Th43rdL1f3 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Αρχικα οταν το εψαξα οδηγιθηκα στο συμπερασμα οτι πρεπει πρωτα να μπω στο amazon και να παρω απο εκει ,αλλα το αμαζον δεν δεχετε paysafe και ετσι πρεπει να μπεις απο την paysafe και να παρεις ενα κωδικο για το αμαζον για να βαλεις λευτα...Αλλα μετα απο ψαξιμο λεει και καλα οτι δεν υποστιριζετε στην χωρα μου αυτο...Υπαρχει καποιος αλλος τροπος ? Λυπαμε αμα το thread ειναι σε λαθος συμειο αλλα ειμαι καινουργιος στο σιτε και ξερετε 1
EllhnasEll Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μεγάλα καταστήματα με ηλεκτρονικά έχουν κάρτες με ευρώ. Δηλαδή δίνεις 10 ευρώ και σου δίνουν μία κάρτα με έναν κωδικό. Βάζεις τον κωδικό στο Xbox Live και έχεις 10 ευρώ για αγορές. Τα Public έχουν σίγουρα. Είχα δει και στο Seven Spot της περιοχής μου.
Th43rdL1f3 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μεγάλα καταστήματα με ηλεκτρονικά έχουν κάρτες με ευρώ. Δηλαδή δίνεις 10 ευρώ και σου δίνουν μία κάρτα με έναν κωδικό. Βάζεις τον κωδικό στο Xbox Live και έχεις 10 ευρώ για αγορές. Τα Public έχουν σίγουρα. Είχα δει και στο Seven Spot της περιοχής μου. το θεμα ειναι οτι εχω ηδη αγορασει μια paysafe και για αυτο το ψαχνω,Διαφορετικα θα μπορουσα να το αγοραζα και απο καταστημα (ενα παιχνιδι) Υπαρχει καποιος τροπος ή μπα ?
Th43rdL1f3 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Τι Paysafe έχεις πάρει; Εννοώ ποσό. 10, βρηκα εναν τροπο αν και δεν ειμαι σιγουρος ακομα,Μαλλον θα το παραγκειλω απο το πλαισιο (την καρτα με τα λευτα για το xbox)και σε μια μερα υποτιθετε θα εχουν παραδοθει οποτε ισως αυτο να κανω.Θα προτινες κατι αλλο ?
EllhnasEll Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως δεν γίνεται να τους πληρώσεις με την Paysafe
Th43rdL1f3 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως δεν γίνεται να τους πληρώσεις με την Paysafe τι εννοεις οτι το πλαισιο δεν μπορω να δωσω paysafe ? αμα οχι θα παω να αυτοκτονισω
EllhnasEll Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Η Paysafe δεν είναι σαν μια πιστωτική κάρτα ή το Paypal. Δουλεύει ακριβώς όπως μία κάρτα για ένα καρτοτηλέφωνο. Έχει κάποιες συγκεκριμένες χρήσεις. Κανένα κατάστημα δεν δέχεται Paysafe. Μόνο κάποια ηλεκτρονικά δέχονται.
arc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 τι εννοεις οτι το πλαισιο δεν μπορω να δωσω paysafe ? αμα οχι θα παω να αυτοκτονισω To plaisio δεν δέχεται paysafe ( http://www.plaisio.gr/CorporateTerms.aspx?show=0302HowToPay Λύση στο πρόβλημα σου : Πας στο public και αγοράζεις (με κανονικά λεφτά γιατί ουτε εκεί δεχονται paysafe) οποια κάρτα θες. ΥΓ: Λεφτά όχι λευτά
newtech Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 τι εννοεις οτι το πλαισιο δεν μπορω να δωσω paysafe ? αμα οχι θα παω να αυτοκτονισω Για 10€? Δωσε την σε φιλο που παιζει στοίχημα κτλ να σου δωσει 10€ μετρητά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα