gian_mosh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους Έχω το acer 5920G και καθώς πήγα να αντικαταστήσω τη κάρτα γραφικών παρατήρησα ότι η ψύκτρα δεν εφάπτεται καλά με τη gpu! Νομίζω μια λύση είναι να προσθέσω φύλλο χαλκού αλλά τι πάχος πρέπει να πάρω; Και εφόσον βρω το βάζω σκέτο ή βάζω θερμαγώγιμη και στις 2 όψεις ; Υπάρχουν Ελλάδα ή το ebay και η αναμονή είναι μονόδρομος; Παρακαλώ για τα φώτα σας !!!
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Σύμφωνα με τον συμφορουμίτη nikos903 σε αλλο θέμα για την ίδια περίπτωση πριν λίγες μέρες αναφέρει πως χρειάζεται copper pad μισού χιλιοστού ή 1mm αναλόγως πόσο σου χρειάζεται βεβαια (και ναι πάστα και στις δυο πλευρες του pad) αλλά στο σφύξιμο της ψύκτρας προσέχεις μην αρχίσει να λυγίζει η κάρτα! Επίσης λογικά θα χρειαστείς και μεγαλύτερες βίδες όπως αναφέρεται πάλι στο άλλο θέμα.
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Απο περιέργια, ποια κάρτα πήρες και απο που αν επιτρέπεται; (επειδή ψάχνω κι εγώ και ξενέρωσα με έναν Κινέζο από το ebay)
gian_mosh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μήπως πρεπει να μπουν thermal pads? Το έχω δοκιμάσει...και η θερμοκρασία της κάρτας σε stress test ανέβηκε τόσο που τράβηξα τη πρίζα!! Απο περιέργια, ποια κάρτα πήρες και απο που αν επιτρέπεται; (επειδή ψάχνω κι εγώ και ξενέρωσα με έναν Κινέζο από το ebay) Έχεις PM
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Εμ τα thermal pads είναι για άλλες χρήσεις, όχι για επεξεργαστές Δε το έχω δοκιμάσει βεβαια, αλλά δεν είναι τυχαίο που τα βλεπουμε μονο σε vrams και voltage regulators στις κάρτες γραφικών. Ευχαριστώ και για το ΠΜ
ma3stros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Καποιες καρτες γραφικων ακομα κ cpus εχουν thermal pads. Tωρα για το συγκεκριμενο δν γνωριζω να σ πω. Παντως να προσεξεις οταν βιδωσεις μν στραβωσει η πλακετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα