Mikeasdf Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα! Τον τελευταιο καιρο τα εχω βαλει με τα μαλλια μου γιατι μου φαινονται αθλια και παραλληλα μου δημιουργηθηκαν μερικες αποριες, αλλα βγηκαν στην επιφανεια και καποιες παλιοτερες. 1) Πως θα γινει να κοψω τα πλαϊνα αλλα να τα κανω fade? (εννοω ξυρισμα, μερικα χιλιοστα τριχα) Εχω κουρευτικη μηχανη (μια της Philips που εχει "απειρες" σκαλες).Στις τελευταιες μου 2 αποπειρες καταφερα να κανω λωριδες και επειδη δε σκοπευω να παω συντομα ξανα στον κουρεα διοτι τα μαλλια μου μεγαλωνουν παρα πολυ γρηγορα και τα λεφτα τα βλεπω με το κυαλι, θελω να μπορω τα συμμαζευω μονος μου για καμια 3-4 βδομαδες αφου "χαλασει" το κουρεμα (που συνηθως γινεται μετα απο καμια βδομαδα) και μετα να πηγαινω για κανονικο κουρεμα..Δηλαδη υπολογιζω γυρω στον εναμιση μηνα+ 2) Τα μαλλια μου ειναι πολυ πυκνα, σπαστά και εχουν την ταση να μαζευονται στο κεντρο και να κανουν μια κορυφη σαν το σχημα της φλογας ενα πραγμα, την οποια οσο και αν προσπαθω να την διαχωρισω η να την αραιωσω δε μπορω. Εχει κανεις παρομοια μαλλια? Και αν ναι, τι στυλ/χτενισμα τους κανετε? Ψαχνω ιδεες αλλα πιο συγκεκριμενες απο αυτες του ιντερνετ που λενε συνηθως "αναλογως με το σχημα του κεφαλιου σου, θα διαλεξεις ενα στυλ" (το κεφαλι μου ειναι οβαλ btw). Τι θεμα σκεφτηκα να ανοιξω 1 η ωρα το βραδυ ε..
nicoc89 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 ναι τέτοια μαλλιά έχω ναι κοστίζει δε θέλω να πηγαίνω κάθε 3ης και λίγοκουρεύομαι μοικάνα και τα παίρνω τα πλαϊνά όπως τριμάρουμε το μούσι βάζω μια στο τόσο κάποιον να μου τα φρεσκάρει λίγο με τη μηχανή κ αυτό ηταν πάω για κούρεμα μια φορά το μήνα+ περίπ
Mikeasdf Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 ναι τέτοια μαλλιά έχω ναι κοστίζει δε θέλω να πηγαίνω κάθε 3ης και λίγο κουρεύομαι μοικάνα και τα παίρνω τα πλαϊνά όπως τριμάρουμε το μούσι βάζω μια στο τόσο κάποιον να μου τα φρεσκάρει λίγο με τη μηχανή κ αυτό ηταν πάω για κούρεμα μια φορά το μήνα+ περίπ Δεν κουρευομαι μοϊκανα, δεν τα τριμμαρω οπως το μουσι. Δεν με βοηθησες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα