HQ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα ψάχνω την dell p2715q , υπάρχουν εμπειριές απο χρήστες εδώ για αυτή την οθόνη ; Νομιζω είναι σε έλλειψη σε όλη την Ευρώπη. Στην Ελλάδα δεν εχω βρεί μαγαζί να την έχει φέρει .
viper2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχουν review & αρκετά θέματα σε φόρουμ του εξωτερικού για την συγκεκριμένη οθόνη. Γενικά όλοι λένε ότι είναι καλη οθόνη και ότι αξίζει τα λεφτά της.
HQ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα και ευχαριστώ για την απαντηση σας .Έχω διαβάσει σχετικά με την οθόνη σε φορουμ και έχω δεί βίντεο με παρουσιάσεις της . Σύμφωνα με τους reviewers φαίνεται πως αξίζει τα λεφτά της ,χωρίς να φτάνει την χρωματική απόδοση των ultrasharp όμως . Εχεις να προτείνεις κάποιο site για αγορά ; Όπως αναφέρω και στο πρώτο post η οθόνη δε βρίσκεται σε πλήρη διαθεσιμότητα με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν καλές/χαμηλές τιμές σε όσο μαγαζιά την διαθέτουν .Είναι ενα θέμα δλδ το να μη πληρώσεις και καπέλο λόγο χαμηλής διαθεσιμότητας .
IOSTEFO Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Εδώ την έχει αλλά δεν στέλνει Ελλάδα. http://www.computeruniverse.net/en/products/90580800/dell-p2715q.asp
viper2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα και ευχαριστώ για την απαντηση σας . Έχω διαβάσει σχετικά με την οθόνη σε φορουμ και έχω δεί βίντεο με παρουσιάσεις της . Σύμφωνα με τους reviewers φαίνεται πως αξίζει τα λεφτά της ,χωρίς να φτάνει την χρωματική απόδοση των ultrasharp όμως . Εχεις να προτείνεις κάποιο site για αγορά ; Όπως αναφέρω και στο πρώτο post η οθόνη δε βρίσκεται σε πλήρη διαθεσιμότητα με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν καλές/χαμηλές τιμές σε όσο μαγαζιά την διαθέτουν . Είναι ενα θέμα δλδ το να μη πληρώσεις και καπέλο λόγο χαμηλής διαθεσιμότητας . ισχυει οτι θα πρεπει να περιμενεις αλλα σε καποια μαγαζια ειναι 7 ημερες η αναμονη. Επισης, οτι και να παρεις απο γερμανια θα κανει τουλαχιστον μια εβδομαδα για να ερθει [αν πληρωσεις standard mail] http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4675717_-p2715q-dell.html
pabou13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Την οθονη την αγορασα απο τοτε που πρωτοβγηκε (13 Δεκεμβρη) στα 700 ευρω απο pcbuyit.co.uk και επιπλεον ενα 30αρι για τα μεταφορικα. Ηταν νομιζω και το μοναδικο μαγαζι μαζι με το mediafrost.de που την ειχαν διαθεσιμη σε ολη την Ευρωπη και πιθανον σε ολον τον κοσμο. Ξεστοκαριστηκε πολυ γρηγορα, ειχαν φερει ελαχιστα κομματια. Μετα απο 1-2 εβδομαδες αφοτου την παρελαβα εμφανιστηκε και σε αρκετα γερμανικα μαγαζια με αρχικη τιμη στα 550 ευρω, αλλα απο τοτε μεχρι και σημερα δεν την εχω δει ποτε διαθεσιμη, συνεχεια λενε για προπαραγελιες αλλα ποτε δεν ερχεται! Δεν προκειται να πληρωσεις καπελο λογω χαμηλης διαθεσιμοτητας διοτι δεν υπαρχει καμια διαθεσιμοτητα και η τιμη ειναι ηδη πολυ πολυ χαμηλη για οσα προσφερει. Παραδειγμα αντιστοιχης οθονης: https://geizhals.de/eu/asus-pb279q-90lm00w0-b01170-a1123437.html Πρεπει να υπαρχει σοβαρο προβλημα με το αποθεμα σε ολη την Ευρωπη γιατι στην Αμερικη βλεπω να κυκλοφορει κανονικα. Τωρα οσον αφορα τις εντυπωσεις μου απο την οθονη ειναι οι εξης: Εχει πεντακαθαρη εικονα, υπεροχα χρωματα,κανενα bright-dead pixel και ελαχιστο εως μηδαμινο backlight bleed. Eχει AH-IPS Panel απο LG στα 60Hz και SST. Η διαφορα απο το προηγουμενο Monitor που ειχα στα 1200p, 24 