cococrops Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 καλησπέρα παιδια καλη σαρακοστή εξαφανιστηκαν μυστηριωδος τα αρχεια μου από το λαπτοπ αλλα όχι όλα μονο επιλεγμενα σαν να τα διεγραψε καποιος!!υπαρχει περιπτωση μεσω του δικτυου να εχει γινει από τη κοπελα μου?επισης να πω ότι γνωριζει και το κωδικο του email μου η κοπελα μου!!!βοηθεια σας παρακαλω παιδια
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Τους κωδικους δεν τους μοιράζουμε απο εδω και απο εκει, και το κυριότερο ΠΟΤΕ σε γυναικες 3
Kostas93 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 μήπως αυτά τα επιλεγμένα αρχεία που έχασες είχαν κάποια σχέση με τη κοπέλα σου;
washcloud Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 υπαρχει περιπτωση μεσω του δικτυου να εχει γινει από τη κοπελα μου? ΑΝ εννοείς ότι το λάπτοπ σου είναι συνδεδεμένο σε τοπικό δίκτυο με δικό της υπολογιστή, φυσικά και "υπάρχει περίπτωση" (για την ακρίβεια, υπάρχει ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. Τώρα αν η κοπελιά είναι τόσο "αδιάκριτη" και "ασεβής", μόνο εσύ το ξέρεις). Υπάρχει όντως τέτοια σύνδεση όμως; (...πιθανολογώ πως μάλλον αυτό που εννοείς λέγοντας "δίκτυο", είναι "το Διαδίκτυο"...Και σε αυτήν την περίπτωση, θα έλεγα πως χλωμό το κόβω να έχει τέτοιες γνώσεις η δικιά σου...). Όσο για το e-mail account σου που λες και το pass που γνωρίζει, καμμία σχέση με το ζήτημα.... Βάλε την καλύτερα να σου ορκιστεί αν τυχόν έκανε κάτι. (...αν εν τω μεταξύ σου έσβυσε πχ τσόντες ή φωτός από θηλυκά κτλ.......μάλλον "καλά έκανε"...;ρ) 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ΑΝ εννοείς ότι το λάπτοπ σου είναι συνδεδεμένο σε τοπικό δίκτυο με δικό της υπολογιστή, φυσικά και "υπάρχει περίπτωση" (για την ακρίβεια, υπάρχει ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. Τώρα αν η κοπελιά είναι τόσο "αδιάκριτη" και "ασεβής", μόνο εσύ το ξέρεις). Υπάρχει όντως τέτοια σύνδεση όμως; (...πιθανολογώ πως μάλλον αυτό που εννοείς λέγοντας "δίκτυο", είναι "το Διαδίκτυο"...Και σε αυτήν την περίπτωση, θα έλεγα πως χλωμό το κόβω να έχει τέτοιες γνώσεις η δικιά σου...). Όσο για το e-mail account σου που λες και το pass που γνωρίζει, καμμία σχέση με το ζήτημα.... Βάλε την καλύτερα να σου ορκιστεί αν τυχόν έκανε κάτι. (...αν εν τω μεταξύ σου έσβυσε πχ τσόντες ή φωτός από θηλυκά κτλ.......μάλλον "καλά έκανε"...;ρ) Σαφως και μπορεί να εχουν σχέση αν το account του email είναι συνδεμένο με άλμπουμ φωτογραφιών και συγχρονίζει το τοπικό δίσκο
washcloud Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 ^...δε νομίζεις ότι αν ετίθετο τέτοιο θέμα δε θα μας ρωτούσε καν εμάς...;
cococrops Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξερω πραγματικα παιδια!!εγω να τις εσβησα αποκλειεται και όχι δεν ειχα ουτε τσοντες ουτε γυναικες άλλες απλα φωτογραφιες δικες μου παλιες μαζι με τους φιλους μου!!θα τη σαπισω αμα το εχει κανει χαχαχα αστειομαι δεν βαραω γυναικες
washcloud Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Αν πάντως το θέμα σου είναι να ξαναβρείς τις φωτό και όχι τί έγιναν, δοκίμασε με κάποιο "undelete" προγραμμα (πχ Recuva που είναι και φρη).
cococrops Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 το θεμα δεν είναι να τις ξαναβρω παει τωρα διαγραφηκαν μια και καλη το θεμα είναι πως τις διεγραψε ρε παιδια και αν το εκανε αυτη
washcloud Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δυο βραστά αυγά και θα σου πει τα πάντα.
cococrops Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 σφιχτα ή μελατα?χαχαχαχα πως κανουν δουλεια?
flik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Έχουν κάποια σχέση δηλαδή οι φωτογραφίες μεταξύ τους (είναι δηλαδή οι πιο πρόσφατες, οι πιο παλιές, αλφαβητικά, ένας φάκελος ολόκληρος) ή έχουν σχέση μόνο ως προς το περιεχόμενο; Αν είναι το δεύτερο, αυτό το περιεχόμενο έχει σχέση με την κοπέλα σου πιστεύεις; Αν πάλι ναι, τότε: 1. Είσαι σίγουρος οτι δεν έχει φυσική πρόσβαση; 2. Είστε σε ίδιο τοπικό δίκτυο; Ή μόνο internet; 3. Απο το email, ακόμα και αν αφορά ανεβασμένες φωτογραφίες που συγχρονίζονται αυτόματα, ακόμα και αν τις σβήσεις απο τον server, νομίζω δε σβήνονται απο τον υπολογιστή. Εδώ κάλλιστα μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν έχω δει συγχρονισμό που σβήνει αρχεία απο τοπικό δίσκο. Έστω, μπορεί να είναι η περίπτωσή σου; (email account->google/ms profile->σβήσιμο φωτογραφίες Online->σβήνουν απο pc)
washcloud Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 σφιχτα ή μελατα?χαχαχαχα πως κανουν δουλεια? Σφιχτά. Στις μασχάλες. Σε μισό λεπτό μέχρι και τί πραγματικά ψήφισε θα σου έχει πει.
cococrops Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Έχουν κάποια σχέση δηλαδή οι φωτογραφίες μεταξύ τους (είναι δηλαδή οι πιο πρόσφατες, οι πιο παλιές, αλφαβητικά, ένας φάκελος ολόκληρος) ή έχουν σχέση μόνο ως προς το περιεχόμενο; Αν είναι το δεύτερο, αυτό το περιεχόμενο έχει σχέση με την κοπέλα σου πιστεύεις; Αν πάλι ναι, τότε: 1. Είσαι σίγουρος οτι δεν έχει φυσική πρόσβαση; 2. Είστε σε ίδιο τοπικό δίκτυο; Ή μόνο internet; 3. Απο το email, ακόμα και αν αφορά ανεβασμένες φωτογραφίες που συγχρονίζονται αυτόματα, ακόμα και αν τις σβήσεις απο τον server, νομίζω δε σβήνονται απο τον υπολογιστή. Εδώ κάλλιστα μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν έχω δει συγχρονισμό που σβήνει αρχεία απο τοπικό δίσκο. Έστω, μπορεί να είναι η περίπτωσή σου; (email account->google/ms profile->σβήσιμο φωτογραφίες Online->σβήνουν απο pc) φυσικη προσβαση ναι εχει αλλα παντα είμαι διπλα δεν θα το ειχα δει? Σφιχτά. Στις μασχάλες. Σε μισό λεπτό μέχρι και τί πραγματικά ψήφισε θα σου έχει πει. αα ξερω τι ψηφισε αυτό μου το ειπε μονη της!!χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα