kabouras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ποιο μερος της αγγλιας εχει την τυπικη αγγλικη διασκεδαση ητη αγγλιδουλες (βερες) να πινουν και να ψαχνουν ΟΝΣ αλλα παραλληλα ειναι ασφαλες απο την αποψη οτι δε παιζει να σου ερθει κανενα μπουκαλι στο κεφαλι αποο το πουθενα? θελω να κανω ταξιδακι στην αγγλια αλλα το λονδινο τρωει ακυρο λογο τιμων και ελλειψης αυθεντικου αγγλικου δνα 1
Unabomber Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 To Kent, Bristol, Oxford, Portsmouth, Brighton, Sheffield, Leeds, Exeter, Bath ειναι αρκετα traditional places….. Oσο για τις βερες αγγλιδουλες, θα πρεπει να υποστεις το Λονδινο ειδικα το Soho και το Shoreditch…… Καμια μπυρα και 2-3 σφηνακια κερνα και εισαι κομπλε….. If you know what i mean….. Για μπουκαλι, δεν σου εγγυωμαι σε κανενα απο τα παραπανω μερη….. Χαχαχαχα!!!! 3
kabouras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Γενικα εχω σχηματιςει την εντυπωση οτι ο νοτος ειναι ο πολιτισμενος και οσο πας προς τα πανω αρχιζουν οι καννιβαλοι. Ισχυει? Φιλε βομβιστη, γιατι λεςι οτι θα πρεπει να υποστω το λονδινο? στα κατ εξοχην αγγλικα μερη ειναι κλειστες οι κοινωνιες κ οι γνωριμιες? παιζει θεμα κυκλου?
12mats Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδιά για να καταλάβω με βάση αυτό http://www.thesalarycalculator.co.uk/salary.php βγαίνουν 1946 λίρες - 600 η διαμονή πάμε στα 1346- 246 φαγητό άρα 1100 λίρες άλλα 100 για μετακίνηση με τα μέσα άρα μου μένουν 1000 λίρες με αρκετά πρόχειρους υπολογισμούς καταλαβαίνω πως τα περνάς άνετα! οι απόψεις διίστανται.... τώρα οκαθένας εκλαμβάνει διαφορετικά τη ζωή π.χ. έχω φίλους που μου λένε ότι Ελλάδα πρέπει να παίρνεις 1500 και πάνω για να τα βγάζεις πέρα και να έχεις δικό σου σπίτι
Unabomber Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) @Κabouras Αλλοι λενε,αυτο που λες εσυ, αλλοι ακριβως το αντιθετο….. Διιστανται οι αποψεις….. Βορεια ειναι οι Vikings…. Χαχαχαχα…… Εννουσα το London, και τα μερη που σου ειπα, γιατι ειναι πιο ευκολα να ''κερασεις'' τις κοπελιες….. Δεν νομιζω οτι παιζει θεμα κυκλου, απλα δεν ειναι τοσο ''ελευθερες προς εκμεταλευση'' ….. Χαχαχαχα @12Mats Και που ξερεις σε ποια φορολογικη κλιμακα θα εισαι ? Μπορει να εχεις περισσοτερες κρατησεις, μπορει και λιγοτερες….. Εγω δινω 1800 λιρες pcm για το σπιτι χωρις bills και council tax. αν τα προσθεσω παει στα 2300 περιπου το μηνα …. και παλι δεν……. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2015 από Unabomber