ιντσες και ΤN Panel ειναι χαοτικη. Οσον αφορα τα games, το 4Κ ειναι απλα απιστευτο, τα περισσοτερα παιχνιδια τα παιζω σε μετρια αναλυση αλλα τα γραφικα ειναι τρομερα, αιωνες μπροστα απο τα 1200p με φουλ τα παντα. Οσον αφορα το scaling το εχω στα 150% και ειμαι πολυ ανετος, κανενα προγραμμα δεν εχει προβλημα, ολα εμφανιζονται κανονικα. Η Dell εχει κανει σημαντικες βελτιωσεις και εχει μαθει απο τα προηγουμενα λαθη της εχοντας ως αποτελεσμα το monitor να μην εχει κανενα προβλημα και να ειναι απλα υπεροχο. Οπως καταλαβαινεις σου την συνηστω ανεπιφυλακτα, αρκει βεβαια να την βρεις διαθεσιμη να την αγορασεις
Fulgore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Το Msystems παντως λεει οτι θα παραλαβει 10 Μαρτιου νεα παρτιδα http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=19142 1
pabou13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μακαρι να ισχυει η ημερομηνια και να μην αλλαξει, επιτελους να υπαρξει και λιγο στοκ, 2μιση μηνες εχει κυκλοφορησει κοντα!
dkotanid Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Με ενδιαφέρει και εμένα η συγκεκριμένη γιατί διαθέτει και minidisplay port για να συνδεθεί σε macbook! Είναι καλή εναλλακτική της apple thunderbolt display!
HQ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 <p> Με ενδιαφέρει και εμένα η συγκεκριμένη γιατί διαθέτει και minidisplay port για να συνδεθεί σε macbook! Είναι καλή εναλλακτική της apple thunderbolt display!</p> Για να σε βοηθησω λιγο στην αναζητηση σου ,αν δεν εχεις κατασταλάξει , ή απλά να διευρύνω λίγο τη γκάμα των οθονων που κοιτας ( χωρις να λέω πως δεν είναι καλη η dell p2715q) : 1)οποια οθονη έχει display port μπορει να δουλεψει με mini display port adapter ( μινι σε κανονικου μεγεθους display port ανταπτορα η καλωδιο .υπαρχουν , τσεκαρέ το ) 2)δεν ειναι αντιστοιχη της thunderbolt γιατί ειναι 4κ (3840χ2160) .Η thunderbolt εχει 2560χ1440 .μπορει να δουλεψει στα 2560χ1440 με ευκρινεια retina , αν αυτο εννοουσες . 3)η οθονη αυτη για να παιξει στα 60hz χρειαζεται display port και ΜΟΝΟ απο 15αρι retina ,με iris PRO και πανω . Η απλη iris δεν υποστηριζει 60hz παρα μονο 30hz . Αν δε σε ενδιαφερουν τα 60hz (που κατα την αποψη μου ειναι μονοδρομος) πας στην p2815q που υπαρχει στην αγορα εν αυθονια και ειναι στα μισα λεφτα σχεδον , στα 30hz. Ρωτα αν χρειαζεσαι διευκρινίσεις. Για την ιστορια και επειδη ξεκινησα το thread : επειδη επρεπε να παρω οθονη , περιμενω την samsung u28d590d .θα ξαναποσταρω απο βδομαδα το πως συμπεριφερεται το rMBR 15" iris pro μου ,με την samsung που προανεφερα . Sent from my iPhone using Insomnia
pabou13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Το Msystems παντως λεει οτι θα παραλαβει 10 Μαρτιου νεα παρτιδα http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=19142 Το πηγαν 17 Μαρτιου, για να δουμε.. Τα γερμανικα και υπολοιπα ευρωπαικα μαγαζια συνεχιζουν να μην εχουν στοκ.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Την έχει πάρει και κανείς άλλος την οθόνη να πει καμία άποψη;
XMorsX Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Την έχει πάρει και κανείς άλλος την οθόνη να πει καμία άποψη; Δεν εχω βρει και εγω καλα reviews της ακομη, δεν εχω επιβεβαιωσει καν αν ειναι flicker free. Ξερω ομως οτι αυτη η wide gamut LG ειναι καλη για οσους θελουν τετοια οθονη: http://www.prad.de/new/monitore/test/2015/test-lg-31mu97-b.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα