Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως έχει το θέμα.

υπάρχει ένας γείτονας ο οποίος έχει σαλέψει. είχε χάσει τη γυναίκα του πριν λίγα χρόνια κι αυτό βοήθησε την κατάσταση.

επισκεπεται ψυχίατρο και παίρνει κάποια φάρμακα. (αυτά τα έμαθα πλαγιώς).

αρκετές φορές είναι οκ, δεν ενοχλει κανέναν αλλά μερικές δίνει ρεσιταλ.

βρίζει, πετάει πράγματα, λέει ασυναρτησίες...

εγώ δε του έδινα καν σημασία, με είχε βρίσει βέβαια αρκετές φορές αλλά λέω άστον.. ούτε που του μιλούσα.

τελευταία όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει. μιας και έχει επιθετική συμπεριφορά χωρίς λόγο. πριν λίγες μέρες πήγαμε να πιαστούμε. μου επιτέθηκε επειδή μιλούσα με έναν άλλον γείτονα και ανέφερα το όνομα του.

2 φορές κιόλας μου πέταξε κάτι σακούλες με αντικείμενα.

για να μη τα πολυλογώ, τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;

για να απευθυνθώ στον εισαγγελέα πρέπει να είμαι συγγενής του απ ότι ξέρω. (εννοώ να γίνει ψυχιατρική εξέταση).

έχει νόημα να του κάνω μήνυση με την επόμενη αφορμή που θα βρω; 

κι ο άλλος ο γείτονας έχει φυσικά το ίδιο πρόβλημα και έιναι μαζί μου.

εννοείται ότι έχουμε προσπαθήσει να του μιλήσουμε, να τον καλοπιάσουμε αλλά μας έβριζε όλη τη μέρα.

κυριολεκτικά, του λες καλημέρα και σου λέει άι μαμήσου....

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε, μπας και μένεις Ηράκλειο, στα Καμίνια; :P

Κάποιον να τον προσέχει δεν έχει; Με «αυτού του τύπου» τους τρελούς κάνε σα να μην υπάρχουν. Άστον να σε βρίζει. Πως αγνοείς ένα σκύλο που σε αγχώνει; Έτσι. Κατά τ' άλλα ναι, άμα σου επιτεθεί ξανά, δεν είναι κακή ιδέα να πάρεις το 100.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε, μπας και μένεις Ηράκλειο, στα Καμίνια; :P

Κάποιον να τον προσέχει δεν έχει; Με «αυτού του τύπου» τους τρελούς κάνε σα να μην υπάρχουν. Άστον να σε βρίζει. Πως αγνοείς ένα σκύλο που σε αγχώνει; Έτσι. Κατά τ' άλλα ναι, άμα σου επιτεθεί ξανά, δεν είναι κακή ιδέα να πάρεις το 100.

διαφωνω ενας ψυχικα ασθενεις δεν ξερεις ποτε θα του την βιδωσει για μενα πηγαινε σε εναν εισαγγελεα και ρωτα τι μπορεις να κανεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ρωτήστε για σιγουριά τον peradwthe αλλά νομίζω πως αν πας εισαγγελέα τον στέλνει με εισαγγελική στο κοντινότερο ψυχιατρείο για εκτίμηση.

• Like 1
Δημοσ.

Αγοράστε του ένα κατοικίδιο.

Όσο δεν έχει απασχόληση, θα ενοχλεί εσάς.

Τι σου φταίει το καημένο το ζωάκι?

Εγώ λέω να πάρει ο φίλος μας κανένα dogo argentino, υπομονή 6 μήνες και μετά οκ, ας τολμήσει ο τρελός να κάνει νούμερα.

DogoArgentino-2.jpg

Δημοσ.

Ρωτήστε για σιγουριά τον peradwthe αλλά νομίζω πως αν πας εισαγγελέα τον στέλνει με εισαγγελική στο κοντινότερο ψυχιατρείο για εκτίμηση.

Ας ρωτήσει και τον panokato καλού κακού. Και τον pisobros, αν τον πετύχει.

• Like 13
Δημοσ.

Αγοράστε του ένα κατοικίδιο.

Όσο δεν έχει απασχόληση, θα ενοχλεί εσάς.

Actually not the best idea to suggest.

Θα το σκοτωσει και θα κακοποιει σωματικα το ζωντανο.

Δημοσ.

καλά όχι απαραίτητα, ένας θεόμουρλος που είχαμε στο χωριό μου αγαπούσε πολύ τα κυνηγόσκυλά του

με τους ανθρώπους ακόμα και με την οικογένεια του είχε θέματα, αλλά με τα σκυλιά ήταν μια χαρά και τα έβλεπες τα ζώα ότι ήταν σε άψογη κατάσταση και δραστήρια

αυτή η ενασχόληση μάλλον του έκανε καλό 

• Like 1
Δημοσ.

Ας ρωτήσει και τον panokato καλού κακού. Και τον pisobros, αν τον πετύχει.

Τον paredwse εννοώ καλέ μου, αλλά μια και τον ξέρω αρκετά χρόνια και από κοντά, τολμώ να τον αποκαλώ και peradwthe.

Δημοσ.

Τον paredwse εννοώ καλέ μου, αλλά μια και τον ξέρω αρκετά χρόνια και από κοντά, τολμώ να τον αποκαλώ και peradwthe.

Και ο άλλος με τα 62 μηνύματα στο φόρουμ, θα καταλάβει αμέσως για ποιόν μιλάς.

Δημοσ.

Καλα κι εσεις, εξω βγηκατε να τον κραξετε? Τα θέλει ο κωλος σας, κι εγω θα σας πεταγα ο,τι εβρισκα προχειρο αμα σας ακουγα να με κουτσομπολευετε.

Τελος παντων, επειδη με τους ψυχακηδες δεν παιζουμε και δεν ξερεις ποτε μπορει να λαλησει τελειως και να αρχισει να γαζωνει κοσμο (ή κάτι παρόμοιο αλλα λιγοτερο θανατηφορο), ρωτα την αστυνομια ή κανενα δικηγορο τι μπορεις να κανεις ανωνυμα. Γιατι αν ειναι επωνυμα πολυ πιθανο να σε σφαξει (ή εστω να σε δειρει) και θα εχει κι ενα δικιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...