Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου ειχα σοβαρο προβλημα μεχρι που τρεχαν πυον...μπλιαχ...αλλα τους ξηγηθηκα φυστικι μονος μου και εκτοτε εχω κανονισει και γνωστους. Λοιπον μουλιασμα καλο , μετα απο μπανιο ειναι οκ , μυτερο ψαλιδι αλλα οχι μικρο γιατι χρειαζεσαι δυναμη-μοχλο. Το χωνεις σιγα σιγα στα πλευρα του νυχιου , μην φοβασαι ειναι κουφια απλα θα καταλαβεις λιγο πιο πολυ πονο απο τον ηδη. Κοβεις σιγα σιγα με την μυτη και ολο πιο μεσα μεχρι που θα βγαλεις μια σκλιδα ,αν στο τελος δεν μπορεις να κοψεις αλλο απλα το τραβας προς τα πισω για να αποσχιστει. Κοβεις το νυχι επειτα εντελως ισιο και επαναλαμβανεις την επομενη φορα που θα νιωσεις πονο. Αααα και πλυση με οινοπνευμα καθε φορα. Αν αντεχεις λιγο πονο ειναι εγγυημενη λυση , σε δυο τρεις μηνες εχει φυγει διαπαντως

Δημοσ.

Το είχα πάθει αρκετές φορές και στο στρατό (1 μήνα έβαλα άρβυλα τούς υπολοιπους την έβγαλα με αθλητικό) όπως και πρίν κάνα χρόνο όπου και σε αριστερό και δεξί πόδι τα μεγάλα δάχτυλα είχαν ακριβώς το ίδιο θέμα.

Ε τα έβγαλα εντελώς με χειρουργείο και τα 2 νύχια απο τη ρίζα και πήρα πιο άνετα παπούτσια και δεν ξαναεπαθα τίποτα,γενικά θα ακούσεις πολλά ως προς την πρόληψη.

Δημοσ.

Λοιπόν τα έσκασα στον ντόκτορ και μου είπε να μουλιάζω τα πόδια σε αλατονερο και να κόβω ολόισια τα νύχια. Να μην φοράω στενά παποπούτσια και θα περάσει μόνο του κάποια στιγμή. Για τραβήγματα και κοψίματα με πένσες κλπ μου είπε ότι δεν τα προτείνει γιατι διαταράσσουν τη συνέχεια του δέρματος και ευνοούν τις μολύνσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν τα έσκασα στον ντόκτορ και μου είπε να μουλιάζω τα πόδια σε αλατονερο και να κόβω ολόισια τα νύχια. Να μην φοράω στενά παποπούτσια και θα περάσει μόνο του κάποια στιγμή. Για τραβήγματα και κοψίματα με πένσες κλπ μου είπε ότι δεν τα προτείνει γιατι διαταράσσουν τη συνέχεια του δέρματος και ευνοούν τις μολύνσεις.

Ακριβώς αυτό, απλά για να το βοηθήσεις βάζε και άφηνε λίγο βαμβάκι βουτηγμένο στο ιώδιο εκεί στην άκρη του νυχιού που σε κόβει το κρέας. Το βαμβάκι θα φύγει μόνο του με τον καιρό και το νύχι σου θα πάρει την φορά που πρέπει και δεν θα ξαναέχεις τέτοιο πρόβλημα. 

Δημοσ.

Ακριβώς, στο βαμβάκι είναι η ουσία. Όσο για τον γιατρό, σαν και εμένα...πήγα το καλοκαίρι για να μου πει να κόβω τα νύχια ολόισια και μου έγραψε ένα μείγμα για να το φτιάξω στο φαρμακείο το οποίο στην ουσία ήταν μπεταντίν.... Για τα προφανή και τίποτα ουσιώδες όπως το κόλπο με το βαμβάκι που με έσωσε, πλήρωσα 70 ευρώ στον γιατρό αυτό το περασμένο καλοκαίρι...κλαίω τα λεφτά ακόμα.

Δημοσ.

Το ειχα παθει και εγω.Στο ποδι.Πριν 7-8 χρονια

Πηγα σε εναν γιατρο του ικα και μου ειχε πει να βαζω ζεστο νερο με betadine αλλα δεν εγινε τπτ.

Πηγα σε αλλον σε νοσοκομειο και μου εκοψε ενα μερος του νυχιου βαθια κιολας χωρις αναισθησια,μονο με ψυκτικο.Ακομα θυμαμε τον πονο :/.Πηγα 2 φορες.και ολα κομπλε

Το δικο μου ειχε γινει τουμπανο και ειχε πυον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...