Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου τους ειδικούς επιχείρησα να περάσω τα linux λόγο του ότι τα XP πλέον δεν υποστηρίζονται είχα φτιάξει φλασάκι ολα ωραία και καλά μόλις όμως πήγα να μπω στο βίος για να μπουτάρη από το φλασάκι είδα ότι είναι κλειδωμένο με password πήγα στο κωτσόβολο που το είχα αγοράσει για να μου πει το κωδικό και μου είπε ότι δεν τα κλειδώνουνε (ήταν το εκθεσιακό) δοκίμασα να βγάλω τη εσωτερική μπαταρία που έχει για να σβηστεί το password αλλα ούτε αυτό έπιασε τώρα τη κάνουμε πάει για πέταμα ? δεν έχω πρόβλημα να το παω σε ένα τεχνικό και να του δώσω 30-35 euro αλλα σε όσους το έχω πάει μου λένε ότι αν δε φτιαχτεί θα πρέπει να πληρώσω 15-20 για το λύσε δέσε τσάμπα μάγκας γίνομαι και εγώ ανοίγω μια τρυπα και όσα είναι του χεριού μου όλα καλά όσα δεν τα κατέχω τα βάζο σε μια γωνια και τα επιστρέφω μετά από 1-2 μέρες χωρίς να τα έχω αγγίξει και ζητάω το 15άρη Αν έχει κανένας σας να μου προτείνει κανένα τεχνικό που να πληρώνεται εκ του αποτελέσματος και όχι για το λύσε δέσε θα το εκτιμούσα επίσης αν υπάρχει τρόπος να το κάνω εγώ θα ήθελα επίσης να τον ακούσω ευχαριστώ όσους από σας δώσουν ένα χέρι βοηθειας

Δημοσ.

Φίλε μου αποκλείεται να μην έσβησε ο κωδικός με την αφαίρεση του cmos.

Το έκανες σωστά? Θα πρέπει να βγάλεις τη μπαταρία και να βραχυκυκλώσεις τα + - για μερικά δευτερόλεπτα, και αφού περιμένεις κανα 10 λεπτο χωρίς τη μπαταρία πάνω να τη ξαναβάλεις και να κάνεις εκκίνηση.

Και αυτή η προκατάληψη για τους τεχνικούς πως προέκυψε? Είσαι παθών ή απλά κάνεις υποθέσεις?

Το να αφιερώσει κάποιος χρόνο για να σου λύσει το λαπτοπ και να αναλάβει το ρίσκο πιθανής βλάβης κατα το λύσιμο δέσιμο κατα τη γνώμη σου δε θα έπρεπε να χρεώνεται?

• Like 2
Δημοσ.

Βγάλε απλά την μπαταρία και άναψε το λογικά δεν θα υπάρχει κωδικός αφου θα εχει γίνει reset το bios , μετα μπορείς να την ξανα βάλεις

Δημοσ.

Βγάλε απλά την μπαταρία και άναψε το λογικά δεν θα υπάρχει κωδικός αφου θα εχει γίνει reset το bios , μετα μπορείς να την ξανα βάλεις

Για να είναι σίγουρος ότι θα κάνει reset, καλό είναι να γεφυρώσει τους ακροδέκτες που συνδέεται η μπαταρία όταν την βγάλει.

Δημοσ.

Link.png Site: Εάν δεν βρείς λύση, ρίξε ένα μάτι και εδώ

Παιδιά εάν κρίνω από το δικό μου θεματάκι τότε (ότι και να κάνει από θέμα μνήμης "μπαταρίες και τα λοιπά" δεν θα βγάλει το pass). Μονο εάν βγάλει το chipaki για τα bios (όπου εκεί μπορεί να τρέχει και να μην φτάνει). Το ποιο save, βγάλε σκληρό βάλε usb με τα bios μέσα (αναγκαστικά θα μπουτάρη και τα κανεις αναβάθμιση οποτε έτσι πάπαλα ο κωδικός)

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου τους ειδικούς επιχείρησα να περάσω τα linux λόγο του ότι τα XP πλέον δεν υποστηρίζονται είχα φτιάξει φλασάκι 

Το ότι δεν υποστηρίζονται δε σημαίνει ότι δε μπορείς να τα χρησιμοποιείς :P Βεβαια τα ΧΡ που είχε για recovery το συγκεκριμένο λαπτοπ νομίζω ήταν χάλια. Είχαν διάφορες μπούρδες μέσα αν θυμάμαι καλά. 

Πάντως αν βγάλεις άκρη με τον κωδικό και εάν του έχεις βάλει 2γιγα ραμ, πέρνα win 8,1 ή περίμενε τα 10. (εκτός αν θες ντε και καλά linux)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...