gorilas13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 εχει παρει κανεις εφημεριδα σημερα και να μην τον θελει?γιατι λεφτα δεεεν υπαρχουν να αγορασω
AiWaaa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 μισο μισο εχεις για ιντερνετ και δεν εχεις 5 ευρω ? 1
gorilas13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 δεν παιζει μια Ναι..ο γειτονας να ειναι καλα για το ιντερνετ.
eddie1996 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ΝΟΒΑ? Τι ειναι αυτο; Εννοεί την συνδρομιτική τηλεόραση Nova που την έχει τώρα η forthnet που σε πολλές καφετέριες βλέπεις το σήμα nova sports κτλ κτλ
EllhnasEll Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Τελικά το ματσάκι μάλλον το είδε σε κανά καφέ
protel Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Συγνωμη που επαναφερω το θεμα μετα απο τοσο καιρο αλλα ηθελα να ζητησω οποιος μπορει μεσω p.m. να μου δωσει εναν κωδικο της Νοva απο το Πρωτο Θεμα αν εχει για να δω τον σημερινο αγωνα. Για να μην ανφερθουν διαφορα οπως τα παραπανω δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα λογω λαθους μπερδευτηκε και αγορασε ο πατερας μου την εκδοση με τα δυο ευρω.Θα ημουν πολυ ευγνωμνων αν καποιος εχει εναν κωδικο και τελικα δεν τον χρειαζεται. Οποιος μπορει ας μου τον στειλει μεσω p.m.Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αυτό που κάνετε εγγραφή να ζητήσετε κάτι στο λεπτό και όταν δείτε ότι δεν λειτουργεί φεύγετε με ξεπερνά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα