donalhioy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ισορροπημένη είναι μια διατροφή που μπορεί να προσφέρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία. Η χορτοφαγία με εξαίρεση τη βιταμίνη b12 πληρεί αυτόν τον ορισμό οπότε δε μπορείς να λες οτι δεν είναι ισορροπημένη εκτός και αν μπορείς με στοιχεία να αποδείξεις το αντίθετο. Τα υπόλοιπα που λες είναι υποκειμενικά οπότε δε χρήζουν σχολιασμού. περα απο την B12 βαλε στην "ισοροοπημενη διατροφη" και ελλειψη σε ψευδαργυρο, βιταμινη Α, D, και συχνη προκληση αναιμιας και οστεπορωσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα