Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πρόσφατα απέκτησα μία ipcamera και θα ήθελα να την κάνω Online για να μπορώ να την βλέπω από παντού. Έχω κάνει λογαριασμό σε ένα πάροχο για DNS (chageip.com) που τον θεωρώ αρκετά καλό! Τώρα το θέμα είναι ότι η κάμερα δεν έχει στην λίστα της αυτό τον πάροχο. Έχει μόνο τον DynDns η οποία υπηρεσία δεν διατίθεται πλέον δωρεάν και πρέπει να πληρώσεις για την χρήση της. Από την άλλη το router που έχω μου προσφέρει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσω τον changeip.com. Έτσι θα ήθελα να ρωτήσω πως θα μπορέσω να κάνω την κάμερα Online μέσω του router. Να σημειώσω ότι έχω κάνει την κάμερα να παίρνει μία σταθερή ip τοπικά. Διάβασα κάτι για port forward αλλά δεν το πολυκατάλαβα.

Η κάμερα είναι Sricam και το ρούτερ είναι της cyta το ADB A4100N.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

καλημερα,

ποια καμερα εχεις ακριβως για να δω manual intrface...???

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ εγω ψαχνω ενα προγραμμα για να εχω τις 4  local ip καμερες σε ενα μονιτορ ωστε να τις βλεπω απο εκει στο λαπτοπ ψαχνω μεσα στην αναζητηση του site αλλα δεν βρισκω κατι...

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πρόσφατα απέκτησα μία ipcamera και θα ήθελα να την κάνω Online για να μπορώ να την βλέπω από παντού. Έχω κάνει λογαριασμό σε ένα πάροχο για DNS (chageip.com) που τον θεωρώ αρκετά καλό! Τώρα το θέμα είναι ότι η κάμερα δεν έχει στην λίστα της αυτό τον πάροχο. Έχει μόνο τον DynDns η οποία υπηρεσία δεν διατίθεται πλέον δωρεάν και πρέπει να πληρώσεις για την χρήση της. Από την άλλη το router που έχω μου προσφέρει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσω τον changeip.com. Έτσι θα ήθελα να ρωτήσω πως θα μπορέσω να κάνω την κάμερα Online μέσω του router. Να σημειώσω ότι έχω κάνει την κάμερα να παίρνει μία σταθερή ip τοπικά. Διάβασα κάτι για port forward αλλά δεν το πολυκατάλαβα.

Η κάμερα είναι Sricam και το ρούτερ είναι της cyta το ADB A4100N.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!

Η dyndns δεν διατίθεται πια δωρεάν αλλά μπορείς να κάνεις free account και να μη πληρώσεις τίποτα. Απλά η διαφορά πλέον είναι ότι χρειάζεται να κάνει έστω μια φορά login το μήνα με το account σου για να μείνει activated το account σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...