nackgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 γεια χαρα εχω 2 στατικ ιπ στο σπιτι και θελω να διαλεγω με ποια θα φαινεται το πισι μου στον εξω κοσμο καμια ιδεα πως μπορω να το κανω?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα, εξω δεν θα φαινεται καμια ειναι εσωτερικες και οι δυο απο αυτο που γραφεις ετσι καταλαβαινω.. μονο η διευθυνση του ρουτερ σου θα φαινεται η δημοσια.
nackgr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 θελω να επιλεγω πια θα ειναι η εξωτερικη μου μπορω?
mits_87 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Όχι φίλε μου. Οι static Ip που έχεις είναι απ'ότι καταλαβαίνω του εσωτερικού δικτύου σου. Αυτές δεν μπορούν να εμφανιστούν έξω από το δίκτυό σου. Στο εξωτερικό δίκτυο εμφανίζεται μόνο η Dynamic που σου δίνει ο provider (ή η static άμα έχεις ζητήσει να σου δώσουν static).
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μας τα λες λιγο μπερδεμένα νομίζω. Το 1 PC δε μπορεί να έχει 2 διαφορετικές ΙΡ ταυτόχρονα. Στατική ΙΡ που έχεις; Στο τοπικό σου δίκτυο; (η IP που συνδέεται το PC με το ρουτερ) ή από τον πάροχο σου; (η IP που συνδέεται το ρούτερ με τον πάροχο) Μήπως εννοείς ότι έχεις 2 συνδέσεις ιντερνετ με στατικές ΙΡ και θες πρόσβαση σε 1 PC μέσα από κάποια από αυτές τις ΙΡ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα