elstasko Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ειμαι καινούργιος στο forum και συγνώμη αν το θέμα ειναι ψιλοάσχετο.Ηθελα να κάνω αγορά μεσω amazon de η άλλο εντός εε αμαζον.Το προιόν ειναι ένας αποχυμωτής αμερικάνικής κατασκευής.Υπάρχει περιπτωση να πληρώσω δασμούς μιας και κοστίζει 350ευρω,η θεωρήται οτι εχει εκτελωνιστει ήδη. Ρωτώ γιατι καποια E-SHOP αποστέλλουν κατευθείαν το προιόν,στην ουσία απλώς ως διακομηστές.
Kostas93 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 αν αγοράσεις από amazon.de δε πληρώνεις τελωνείο. Το ότι είναι αμερικανικής κατασκευής είναι ασχετο, όπως και αν έπαιρνες ένα lenovo λαπτοπ, δεν έχει σχέση το ότι είναι κινέζικο αλλά από που το παραγγέλνεις. Το μόνο που θα σου κοστίζει θα είναι τα μεταφορικά και ίσως κάποια διαφορά στο φπα(δε γνωρίζω τι παίζει με το φπα). Πάντως τελεωνείο δε θα πληρώσεις.
Iris_89 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ο αποχυμωτής κοστίζει 350 ευρώ? Στύβει και ανθρώπους?
NikosKallithea Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ετσι και αλλιως το αμαζον σου λεει ολες τις χρεωσεις, μεταφορικα, τελωνεία, ολα, αν δεις και δεν σε συμφέρει δεν το αγοραζεις
elstasko Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Omega - Saftpresse - 8226 - chromiert: Amazon.de: Küche & Haushalt www.amazon.de
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δεν έχει τελωνείο. Εμένα μου βγάζει 26€ μεταφορικά
elstasko Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Η κάρτα VISA Amazon.de αξίζει,την ξέρει κανένας ? Μήπως ειναι μπέλας να την βγάλεις? Πάντως λέει γλιτώνεις 30 ευρώ γιατην πρώτη φορά.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ξερεις γερμανικα, εχεις δει τι ζηταει για να την βγαλεις?
elstasko Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Να σου πώ την αλήθεια οχι,αλλα απ την ματάφραση του google.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα