Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε μανία με τους σωματότυπους ..θα μας τρελάνουν αχαχα (προηγούμενη σελίδα)
Εγώ έφτασα τα 84 κιλά 1,70 ύψος και βάρεσε κόφτη κ έπεσα στα 82 , με 4000 θερμίδες ΔΕΝ έπαιρνα άλλο για 2 εβδομάδες 
πως να το κάνουμε , calorie in calorie out απλά κ ωραία 
αμα τρώει ο άλλος 1500 θερμίδες λες κ ειναι γυναίκα (καμία ειρωνεία) και νομίζει οτι τρώει "πολύ" τότε δεν θα βάλει κιλά
Μάθετε να μετράτε τις θερμίδες πάνω κάτω , ρίχτε καμια ματιά σε πίνακες να καταλάβετε πόσο έχουν αυτά που τρώτε(όχι με το calculator , μια ματια γενική) σε μια normal μέρα και μην κυνηγάτε μάγισσες 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το πραγμα εδω , που ολοι τα ξερουν ολα  και εχουν αποψη για τα παντα ειναι απιθανο !

και εννοειται Νικο πως δεν αναφερομαι σε σενα ..

υγ

ακομη περιμενω να ανοιξει θεμα ενας πυρηνικος φυσικος για να μπω να σχολιασω πρωτος πρωτος ...

• Like 2
Δημοσ.

ε μα ασχολούνται με προχωρημένα πράγματα πριν μάθουν τα βασικά, άκου ο σωματότυπος μου ειναι να μην παίρνω κιλά ή να παίρνω ..αυτό θα το πεις όταν δοκιμάσεις να τρως όσο χρειάζεσαι σύμφωνα με τις θερμίδες συντήρησης ( bmr + activity)  , τότε θα δεις αν παίρνεις ή δεν παίρνεις , αν βάλεις εύκολα λίπος η δεν βάζεις etcπου στην προκειμένη περίπτωση δεν ειναι το θέμα , εδώ μιλάμε για άνθρωπο 23 κιλά κάτω απ το ύψος του 
αν φας παραπάνω απότι καις θα βάλεις κιλά! Για να μην γίνει αυτό πάει να πει οτι δεν έφαγες παραπάνω , οι θερμίδες δεν εξαϋλώνονται 

Δημοσ.

Πήγαινε ρώτα κάποιον διατροφολόγο ή ειδικό or something.

Αν και άμα είναι θέμα μεταβολισμού, δεν το σώζεις. Εγώ μέχρι τα 30 με άπειρες καταχρήσεις σε αλκοόλ και junk food δεν έβαζα γραμμάριο.

Κατά 95% δεν υφίσταται θέμα μεταβολισμού.

Το υπόλοιπο 5% είναι Υπερ/Υποθυρεοειδισμός, λοιπά μεταβολικά σύνδρομα.

Παράλληλα πιο πιθανό είναι να υπάρχουν άλλες αιτίες, αν αναφέρεσαι στο ιατρικό κομμάτι.

Σε κάθε περίπτωση, η πιθανότερη εκδοχή είναι πως το παλικάρι τρώει λιγότερο απ' όσο πρέπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...