akis_supernatural Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα! πηρα απο ebay αγγλιας και μου το εστειλε με tnt post. εχει κανεις εμπερια να με καθοδηγησει? πω θα παραλαβω και ποσο χρονο θα κανει?
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 εχω την ιδέα ερχεται με ACS (δηλαδή παραλαμβάνει στην ελλάδα.)
ADHD Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Εχω παρει αρκετες φορες με tnt δυστυχως δεν ημουν σπιτι να παραλαβω εγω οποτε δεν ξερω αν συνεργάζεται με acs, παντως ηταν πολυ γρηγορη 1-2 μερες οσο ελεγε εκανε.
akis_supernatural Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 αποτι καταλαβα με λιγο με το που το εψαξα αλλο η tnt που εχουμε στην ελλαδα και αλλο το απλο tnt post.... οποιος εχει καποια εμπειρια ας με διαφωτισει! ευχαριστω!
Timour21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 TNT post είναι τα "ελτα" της Ολλανδίας. H ΤΝΤ είναι courier εταιρεία. Υπήρχε και η TNT post UK η οποία έχει μετονομασθεί σε Whistl. Αν η αποστολή δεν έχει γίνει με courier, η παράδοση θα γίνει απο τα ελτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα