Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπαθωντας εδω και καιρο να εγκαταστησω τα windows στν ssd και με πολυ προσπαθεια καταφερα να αναγνωριστει η ssd στο windows setup, χαρα γελειο κτλπα.. συνεχισα τν διαδικασια εγκαταστασης και ξαφνικα η ssd εξαφανιζεται απο το Setup.. ετσι στο ακυρο.. Μπαμ.. ε και εγω τωρα τι να κανω δλδ; βοηθηστε με ..συνδρομος με εχει πιασει...για λιγα λογια αναγνωριζεται μεσω bios αλλα για παραπανω δεν αλλα εγινε αυτο στ setup αλλα μετα τα ιδια παλι.. βοηθηστε με να ξερω τι να κανω..

Δημοσ.

Δεν βοηθάς όμως καθόλου,πες μας ποια μητρική έχεις τουλάχιστον και ποια windows (ή άλλο λειτουργικό) προσπαθείς να περάσεις.

Το ποιο πιθανό είναι να έχεις μητρική με uefi και να προσπαθείς να περάσεις λειτουργικό που το δισκάκι του είναι φτιαγμένο για mbr.

Ή έχει παράξενο controler η μητρική και πρέπει να βρεις τον σωστό driver για να βρει τον δίσκο στην εγκατάσταση.

Δημοσ.

Δεν βοηθάς όμως καθόλου,πες μας ποια μητρική έχεις τουλάχιστον και ποια windows (ή άλλο λειτουργικό) προσπαθείς να περάσεις.

Το ποιο πιθανό είναι να έχεις μητρική με uefi και να προσπαθείς να περάσεις λειτουργικό που το δισκάκι του είναι φτιαγμένο για mbr.

Ή έχει παράξενο controler η μητρική και πρέπει να βρεις τον σωστό driver για να βρει τον δίσκο στην εγκατάσταση.

εχω τν assrock z77 pro4-m και θελω να περασω τα 7ultimate .. ειμαι καινουργιος σε ολο αυτο και προσπαθω να βρω λυση.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...