12mats Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 @Κabouras Αλλοι λενε,αυτο που λες εσυ, αλλοι ακριβως το αντιθετο….. Διιστανται οι αποψεις….. Βορεια ειναι οι Vikings…. Χαχαχαχα…… @12Mats Και που ξερεις σε ποια φορολογικη κλιμακα θα εισαι ? Μπορει να εχεις περισσοτερες κρατησεις, μπορει και λιγοτερες….. Εγω δινω 1800 λιρες pcm για το σπιτι χωρις bills και council tax. αν τα προσθεσω παει στα 2300 περιπου το μηνα …. και παλι δεν……. Τι εννοείς σε ποια φορολογική κλίμακα; η φορολογία είναι ίδια για όλους τους μισθωτούς και έχει κλίμακες @Κabouras Αλλοι λενε,αυτο που λες εσυ, αλλοι ακριβως το αντιθετο….. Διιστανται οι αποψεις….. Βορεια ειναι οι Vikings…. Χαχαχαχα…… @12Mats Και που ξερεις σε ποια φορολογικη κλιμακα θα εισαι ? Μπορει να εχεις περισσοτερες κρατησεις, μπορει και λιγοτερες….. Εγω δινω 1800 λιρες pcm για το σπιτι χωρις bills και council tax. αν τα προσθεσω παει στα 2300 περιπου το μηνα …. και παλι δεν……. Τι εννοείς σε ποια φορολογική κλίμακα; η φορολογία είναι ίδια για όλους τους μισθωτούς και έχει κλίμακες
Unabomber Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Eννουσα, τα salary bonus, overtimes, ποιο συνταξιοδοτικο θα επιλεξεις κλπ…….. Ολα αυτα εχουν το τιμημα τους στην φορολογια. Εχει αρκετες παραμετρους. Μην στηριχτεις στο αποτελεσμα που σου εβγαλε μια ιστοσελιδα…..
Iris_89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 TS, κοίτα και για Ουαλία Εκεί μάλλον με βλέπω. 1
Unabomber Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Kαι προς τα πανω, Σκωτια ειναι καλα…… αλλο επιπεδο ζωης….. 10 level πανω απο οτι στο Λονδινο….. ψιλοακριβο βεβαια αλλα εκει αξιζει πιστευω…... Αρκει να αντεχεις το κωλοκρυο τους….. 1
Iris_89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Έλα μωρέ, μια συνήθεια είναι όλα xD Πάντως συμφωνώ με το διαφορετικό επίπεδο ζωής, χίλιες φορές καλύτερο από αυτό του Λονδίνου. 1
BritGreek Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Το Cardiff είναι μια από τις ωραιότερες πόλεις στη Βρετανία για να ζει κανείς, με χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας και καλές ευκαιρίες απασχόλησης σε πολλούς τομείς. Προ κρίσης ζόυσαν εκεί 4500 Έλληνες και Κύπριοι. Εξαιρετικό προάστειο το Pennylan. Το κόστος ζωής στο Λονδίνο είναι εντελώς απαγορευτικό. 1
Apoll Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Η δουλεια που μου εχουν προτείνει τωρα ειναι 30k! Καλα θεωρω ειναι για αρχή....με απογοητεύεται λιγο αλλα ok!θα το παλέψω όσο μπορω γιατι εδω δεν γινεται αλλο με 600 ευρω Sent from my iPhone using Insomnia Κοίτα για θέσεις σε Lincolnshire - Manshester - Leeds - Hull - Doncaster και πιό βόρεια με τέτοιο μισθό. (York & Harrogate εξαιρούνται μιας και είναι μικρά Λονδίνα) Ειδικά Λονδίνο 30Κ μικτά είναι μισθός πείνας. Ούτε καν Nottingham δεν την βγάζεις με απλή διαβίωση, αν δεν θες να συζείς με κάμποσους αγνώστους. Hell ούτε οι Άγγλοι δεν πάνε από επαρχεία στο Λονδίνο για κάτω από 50Κ, αν έχουν 30Κμισθό εκεί που είναι 1
