thessalonik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ΠΑιδια εχω ενα monitor που ειναι μια χαρα αλλα χεν υποστηριζει HDMI θυρα, παρα μονον UAB. Μηπως υπαρχει καποιος convertορας HDMI <=> USB ?
CMD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 όχι , το usb της οθόνης σου δεν μεταφέρει εικόνα.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μονιτορ με USB, τι μόνιτορ ειναι αυτό, και το UAB τι είναι?
Tenshi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ΠΑιδια εχω ενα monitor που ειναι μια χαρα αλλα χεν υποστηριζει HDMI θυρα, παρα μονον UAB. Μηπως υπαρχει καποιος convertορας HDMI <=> USB ? Μήπως είναι κανα display port και μπερδεύεσαι;
thessalonik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Εχει usb θυρες καθως και το d-sub αλλα δεν εχει hdmi ιυρα που χρειαζομαι. μπορει να γινει κατι με καποιον μετατροπεα?
SPANK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Πες λίγο ποιο monitor ειναι , αφου εχει vga πάρε εναν μετατροπέα σε hdmi
thessalonik Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 εχει και DVI ενος φιλου ειναι. μολις μου το πε. Δεν εξρω το μοντελο δεν τον ρωτησα. εχει ακπαιον μετραοπε ανα μου προτεινεις? 1
bratsos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Βαλε του ανταπτορα HDMI - DVI (Να έχει female HDMI και male DVI) Τετοιο ανταπτορα εχω βαλει εγω σε μια ειδικη συσκευη που βγαζει επιλεων εξοδο απο λαπτοπ Ενναλακτικα αμα η οθωνη εχει VGA αγορασε καποιον μετατροπεα απο μαγαζι με ειδη υπολογιστων. Απο VGA σε DVI ή HDMI. (Πρεπει να εχει και η συσκευη που θα δινει σημα στην οθωνη, εξοδο VGA) Τη μοντελο οθωνης εχεις? Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2015 από bratsos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα