Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια,

Εχω ενα καναλι στο youtube το οποιο προσφατα αρχισε να πηγαινει αρκετα καλα.... Πλησιαζω πλεον τις 1.000.000 προβολες και τους 2000 συνδρομητες... Δεν ειχα σκεφτει ποτε μου να γινω συνεργατης στο youtube αλλα μιας και το καναλι παει καλα ειπα να το δοκιμασω. Βλεποντας καποιους οδηγους στο ιντερνετ ενεργοποιησα την δημιουργια εσοδων στον λογαριασμο μου στο youtube και πλεον απο οτι φαινεται τα περισσοτερα βιντεο μου εχουν εγκριθει για δημιουργια εσοδων.

Οι ερωτησεις μου ειναι: 

1)Πως παρακολουθω το ποσον που εχω συγκεντρωσει?

2)Ποσα χρηματα λαμβανω και ανα ποσες προβολες?

3)Χρειαζεται να συνδεσω το λογαριασμο με καποια πιστωτικη τωρα, η μπορω να μαζεψω τα χρηματα και καποια στιγμη να συνδεσω την καρτα μου και να τα συλλεξω?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Πως το λενε το καναλι σου?

Εμενα το καλυτερο βιντεο μου εχει μονο 70κ views :/

Συνηθως για τετια πραγματα απαιτητε λογαριασμος paypal και να κανεις link με καποιο λογαριασμο τραπεζης το paypal

Δημοσ.

Τα Google Ads δεν σε πληρώνουν ανά προβολές αλλά ανά κλικ και σε πληρώνουν με κατάθεση κάθε μήνα ΕΑΝ το ποσό που έχεις συγκεντρώσει είναι από 70Ε και πάνω.

Στατιστικά και οτιδήποτε άλλο βλέπεις από εδώ
https://www.google.com/adsense/app#home

Φαντάζομαι ισχύει ότι και για τους κανονικούς λογαριασμούς adsense , δηλαδή πρέπει να δηλώσεις πρώτα διεύθυνση , χώρα κλπ μέσα από τα settings για να σου στείλουν έναν κωδικό PIN (για λόγους επαλήθευσης) και στην συνέχεια προσθέτεις και έναν τραπεζικό λογαριασμό.

Δημοσ.

https://www.youtube.com/channel/UCTRUk7orDOfqBBQ_aAZiT8gΟριστε το καναλι μου. Οποιος ενδιαφερεται ας κανει συνδρομη. Ασχολειται κυριως με την Jdm σκηνη αυτοκινητων...

Δηλαδη αν τον εναν μηνα βγαλω 30ε και τον αλλον 40ε (30+40=70) παιρνω τα χρηματα, η πρεπει να ειναι 70 ευρω τον καθε μηνα ανεξαρτητα? Eπισης δεν εχω λογαριασμο adsense. Αν φτιαξω εναν τωρα τι χρειαζεται να παραθεσω, εκτος απο τα στοιχεια μου? Αριθμος καποιας πιστωτικης η paypal? Τραπεζικο λογαριασμο?

Δημοσ.

Αν π.χ τον Φεβρουάριο βγάλεις 40Ε και τον Μάρτιο άλλα 30 , σύνολο 70 , θα πληρωθείς 70Ε περίπου στις 25  ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

Για δημιουργία λογαριασμού μέσω youtube

https://support.google.com/youtube/answer/72866

Η πληρωμή μέσω paypal δεν είναι διαθέσιμη στο google adsense. Ένας απλός λογαριασμός τραπέζης αρκεί.

Το πόσα θα παίρνεις ανά κλικ δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά , εξαρτάται απ το niche των video ίσως και απ την χώρα , υπολόγιζε περίπου 1Ε για κάθε 1000views , μπορεί λιγότερα μπορεί περισσότερα.

Δημοσ.

Αχα... Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες φιλε μου. Θα φτιαξω και εγω να δω τι παιζει λογαριασμο και θα εννημερωσω!

Δημοσ.

Τι προτείνω εγώ: Γίνε partner με την Freedom!

Σε πληρώνει κάθε μήνα ανεξάρτητα από το ποσά χρήματα βγάζεις σε κάθε video. Και σε πληρώνει με τις προβολές. Αυτό σημαίνει ότι εσύ ανεβάζεις ενα βιντεο τον Μάρτιο, χτυπάς 1000 προβολές (ξερω γω) και σε πληρώνει το αναλογο ποσο στο τελος του μηνα. Φυσικά αν ανεβασεις 2-3-4 βιντεο το μηνα θα παρεις τα χρηματα ολων των βιντεο μαζι. Επισης δεν κρατάει "μερίδιο", ολα τα χρηματα πανε σε σενα.

Για να τα παρεις θα χρειαστείς λογαριασμό Paypal

Δημοσ.

ναι αλλα ειναι εμπιστο? εγω λογαριασμο paypal δεν εχω οποτε θα χρησιμοποιησω λογαριασμο συγγενη. Συνεπως θα πρεπει να ειμαι 100000% σιγουρος πως η υπηρεσια ειναι εμπιστη.

Δημοσ.

Τι προτείνω εγώ: Γίνε partner με την Freedom!<br><br>

Σε πληρώνει κάθε μήνα ανεξάρτητα από το ποσά χρήματα βγάζεις σε κάθε video. Και σε πληρώνει με τις προβολές. Αυτό σημαίνει ότι εσύ ανεβάζεις ενα βιντεο τον Μάρτιο, χτυπάς 1000 προβολές (ξερω γω) και σε πληρώνει το αναλογο ποσο στο τελος του μηνα. Φυσικά αν ανεβασεις 2-3-4 βιντεο το μηνα θα παρεις τα χρηματα ολων των βιντεο μαζι. Επισης δεν κρατάει "μερίδιο", ολα τα χρηματα πανε σε σενα.<br><br>

Για να τα παρεις θα χρειαστείς λογαριασμό Paypal

Η Freedom όχι μόνο κρατάει μερίδιο αλλά κρατάει 40%. Παρόλα αυτά την προτείνω καθώς είμαι και εγώ συνεργάτης και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Επίσης, ναι, χρειάζεσαι PayPal.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εφτιαξα λογαριασμο πριν 3 μερες. Μεχρι χτες δεν ειχαν ανανεωθει τα δεδομενα οποτε δεν ηξερα τι γινοταν. Σημερα μπηκα στα analytics του youtube και εχω ενα ποσον (πολυ μικρο φυσικα)... Στη σελιδα ομως στο adsense ολα ειναι 0 κανενα κερδος τιποτα. Γιατι δεν δειχνει το ιδιο με το youtube? Επισης τι ειναι το RPM ?

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολλυ. Γιατι ομως τα κερδη δεν εμφανιζονται στην αρχικη της adsense? Επισης το "προβολες σελλιδων" ειναι ποσα κλικ εχουν πεσει στις διαφημησεις μου?

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται, βρηκα μια απαντηση η σελιδα της asense καθυστερει να δειξει τα κερδη απο το youtube περιπου 20 μερες. Παιδια μηπως ξερει κανεις τι ειναι το niche?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...