GreyHorse Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδιά για να καταλάβω με βάση αυτό http://www.thesalarycalculator.co.uk/salary.php βγαίνουν 1946 λίρες - 600 η διαμονή πάμε στα 1346- 246 φαγητό άρα 1100 λίρες άλλα 100 για μετακίνηση με τα μέσα άρα μου μένουν 1000 λίρες με αρκετά πρόχειρους υπολογισμούς καταλαβαίνω πως τα περνάς άνετα! οι απόψεις διίστανται.... τώρα οκαθένας εκλαμβάνει διαφορετικά τη ζωή π.χ. έχω φίλους που μου λένε ότι Ελλάδα πρέπει να παίρνεις 1500 και πάνω για να τα βγάζεις πέρα και να έχεις δικό σου σπίτι Για πρόσεξε καλά τις τιμές, άλλοι δίνουν τιμή ανά βδομάδα, άλλοι δίνουν τιμή ανά μήνα.Επίσης για πόσο καιρό είναι το δωμάτιο, για ένα χρόνο; Δύο; Τρία, Μήπως κάποιος προσφέρει το δωμάτιο που αυτός έχει για πχ μερικές βδομάδες και μόλις επιστρέψει πρέπει να του το δώσεις πίσω; Σε ποιες περιοχές είναι τα δωμάτια; Μήπως θα πρέπει να κυκλοφορείς με περίστροφο; Θα έχει κοντά σούπερ με καλές τιμές ή θα σου βγαίνουν διπλάσια τα ψώνια; Συγκοινωνία βολεύει; Το δωμάτιο σε τι κατάσταση είναι; Η τιμή του μήπως περιλαμβάνει και άλλα έξτρα; Γενικά για να σου λέμε για Λονδίνο 23k καθαρά δεν την βγάζεις, κάτι ξέρουμε περισσότερο. Όχι άνετα δεν την βγάζεις, ούτε με χίλια ζόρια... 2
Apoll Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Γενικα εχω σχηματιςει την εντυπωση οτι ο νοτος ειναι ο πολιτισμενος και οσο πας προς τα πανω αρχιζουν οι καννιβαλοι. Ισχυει? Φιλε βομβιστη, γιατι λεςι οτι θα πρεπει να υποστω το λονδινο? στα κατ εξοχην αγγλικα μερη ειναι κλειστες οι κοινωνιες κ οι γνωριμιες? παιζει θεμα κυκλου? Αν είσαι μουτζαχεντίν, όντως ο νότος είναι πιο πολιτισμένος. Αν περάσεις την νοητή γραμμή του Peterbourgh - Birmingham, και δεν είσαι σε Manchester - Oldham - Bradford - Leeds, όντως απολίτηστοι βάρβαροι Κέλτες και Σάξονες, που θέλουν τους άλλους να τους αφήσουν στην ηρεμία τους...... ---------------------- Για ενοίκια. To κόστος ενοικίου στο Λονδίνου για ένα δωμάτιο, μοιράζοντας το σπίτι μαζί με άλλους 5-6, είναι το ίδιο με στεγαστικό δάνειο στο Lincolnshire για 6 υπνοδωμάτια σπίτι, με 5 μπάνια, διπλό γκαράζ, 2007 χτισμένο, και χωράφια από πίσω...... (και δεν αναφέρω ανά δωμάτιο αλλά ολόκληρο σπίτι) 1
dacourt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Αν ειναι 30k προ φορων , τοτε μετα φορων πας στα 23k...... Eχει μεγαλη διαφορα...... Με 23k το χρονο στο Λονδινο, δυσκολη φαση...... Δύσκολα.. αλλά αν σου δώσουν στέγη, όλα αλλάζουν! Ποιο μερος της αγγλιας εχει την τυπικη αγγλικη διασκεδαση ητη αγγλιδουλες (βερες) να πινουν και να ψαχνουν ΟΝΣ αλλα παραλληλα ειναι ασφαλες απο την αποψη οτι δε παιζει να σου ερθει κανενα μπουκαλι στο κεφαλι αποο το πουθενα? θελω να κανω ταξιδακι στην αγγλια αλλα το λονδινο τρωει ακυρο λογο τιμων και ελλειψης αυθεντικου αγγλικου δνα Γιορκ, Λιντς και Μπράντφορντ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα