takhs 12345 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 χερεται ειμαι με μια κοπελα εδω και πολλη καιρο και το τελευταιο διαστημα τσακωνωμαστε συχνα και καποιες φορες ασχημα .εγω την αγαπω οπως και αυτη και λεει οτι με χριαζετε !!εγω νιωθω μπερδεμενος και της τελευταιες μερες υπαρχει μια αλλη κοπελα που μου αρεσει αλλα εχει και αυτη σχεση και δεν ξερω τι να κανω !! πειτε καμια ιδεα !!
Chrisxxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Nα γράφεις την ορθογραφία σου πολλές φορές τη μέρα και να διαβάζεις τα μαθήματα σου. Κατά τα άλλα αφού την αγαπάς μπορείς να την πέσεις στην άλλη κοπέλα που σου αρέσει, πιστός στο δρόμο που μας έχει διδάξει το Μπεβερλι Χιλς. 21
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Πρεπει ο κοσμος καποια στιγμη να ξεκαθαρισει την αγαπη που νοιωθουμε για καποιον και το θελουμε να ειμαστε με καποιον. Ειναι διαφορετικα πραγμτα. Απο τη στιγμη που σκεφτεσαι αλλη χωριζεις και τελειωνεις. Αν σου μπαινουν σκεψεις για αλλη σημαινει οτι αυτο πυ εχεις δεν σε γεμιζει οποτε δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρεισαι και να κοροιδευεις και την αλλη. 6
Mikeasdf Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Εκανες την ερωτηση στο σωστο forum παντως! 11
Razor_7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 χερεται ειμαι με μια κοπελα εδω και πολλη καιρο και το τελευταιο διαστημα τσακωνωμαστε συχνα και καποιες φορες ασχημα .εγω την αγαπω οπως και αυτη και λεει οτι με χριαζετε !!εγω νιωθω μπερδεμενος και της τελευταιες μερες υπαρχει μια αλλη κοπελα που μου αρεσει αλλα εχει και αυτη σχεση και δεν ξερω τι να κανω !! πειτε καμια ιδεα !! Τελευταία πολλά ορθογραφικά πάντως,τι σκατά γίνεται; Εντωμεταξύ, από τα τόσα που διαβάζω εδώ και φβ πλέον κάθε μέρα με "ε" αντί για "αι" στο τέλος, έχω φτάσει σε σημείο να μου φαίνονται πλέον φυσιολογικά ενώ τις προάλλες σε chat έγραφα "είσε..." Και μου απάντησε ΚΡΙΣΗ ΑΥΓΚΗ? χαχαχ 2
g_alkis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Το τρολοτόπικ της Καθαράς Δευτέρας επιτέλους έφτασε 14
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Να πας με άνδρα για εμπειρία πρώτα και μετά αποφασίζεις μεταξύ των 3. Στείλε τα στοιχεία σου σε πμ κ σου στέλνω εισιτήριο για εδώ. 17
Liverpool89 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Αρε τοξο αυτα ειναι..παντα εναλλακτικος 4
kirileman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Αρε τοξο αυτα ειναι..παντα εναλλακτικος Γιατί όχι και με ζέβρα; Και μετά να επιλέξει μεταξύ των 4. Τέρμα εναλλακτικός. 5
zynif Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Πρεπει ο κοσμος καποια στιγμη να ξεκαθαρισει την αγαπη που νοιωθουμε για καποιον και το θελουμε να ειμαστε με καποιον. Ειναι διαφορετικα πραγμτα. Απο τη στιγμη που σκεφτεσαι αλλη χωριζεις και τελειωνεις. Αν σου μπαινουν σκεψεις για αλλη σημαινει οτι αυτο πυ εχεις δεν σε γεμιζει οποτε δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρεισαι και να κοροιδευεις και την αλλη. Μπορεί η μια να του γεμίζει την καρδιά και η άλλη να του αδειάζει τις ορμές. 1
tsakonas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 χερεται ειμαι με μια κοπελα εδω και πολλη καιρο και το τελευταιο διαστημα τσακωνωμαστε συχνα και καποιες φορες ασχημα .εγω την αγαπω οπως και αυτη και λεει οτι με χριαζετε !!εγω νιωθω μπερδεμενος και της τελευταιες μερες υπαρχει μια αλλη κοπελα που μου αρεσει αλλα εχει και αυτη σχεση και δεν ξερω τι να κανω !! πειτε καμια ιδεα !! πετας χαρταετο; 1
Unabomber Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 takhs 12345 Εγγραφη : σημερα, 9:54 Και φυσικα πρωτο του θεμα κατευθειαν εδω…... 1
gatokoritso Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Να πας με άνδρα για εμπειρία πρώτα και μετά αποφασίζεις μεταξύ των 3. Στείλε τα στοιχεία σου σε πμ κ σου στέλνω εισιτήριο για εδώ. 3
Liverpool89 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί όχι και με ζέβρα; Και μετά να επιλέξει μεταξύ των 4. Τέρμα εναλλακτικός. Νταξει δεν ειπα εγω να παει.με.αντρα, αλλα δεν θα τους βαλουμε σε ενα τσουβαλι και θα πουμε δεν υπαρχει αυτη η περιπτωση.
giorgosbretos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Χώρισε την,φτιαχτα με τη μάνα της και πηδά και την άλλη που έχει σχέση καθαρά και τακτοποιημενα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις