Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια καλη σαρακοστή εξαφανιστηκαν μυστηριωδος τα αρχεια μου από το λαπτοπ αλλα όχι όλα μονο επιλεγμενα σαν να τα διεγραψε καποιος!!υπαρχει περιπτωση μεσω του δικτυου να εχει γινει από τη κοπελα μου?επισης να πω ότι γνωριζει και το κωδικο του email μου η κοπελα μου!!!βοηθεια σας παρακαλω παιδια

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση μεσω του δικτυου να εχει γινει από τη κοπελα μου?

ΑΝ εννοείς ότι το λάπτοπ σου είναι συνδεδεμένο σε τοπικό δίκτυο με δικό της υπολογιστή, φυσικά και "υπάρχει περίπτωση" (για την ακρίβεια, υπάρχει ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. Τώρα αν η κοπελιά είναι τόσο "αδιάκριτη"  και "ασεβής", μόνο εσύ το ξέρεις).

Υπάρχει όντως τέτοια σύνδεση όμως; (...πιθανολογώ πως μάλλον αυτό που εννοείς λέγοντας "δίκτυο", είναι "το Διαδίκτυο"...Και σε αυτήν την περίπτωση, θα έλεγα πως χλωμό το κόβω να έχει τέτοιες γνώσεις η δικιά σου...).

Όσο για το e-mail account σου που λες και το pass που γνωρίζει, καμμία σχέση με το ζήτημα....

Βάλε την καλύτερα να σου ορκιστεί αν τυχόν έκανε κάτι.

(...αν εν τω μεταξύ σου έσβυσε πχ τσόντες ή φωτός από θηλυκά κτλ.......μάλλον "καλά έκανε"...;ρ)

• Like 1
Δημοσ.

ΑΝ εννοείς ότι το λάπτοπ σου είναι συνδεδεμένο σε τοπικό δίκτυο με δικό της υπολογιστή, φυσικά και "υπάρχει περίπτωση" (για την ακρίβεια, υπάρχει ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. Τώρα αν η κοπελιά είναι τόσο "αδιάκριτη"  και "ασεβής", μόνο εσύ το ξέρεις).

Υπάρχει όντως τέτοια σύνδεση όμως; (...πιθανολογώ πως μάλλον αυτό που εννοείς λέγοντας "δίκτυο", είναι "το Διαδίκτυο"...Και σε αυτήν την περίπτωση, θα έλεγα πως χλωμό το κόβω να έχει τέτοιες γνώσεις η δικιά σου...).

Όσο για το e-mail account σου που λες και το pass που γνωρίζει, καμμία σχέση με το ζήτημα....

Βάλε την καλύτερα να σου ορκιστεί αν τυχόν έκανε κάτι.

(...αν εν τω μεταξύ σου έσβυσε πχ τσόντες ή φωτός από θηλυκά κτλ.......μάλλον "καλά έκανε"...;ρ)

Σαφως και μπορεί να εχουν σχέση αν το account του email είναι συνδεμένο με άλμπουμ φωτογραφιών και συγχρονίζει το τοπικό δίσκο

Δημοσ.

δεν ξερω πραγματικα παιδια!!εγω να τις εσβησα αποκλειεται και όχι δεν ειχα ουτε τσοντες ουτε γυναικες άλλες απλα φωτογραφιες δικες μου παλιες μαζι με τους φιλους μου!!θα τη σαπισω αμα το εχει κανει χαχαχα αστειομαι δεν βαραω γυναικες

Δημοσ.

Αν πάντως το θέμα σου είναι να ξαναβρείς τις φωτό και όχι τί έγιναν, δοκίμασε με κάποιο "undelete" προγραμμα (πχ Recuva που είναι και φρη).

Δημοσ.

το θεμα δεν είναι να τις ξαναβρω παει τωρα διαγραφηκαν μια και καλη το θεμα είναι πως τις διεγραψε ρε παιδια και αν το εκανε αυτη

Δημοσ.

Έχουν κάποια σχέση δηλαδή οι φωτογραφίες μεταξύ τους (είναι δηλαδή οι πιο πρόσφατες, οι πιο παλιές, αλφαβητικά, ένας φάκελος ολόκληρος) ή έχουν σχέση μόνο ως προς το περιεχόμενο;

Αν είναι το δεύτερο, αυτό το περιεχόμενο έχει σχέση με την κοπέλα σου πιστεύεις;

Αν πάλι ναι, τότε:

1. Είσαι σίγουρος οτι δεν έχει φυσική πρόσβαση;

2. Είστε σε ίδιο τοπικό δίκτυο; Ή μόνο internet;

3. Απο το email, ακόμα και αν αφορά ανεβασμένες φωτογραφίες που συγχρονίζονται αυτόματα, ακόμα και αν τις σβήσεις απο τον server, νομίζω δε σβήνονται απο τον υπολογιστή. Εδώ κάλλιστα μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν έχω δει συγχρονισμό που σβήνει αρχεία απο τοπικό δίσκο. Έστω, μπορεί να είναι η περίπτωσή σου; (email account->google/ms profile->σβήσιμο φωτογραφίες Online->σβήνουν απο pc)

Δημοσ.

σφιχτα ή μελατα?χαχαχαχα πως κανουν δουλεια?

Σφιχτά. Στις μασχάλες. Σε μισό λεπτό μέχρι και τί πραγματικά ψήφισε θα σου έχει πει.

Δημοσ.

Έχουν κάποια σχέση δηλαδή οι φωτογραφίες μεταξύ τους (είναι δηλαδή οι πιο πρόσφατες, οι πιο παλιές, αλφαβητικά, ένας φάκελος ολόκληρος) ή έχουν σχέση μόνο ως προς το περιεχόμενο;

Αν είναι το δεύτερο, αυτό το περιεχόμενο έχει σχέση με την κοπέλα σου πιστεύεις;

Αν πάλι ναι, τότε:

1. Είσαι σίγουρος οτι δεν έχει φυσική πρόσβαση;

2. Είστε σε ίδιο τοπικό δίκτυο; Ή μόνο internet;

3. Απο το email, ακόμα και αν αφορά ανεβασμένες φωτογραφίες που συγχρονίζονται αυτόματα, ακόμα και αν τις σβήσεις απο τον server, νομίζω δε σβήνονται απο τον υπολογιστή. Εδώ κάλλιστα μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν έχω δει συγχρονισμό που σβήνει αρχεία απο τοπικό δίσκο. Έστω, μπορεί να είναι η περίπτωσή σου; (email account->google/ms profile->σβήσιμο φωτογραφίες Online->σβήνουν απο pc)

φυσικη προσβαση ναι εχει αλλα παντα είμαι διπλα δεν θα το ειχα δει?

Σφιχτά. Στις μασχάλες. Σε μισό λεπτό μέχρι και τί πραγματικά ψήφισε θα σου έχει πει.

αα ξερω τι ψηφισε αυτό μου το ειπε μονη της!!χαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...