Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χερεται ειμαι με μια κοπελα εδω και πολλη καιρο και το τελευταιο διαστημα τσακωνωμαστε συχνα και καποιες φορες ασχημα .εγω την αγαπω οπως και αυτη και λεει οτι με χριαζετε !!εγω νιωθω μπερδεμενος και της τελευταιες μερες υπαρχει μια αλλη κοπελα που μου αρεσει  αλλα εχει και αυτη σχεση και δεν ξερω τι να κανω  !!

πειτε καμια ιδεα !!

Δημοσ.

Nα γράφεις την ορθογραφία σου πολλές φορές τη μέρα και να διαβάζεις τα μαθήματα σου. 

Κατά τα άλλα αφού την αγαπάς μπορείς να την πέσεις στην άλλη κοπέλα που σου αρέσει, πιστός στο δρόμο που μας έχει διδάξει το Μπεβερλι Χιλς. 

• Like 21
  • Moderators
Δημοσ.

Πρεπει ο κοσμος καποια στιγμη να ξεκαθαρισει την αγαπη που νοιωθουμε για καποιον και το θελουμε να ειμαστε με καποιον. Ειναι διαφορετικα πραγμτα. Απο τη στιγμη που σκεφτεσαι αλλη χωριζεις και τελειωνεις. Αν σου μπαινουν σκεψεις για αλλη σημαινει οτι αυτο πυ εχεις δεν σε γεμιζει οποτε δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρεισαι και να κοροιδευεις και την αλλη.

• Like 6
Δημοσ.

χερεται ειμαι με μια κοπελα εδω και πολλη καιρο και το τελευταιο διαστημα τσακωνωμαστε συχνα και καποιες φορες ασχημα .εγω την αγαπω οπως και αυτη και λεει οτι με χριαζετε !!εγω νιωθω μπερδεμενος και της τελευταιες μερες υπαρχει μια αλλη κοπελα που μου αρεσει  αλλα εχει και αυτη σχεση και δεν ξερω τι να κανω  !!

πειτε καμια ιδεα !!

Τελευταία πολλά ορθογραφικά πάντως,τι σκατά γίνεται;

Εντωμεταξύ, από τα τόσα που διαβάζω εδώ και φβ πλέον κάθε μέρα με "ε" αντί για "αι" στο τέλος, έχω φτάσει  σε σημείο να μου φαίνονται πλέον φυσιολογικά ενώ τις προάλλες σε chat έγραφα "είσε..." :ph34r:

Και μου απάντησε ΚΡΙΣΗ ΑΥΓΚΗ? χαχαχ

• Like 2
Δημοσ.

Πρεπει ο κοσμος καποια στιγμη να ξεκαθαρισει την αγαπη που νοιωθουμε για καποιον και το θελουμε να ειμαστε με καποιον. Ειναι διαφορετικα πραγμτα. Απο τη στιγμη που σκεφτεσαι αλλη χωριζεις και τελειωνεις. Αν σου μπαινουν σκεψεις για αλλη σημαινει οτι αυτο πυ εχεις δεν σε γεμιζει οποτε δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρεισαι και να κοροιδευεις και την αλλη.

Μπορεί η μια να του γεμίζει την καρδιά και η άλλη να του αδειάζει τις ορμές.

• Like 1
Δημοσ.

πειτε καμια ιδεα !!

πετας χαρταετο;

• Like 1
Δημοσ.

Να πας με άνδρα για εμπειρία πρώτα και μετά αποφασίζεις μεταξύ των 3.

Στείλε τα στοιχεία σου σε πμ κ σου στέλνω εισιτήριο για εδώ.

Win_the_Internet.gif

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί όχι και με ζέβρα; Και μετά να επιλέξει μεταξύ των 4. Τέρμα εναλλακτικός.

Νταξει δεν ειπα εγω να παει.με.αντρα, αλλα δεν θα τους βαλουμε σε ενα τσουβαλι και θα πουμε δεν υπαρχει αυτη η περιπτωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...