Kostas93 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Να πας με άνδρα για εμπειρία πρώτα και μετά αποφασίζεις μεταξύ των 3. Στείλε τα στοιχεία σου σε πμ κ σου στέλνω εισιτήριο για εδώ. και που το ξέρεις ότι δεν έχει πάει ήδη;
Iris_89 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Τάκη...? Βλέπεις κύκλους ή έγινες κυριλέ? 1
pitogiro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Χώρισε την,φτιαχτα με τη μάνα της και πηδά και την άλλη που έχει σχέση καθαρά και τακτοποιημενα! 9
Beastakos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 χερεται ειμαι με μια κοπελα εδω και πολλη καιρο και το τελευταιο διαστημα τσακωνωμαστε συχνα και καποιες φορες ασχημα .εγω την αγαπω οπως και αυτη και λεει οτι με χριαζετε !!εγω νιωθω μπερδεμενος και της τελευταιες μερες υπαρχει μια αλλη κοπελα που μου αρεσει αλλα εχει και αυτη σχεση και δεν ξερω τι να κανω !! πειτε καμια ιδεα !! Παίχτο στα ζάρια αλλιώς δε βγάζεις άκρη.
Joshua21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Να πας με άνδρα για εμπειρία πρώτα και μετά αποφασίζεις μεταξύ των 3. Στείλε τα στοιχεία σου σε πμ κ σου στέλνω εισιτήριο για εδώ. Να μου φυλάξετε ένα κανελί με βούλες!
miike Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Τελευταία πολλά ορθογραφικά πάντως,τι σκατά γίνεται; Εντωμεταξύ, από τα τόσα που διαβάζω εδώ και φβ πλέον κάθε μέρα με "ε" αντί για "αι" στο τέλος, έχω φτάσει σε σημείο να μου φαίνονται πλέον φυσιολογικά ενώ τις προάλλες σε chat έγραφα "είσε..." Και μου απάντησε ΚΡΙΣΗ ΑΥΓΚΗ? χαχαχα Το ίδιο και με το πολύ /πολλή 1
Zein Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=28ITp1s4Sp4&feature=youtu.be&t=46m15s
GreyHorse Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 χερεται ειμαι με μια κοπελα εδω και πολλη καιρο και το τελευταιο διαστημα τσακωνωμαστε συχνα και καποιες φορες ασχημα .εγω την αγαπω οπως και αυτη και λεει οτι με χριαζετε !!εγω νιωθω μπερδεμενος και της τελευταιες μερες υπαρχει μια αλλη κοπελα που μου αρεσει αλλα εχει και αυτη σχεση και δεν ξερω τι να κανω !! πειτε καμια ιδεα !! Να τον παίξεις. Αυτόν τον έχεις πάντα σίγουρο. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις