Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.εχω ενα λαπτοπ toshiba satellate σειρα l300/l300d και μετα απο φορματ απο windows se linux mint ενω ολα λειτουργουν τελεια και απροβληματιστα εδω και αρκετο καιρο....εχει μερικες μερες που εκει που δουλευει ξαφνικα σβηνει.και τον ξανα ανοιγω.

πληροφοριακα δεν εχει μπαταρια και τον εχω συνεχεια στο ρευμα.
τον καθαρησα με την ηλεκτρικη και τον φυσιξα με το κομφλερ μηπως και ζεστενεται αλλα δεν παρατηρησα κατι τετοιο.
το ανεμιστηρακι του δουλευει κανονικα και εχω και αλλα 2 απο κατω εξτρα.

τι μπορει να φταιει;;;;
υπαρχει περιπτωση να φταιει το λειτουργικο;;;;αν και ουτε αυτο το νομιζω.

Δημοσ.

μπορει να εχεις σπασει την θυρα τροφοδοσιας ρευματος του λαπτοπ, για κουνατο λιγο πανω-κατω-δεξια-αριστερα

επισης μπορει το τροφοδοτικο να τα τυναζει

Δημοσ.

δες θερμοκρασίες με το hwmonitor.

το ότι το φύσηξες δεν σημαίνει ότι έφυγε η σκόνη απ τις ψύκτρες.Μπορεί να φταίει η θερμοκρασία.

• Like 1
Δημοσ.

Για την ακρίβεια, μπορεί να θέλει πάστα στον επεξεργαστή (κι όσο κι αν το καθαρίσει να του σβύνει).

Στους σταθερούς δεν υπάρχει τόση ανάγκη για αντικατάσταση, αλλά ειδικά στα λαπιτόπια είναι αργά ή γρήγορα απαραίτητο.

...το θέμα βέβαια είναι ότι μια κουβέντα είναι να ανοίξεις κανείς λάπτοπ και να φτάσει στον επεξεργαστή...(= "κούραση", μανούρα, και ενδεχόμενο να κάνει και μαλακία κάπου...)

Τεσπα Μπλακ, βάλε το ΗWM που σου είπε η ξανθούλ o Χρηστάρας από πάνω, και παρακολούθα το συνεχώς μέχρι όταν θα σβύσει (βάλε να παίζει ένα γιουτιουμποβίντεο και έχε το HWM σε πρώτο πλάνο). Αν ξεπεράσει τους 75 Κελσίου λίγο πριν το κλείσιμο, έχεις θέμα θερμοκρασίας (συνήθως γύρω στους 80 κλείνουν).

• Like 2
Δημοσ.

Ό,τι λέει ο Xristaras. Ειδικά τα toshiba A/L σειρες συσσωρεύουν σκόνη ανάμεσα από το fan και την ψυκτρα που δεν τραβιέται ή φυσιέται εξωτερικά. Ενδεικτικά σου στέλνω μια εικόνα από toshiba που έχω καθαρίσει:

post-58927-0-61343000-1424871843_thumb.jpg

Δημοσ.

παιδια ο υπολογιστης εχει linux mint.

πως θα βαλω το hwmonitor;;;;
υπαρχει για λινουξ;;;και αν δεν υπαρχει ,υπαρχει καποιο αντιστοιχο;;;;

παιδια ευχαριστω αν και τα περισσοτερα απο αυτα τα γνωριζα απλα εγω νομιζω οτι το ποιο πιθανο ειναι αυτο...

μπορει να εχεις σπασει την θυρα τροφοδοσιας ρευματος του λαπτοπ, για κουνατο λιγο πανω-κατω-δεξια-αριστερα

γιατι αν και οταν το κουναω δεν σβηνει αλλα απο το πρωι που το σταθεροποιησα λιγο προχειρα για να μην κουνιεται δεν εχει σβησει ακομα.
θα το παρακολουθησω και θα σας ενημερωσω.ευχαριστω παντως για τις συμβουλες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...