Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Έχω το acer 5920G και καθώς πήγα να αντικαταστήσω τη κάρτα γραφικών παρατήρησα ότι η ψύκτρα δεν εφάπτεται καλά με τη gpu!

Νομίζω μια λύση είναι να προσθέσω φύλλο χαλκού αλλά τι πάχος πρέπει να πάρω;

Και εφόσον βρω το βάζω σκέτο ή βάζω θερμαγώγιμη και στις 2 όψεις ;

Υπάρχουν Ελλάδα ή το ebay και η αναμονή είναι μονόδρομος;

Παρακαλώ για τα φώτα σας !!!

Δημοσ.

Σύμφωνα με τον συμφορουμίτη nikos903 σε αλλο θέμα για την ίδια περίπτωση πριν λίγες μέρες αναφέρει πως χρειάζεται copper pad μισού χιλιοστού ή 1mm αναλόγως πόσο σου χρειάζεται βεβαια (και ναι πάστα και στις δυο πλευρες του pad) αλλά στο σφύξιμο της ψύκτρας προσέχεις μην αρχίσει να λυγίζει η κάρτα! Επίσης λογικά θα χρειαστείς και μεγαλύτερες βίδες όπως αναφέρεται πάλι στο άλλο θέμα.

Δημοσ.

Απο περιέργια, ποια κάρτα πήρες και απο που αν επιτρέπεται; (επειδή ψάχνω κι εγώ και ξενέρωσα με έναν Κινέζο από το ebay)

Δημοσ.

Μήπως πρεπει να μπουν thermal pads?

Το έχω δοκιμάσει...και η θερμοκρασία της κάρτας σε stress test ανέβηκε τόσο που τράβηξα τη πρίζα!!

Απο περιέργια, ποια κάρτα πήρες και απο που αν επιτρέπεται; (επειδή ψάχνω κι εγώ και ξενέρωσα με έναν Κινέζο από το ebay)

Έχεις PM

Δημοσ.

Εμ τα thermal pads είναι για άλλες χρήσεις, όχι για επεξεργαστές :P Δε το έχω δοκιμάσει βεβαια, αλλά δεν είναι τυχαίο που τα βλεπουμε μονο σε vrams και voltage regulators στις κάρτες γραφικών.

Ευχαριστώ και για το ΠΜ :)

Δημοσ.

Καποιες καρτες γραφικων ακομα κ cpus εχουν thermal pads. Tωρα για το συγκεκριμενο δν γνωριζω να σ πω. Παντως να προσεξεις οταν βιδωσεις μν στραβωσει η πλακετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...