Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Λοιπόν το πρόβλημα έχει ως εξής:

Χθες μου έφερε η κοπέλα μου το παλιό της HP G62,μιας και αγόρασε νέο laptop.Λεω και γω κάτσε να το καθαρίσω,να περάσω πάστες κτλπ και να το έχω σαν δεύτερο laptop.

Ανοίγω κανονικά,ουσιαστικά χρειάστηκε να διαλυθεί τελείως το λαπτοπ,και ξεκινάω τον καθαρισμό...από αφέλεια αφαιρώ τελείως τα thermal pads και περνάω στη θέση τους πάστα (coolermaster e1).Ξανασυναρμολογώ το λαπτοπ και κατευθείαν μου βγάζει πρόβλημα με θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να κλείνει το λαπτοπ.Το ξανα ανοίγω και παρατηρώ κενό μεταξύ ψύκτρας και κάρτας γραφικών...προφανώς και γι αυτό υπήρχαν τα thermal pads εκεί...

Είχα ένα παλιο κομματάκι thermal pad κάπου ξεχασμένο το οποίο το έκοψα στα 3 και έβαλα από λίγο όπου έκαναν επαφή τα γραφικά με την ψύκτρα,στο επεξεργαστή έβαλα πάλι πάστα.Λειτούργησε όντως...ο υπολογιστής δουλεύει αλλά πάλι έχει μεγάλες θερμοκρασίες.Σε idle κατάσταση τα γραφικά ειναι στους 60 βαθμούς και ο επεξεργαστής στους 54-59...Αν τον ζορίσω λιγάκι τότε ανεβάζει εως και 70+ βαθμούς...

Να συμπληρώσω πως το συγκεκριμένο Hp είναι αυτό με τον athlon p340 και ati γραφικά.

Υπάρχει κάποια πρόταση ή πιθανή λύση έστω και προσωρινή;;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Την πάστα αυτή την έχω και εγώ,απλά δεν μπορώ να την βάλω πάνω στα γραφικά γιατί δημιουργεί το κενό που έγραψα,οπότε είναι μόνο στον επεξεργαστή...Για τα pads να τα κάνω παραγγελία αλλά θα ταιριάζουν;;

Για να καταλάβεις απλά με τον browser ανοιχτό και το farmerama ανεβάζει 64 βαθμούς ο επεξεργαστής και κοντά 70 τα γραφικά...

Απλά δεν ξέρω δεν αν είναι απλά θέμα ψύξης...μήπως χάλασε ο επεξεργαστής ή η κάρτα;;;

Δημοσ.

Παιδιά όλα κομπλέ!!!

Λοιπόν ούτε τα pads,ούτε η πάστα έφταιγε!

Ξανα άνοιξα για πολλοστή φορά το λαπτοπ...το έκανα τελείως βίδες...και έλυσε τελείως μα τελείως τον ανεμιστήρα.Ε! το τι έβγαλα μέσα από τους αεραγωγούς δεν περιγράφετε,ένα παχύ στρώμα μαζεμένης σκόνης σαν σφουγγάρι...πως να λειτουργήσει το airflow έτσι;;;

Το λάθος ήταν καθαρά δικό μου που δεν το είχα κάνει εξ αρχής και περιορίστηκα σε ένα απλό φύσημα και στην ηλεκτρική σκούπα...

Τέλος καλό όλα καλά.

Απλά θα ήθελα κάποιος να μου πει κάποια thermal pads να αγοράσω γιατί παρατηρώ πως η κάρτα γραφικών παίζει αρκετά με τις θερμοκρασίες πχ τώρα που μιλάμε παίζει διαρκώς από 40 εως 47 βαθμούς...και γιατί μου κόλλησε τώρα σκέφτομαι να βάλω καινούργια pads να δω αν φταίει αυτό...

Τι προτείνεται;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...