Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

αυτό που ζητάω είναι να μου προτείνει κάποιος κάποιο θέμα των windows

ώστε να είναι πιο ξεκούραστα τα μάτια μου μετά από πολύωρη εργασία.

Ευχαριστώ.

ps: Προσανατολίζομαι προς ένα «black theme»

Δημοσ.

καλησπερα,

γιατι δεν αφηνεις των windows aero που ειναι ξεκουραστο...και δεν επιβαρυνεις το μηχανημα..???

Δημοσ.

^Αυτο. Το αρχικο θεμα των 7 το aero ειναι μια χαρα εμφανησιακα και ξεκουραστο για τα ματια. Αν θες να αλλαξεις θεμα, θα αναγκαστεις να patchαρεις καποια αρχεια του συστηματος με αποτελεσμα ισως να εχεις καποια προβληματα αργοτερα στο μελλον.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα,

γιατι δεν αφηνεις των windows aero που ειναι ξεκουραστο...και δεν επιβαρυνεις το μηχανημα..???

το αερο επιβαρυνει το μηχανημα ;)

μπορει απλα να αφησει το κλασικο θεμα (οχι windows 98) που ειανι στην ουσια το αερο, χωρις τα εφε

Δημοσ.

Το παιδι ομως ρωτησε κατι ξεκουραστο για τα ματια. Οχι κατι πιο ελαφρυ. Απλα αν βαλει 3rd party theme θα ειναι χειροτερα τα πραγματα.

Δημοσ.

Τι μηχανηματα εχετε ρε παιδια που καταλαβαινετε και διαφορα στην αποδοση με το aero?

Αν η καρτα γραφικων σου υποστηριζεται σωστα απο τα 7 (και αρα δεν ειναι πανω απο 10ετιας) μπορει να αναλαβει μια χαρα τις διαφανειες.

και εγω παντως σε μηχανημα για δουλεια βαζω απλο μαυρο φοντο στο aero theme

Δημοσ.

Μα δεν ειπε κανεις οτι δεν μπορει να το αναλαβει μια χαρα. Απλα ενταξει καποιους πορους τους τρωει το aero. Δεν ειπα οτι πυροβολαει το συστημα μετα. Απλα οκ προληπτικως μπορει να το κανει καποιος. Με καποια μικρα "tweaks" συν αυτο με το aero, ε μια μια μικρη διαφορα θα την δεις, ειδικα αν το μηχανημα ειναι καπως παλαιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...