Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Ξέρετε έρετε κάποιο σημείο στην Αθήνα, που να κάνουν αποτρίχωση σε άνδρες, με κερί, no laser. Θέλω να κάνω στην πλάτη μου επειδή δεν μπορώνα φτάσω το σημείο εκείνο. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε ποιο μέρος της πολης, αρκει να ειναι προσβασιμο με μετρό ή γενικά ΜΜΜ. Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από R.Rojer
Δημοσ.

Κάθε μέρα είναι τρολομέρα στο ινσόμνια

Αυτα την παρασκευη τα λενε.... οχι μεσοβδομαδα...... :-D

Αφήστε ρε τις εξυπνάδες και ξεράστε τα όλα: Πού πηγαίνετε για να μαδήσετε τις τρίχες σας; Οι άντρες μιλάνε ντόμπρα!

• Like 11
Δημοσ.

Αφήστε ρε τις εξυπνάδες και ξεράστε τα όλα: Πού πηγαίνετε για να μαδήσετε τις τρίχες σας; Οι άντρες μιλάνε ντόμπρα!

Τι σχεδιάκια κάνετε?

Εγώ μισοφέγγαρο.

• Like 1
Δημοσ.

sorry, δεν φανταστηκα οτι θα επρεπε να κανω διευκρινισεις. εχω καποιες τριχες στην πλατη και γι'αυτο το λογο ρωταω. δεν μπορω να φτασω το σημειο ωστε να το κανω μόνος μου. Δεν εννοουσα να κανω full body όπως το λένε, ή να κανω αποτρυχωση εκεί κάτω. όποιος νομίζει ότι  αν κάποιος άνδρας κανει αποτριχωση, πρεπει να ειναι αναγκαστικά αδερφή, στο 100 τοις εκατό όμως, τότε τι να πω ευτυχισμένο το 1015. Φαινεται τι iq εχετε καποιοι. Αναρωτιέμαι τελικά αν εγω ειμαι το τρολ ή ορισμένοι απ'αυτους που σχολίασαν (χωρις να δωσουν ουσιαστικη απαντηση).

• Like 7
Δημοσ.

Πιθανολογώ να υπάρχει ένα στο Χαλάνδρι σε κεντρικό δρόμο κοντά στη μεγάλη πλατεία.

Γιατι δεν πας με λέιζερ?

Είχα δοκιμάσει με κερί τρεις φορές στα πόδια μου και ....ο πόνος αστα να πάνε.

Γενικώς εκεί που κάνουν και οι γυναίκες κάνουν και οι άνδρες.

Θα ρωτήσω κάποιον φίλο που είναι αθλητής στίβου ο οποίος κάνει τακτικά αποτρίχωση  και θα γράψω.Στα βόρεια προάστια έτσι?

Δημοσ.

Πονάει και το λέηζερ, αλλά είναι αποτελεματικό και μακροπρόθεσμα φτηνότερο. Με λίγες συνεδρίες ξεμπερδεύεις μόνιμα. Σκέψου το αν θέλεις.

Δημοσ.

Πιθανολογώ να υπάρχει ένα στο Χαλάνδρι σε κεντρικό δρόμο κοντά στη μεγάλη πλατεία.

Γιατι δεν πας με λέιζερ?

Είχα δοκιμάσει με κερί τρεις φορές στα πόδια μου και ....ο πόνος αστα να πάνε.

Γενικώς εκεί που κάνουν και οι γυναίκες κάνουν και οι άνδρες.

Θα ρωτήσω κάποιον φίλο που είναι αθλητής στίβου ο οποίος κάνει τακτικά αποτρίχωση  και θα γράψω.Στα βόρεια προάστια έτσι?

Nαι, φυσικα εκει.  Σ'ευχαριστω. Το ξερω για λέιζερ, αλλά δεν ξέρω ακόμη, θέλω να δω πρώτα με κερί και ίσως μετά για λέιζερ. Σ'ευχαριστώ ακόμη που απάντησες!

Δημοσ.

OΚ, αφου μας προκαλεις....... :devil:

Εγω παω εδω http://www.manzilian.co.uk/price-of-male-waxing/ και παιρνω το δευτερο πακετο......

Αχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!!! :-D :-D :-D

Just kidding of course. :-)

( Φαντάζομαι τρελός πόνος στα 3 πρώτα μέρη :P )

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...