Shogo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Άντε πάλι. Θα φάει και το Project Cars άλλο ένα delay και θα γελάμε... τo Project Cars το έχω κατεβάσει εδώ και 3 μήνες
podarilos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αρχιζω να overclock-άρω το pc γιατι κατι μου λεει οτι θα έιναι αθλιο port και θα θέλει πορους watch dogs και βάλε... Επισης ελπιζω η amd να εχει δουλεψει ηδη τους drivers...
Alex21121988 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Αρχιζω να overclock-άρω το pc γιατι κατι μου λεει οτι θα έιναι αθλιο port και θα θέλει πορους watch dogs και βάλε... Επισης ελπιζω η amd να εχει δουλεψει ηδη τους drivers... Αν δεις στα intro του game τιποτα logos της nvidia και το The Way It's Meant to be Played, καπου εκει μαλλον ξερεις οτι μαλλον δεν θα τα παει και τοσο καλα η amd.. Και απο οτι ξερω το game θα υποστηριζει καποιες τεχνολογιες της nvidia. Η amd πρεπει να ''χωνεται'' πιο ενεργα στους devs και να ειναι ετοιμη και πριν βγει ενα game.
takisdemi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ακόμη στο pc; Στο ps3 Σεπτέμβριο του 2013 είχε βγει ρε παιδιά, το τερμάτισα με παιχνίδι του "θείου" πριν την επίσημη κυκλοφορία.
podarilos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 παράγγειλα gtx 970 και περιμένω... Αντε μωρή Rockstar!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Διάβασα μόλις το ''Νέα αναβολή για το GTA V'' στον τίτλο και χέστηκα πάνω μου, νόμιζα ότι ξαναέφαγε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα