Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και κάνα 2 μήνες στέλνω βιογραφικά σε δουλείες στο Λονδίνο και έχω κάποιες απαντήσεις κατά πάσα πιθανότητα θα πάω είτε έχω βρει δουλεία είτε όχι! θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε για αρχή που να μείνω μέχρι να τακτοποιηθώ με τη δουλειά; επίσης για να βγάλω NIA χωρίς να έχω συμβόλαιο ότι νοικιάζω σπίτι είναι εύκολο;  κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.....

Υγ:το budget είναι περιορισμένο 

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγαινε Βενεζουέλα ή Κούβα. Έχω ακούσει πως είναι παράδεισοι. Πεινάνε στο Λονδίνο και στην Ευρώπη γενικότερα και στην Αμερική

στη βόρεια Κορέα είναι ακόμα καλύτερα

• Like 2
Δημοσ.

Πήγαινε Βενεζουέλα ή Κούβα. Έχω ακούσει πως είναι παράδεισοι. Πεινάνε στο Λονδίνο και στην Ευρώπη γενικότερα και στην Αμερική

στη βόρεια Κορέα είναι ακόμα καλύτερα

Αστείο Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Λοιπον:

Ποσο περιπου ειναι το budget σου ?

Eχεις καποιον φιλο-συγγενη or whatever εδω ?

NIN βγαζεις χωρις συμβολαιο σπιτιου, απλα θελουν μια διευθυνση για να σου στειλουν το χαρτι........

:-D

PS: Πανω σε ποιο τομεα ψαχνεις δουλεια ?

Δημοσ.

Accounting ως accounts receivable l/payable η credit control

Sent from my iPhone using Insomnia

Πφφφφφ, εχει γεμισει ο τοπος εδω με τετοιους... Χαχαχαχα.... :-)

Το οτι δεν σου απαντανε στα βιογραφικα, παει να πει οτι μπορει να μην το εχεις με συμφωνα με την UK φορμα που θελουν εδω....   και αυτοματα παει στον καδο ανακυκλωσης..... :-D  Ακυρο, μετα το διαβασα καλυτερα...

Το budget δεν μας ειπες,  στο περιπου εστω..... 

Παντως για αρχη σε κανα χοστελακι θα μεινεις.... και μετα βλεπεις και κανεις.... :-D

Δημοσ.

Εδώ και κάνα 2 μήνες στέλνω βιογραφικά σε δουλείες στο Λονδίνο και έχω κάποιες απαντήσεις κατά πάσα πιθανότητα θα πάω είτε έχω βρει δουλεία είτε όχι! θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε για αρχή που να μείνω μέχρι να τακτοποιηθώ με τη δουλειά; επίσης για να βγάλω NIA χωρίς να έχω συμβόλαιο ότι νοικιάζω σπίτι είναι εύκολο;  κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.....

Υγ:το budget είναι περιορισμένο 

Πως είσαι σίγουρος ότι δεν θα σου δώσουν σπίτι; συνήθως προσφέρουν στέγη και περίθαλψη. 

Αν δεν σου δώσουν στέγη... ψάξε να βρεις συγκάτοικο, κοίτα να μετακινήσε με τις συγκοινωνίες γιατί τα ταξί(τα μαύρα)είναι ακριβά. Υπάρχουν και τα άλλα που προσυμφωνείς την κούρσα και το ποσό.. και είναι ποιο φθηνά αλλά γενικότερα δεν αξίζει το να πάρει ταξί στο Λονδίνο, γιατί θα φας και τρελή κίνηση στους δρόμους, το ΜΕΤΡΟ είναι ότι πρέπει και πάει παντού..συν ότι έχεις και τα Λεωφορεία.

Τα λεφτά σου θα τα φας στα TESCO τα σουπερ μαρκετ.. εκεί έχει φθηνά είδη πρώτη ανάγκης και τα αναγκαία τρόφιμα.

Ακριβή ζωή.. να το έχει υπόψιν σου, ακόμη και στις λεγόμενες φτωχές περιοχές. Θα μπορέσεις να κάνεις εύκολα φθηνά συμβόλαια κινητής... μπορεί να τισμπήσεις και κανά καλό μοντέλο. Με τις Τράπεζες δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.. θα ανοίξεις εύκολα λογαριασμό κτλ..

Πολυπολιτισμική πρωτεύουσα όπου θα περπατάς χωρίς ΚΑΝΕΙΣ να ενδιαφερθεί για σένα.. θα είσαι ξένος μέσα σε ξένους, όλες οι φυλές του κόσμου είναι στο Λονδίνο.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κάποιες απαντήσεις απλα με ρωτάνε ποτε θα ειναι επάνω καθ τι σχέδια εχω γενικα...περίμενω απο Δευτέρα για μια συνέντευξη και βλεπω...απο budget κανα 2000 ευρω για αρχή απλα δεν ξερω αν αξίζει μα παω χωρίς να εχω βρει δουλεια

Δημοσ.

2000 ?????????????????????????????????????????????

και χωρις δουλεια ????

NO WAY mate......

Πρωτα απο ολα αμα θα χρειαστεις καμια προκαταβολη για δωματιο αν πας με συγκατοικους, τον μηνα που τρεχει + κανα 4-6 εβδομαδες....

οποτε υπολογισε στην καλυτερη να σου φυγουν 500 λιρες το δωματιο + 500-600 λιρες προκαταβολη..... 1100 λιρες που παει να πει 1300 ευρω περιπου με το καλημερα.....

Για το Λονδινο μιλαμε..... σε περιοχες εκτος Λονδινου, εχεις περισσοτερες πιθανοτητες, γιατι εκει οι τιμες πεφτουν μεχρι και 50%

Γιατι δεν κανετε interview μεσω skype... ?

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κανει κάποια απο το τηλεφωνο...τωρα περιμενω απαντηση απο μια πολυεθνική στο Λονδίνο

Δηλαδη χωρίς δουλεια ποσα λες για αρχή πρεπει να εχει κάποιος για να παει επάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...