Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έχω ένα ανεξήγητο πρόβλημα. Είπα να κάνω στο pc μου αναβάθμιση και να του βάλω ένα I7 3770 έλεγχο αν η μητρική το δέχεται όντως το δέχεται τον παραγγέλνω τον περνώ από το eshop τον βάζω επάνω και κάνει κάτι ανεξήγητο εκεί που ποστάρει το pc κολλάει Στο λογότυπο που εμφανίζει πριν μπει Windows και σε 1 λεπτό κλίνει και μετά ανοίγει μόνο του και πάλι τα ίδια..........
Φίλος μου είπε ότι θέλει bios update η μητρική είναι η gigabyte ga z68a d3h b3 μπαίνω Και εγώ στα bios βλέπω την έκδοση F13 πάω στο site βλέπω πως η επόμενη έκδοση Είναι UFI το βάζω να το κάνει update δεν το δέχεται.
Εντωμεταξύ εδώ αλλάξει τροφοδοτικό να δω εάν φταίει αυτό τίποτα ram τίποτα κάρτα γραφικών βάζω την on board τίποτα bios reset τίποτα παράλληλα μου έδωσε ένας φίλος έναν I3 και δουλεύει κανονικά έστειλα τον επεξεργαστή στο eshop ο επεξεργαστής δούλευε ..
Και καθώς έχω απελπιστεί είπα να γράψω σε βοήθεια.........

Δημοσ.

Και με την F13 έπαιζε κανονικά , ποτέ δεν βάζεις κάτι ΒΕΤΑ 

και πιστεύω διάβασες στη σελίδα την παρατήρηση πριν κάνεις κάτι 

post-146708-0-56435100-1424900953_thumb.png

Βγάλε καλώδιο τροφοδοσίας 

Βγάλε την μπαταρία της μητρικής 

Πάτα το power on κουμπί 2-3 φορές 

Άστα 2-3 λεπτά και μετά βάλτα όπως ήταν πριν 

Δημοσ.

κανε ενα  cmos clear.....  δες το βιβλιαρακι της μητρικης , βγαλε την μπαταρια  και την τροφοδοσια ρευματος εννοειται πατα δυο τρεις φορες το  powe on  για  να ξεκινησει το pc ( αδειαζουν οι πυκνωτες...)  perimene 5 lepta  και μετα συνδεσετα ολα  και ξεκινα... εχει κρατησειι ρυθμισεις απο τον προηγουμενο και ιδιαετερα αν ηταν κανενας πχ 2500κ  με  overclock  προσπαθει να τον ξεκινησει ετσι....

• Like 1
Δημοσ.

<p>Και με την F13 έπαιζε κανονικά , ποτέ δεν βάζεις κάτι ΒΕΤΑ </p>

<p>και πιστεύω διάβασες στη σελίδα την παρατήρηση πριν κάνεις κάτι </p>

<p></p>

<p> </p>

<p>Βγάλε καλώδιο τροφοδοσίας </p>

<p>Βγάλε την μπαταρία της μητρικής </p>

<p>Πάτα το power on κουμπί 2-3 φορές </p>

<p>Άστα 2-3 λεπτά και μετά βάλτα όπως ήταν πριν </p>

Έχω επάνω είδει την f13 και δεν ειναι beta πήγα να βάλω Την ποιο καινούρια και δεν το δέχτηκε

Φανταζομαι πηρες το σωστο socket, περασες παστες ψυκτρες και λοιπα;

Αυτά είναι αυτονόητα

Δημοσ.

κανε ενα  cmos clear.....  δες το βιβλιαρακι της μητρικης , βγαλε την μπαταρια  και την τροφοδοσια ρευματος εννοειται πατα δυο τρεις φορες το  powe on  για  να ξεκινησει το pc ( αδειαζουν οι πυκνωτες...)  perimene 5 lepta  και μετα συνδεσετα ολα  και ξεκινα... εχει κρατησειι ρυθμισεις απο τον προηγουμενο και ιδιαετερα αν ηταν κανενας πχ 2500κ  με  overclock  προσπαθει να τον ξεκινησει ετσι....

Να είσαι καλά φίλε μου   αυτό που είπες ακριβός ήθελε τώρα δουλεύει κανονικά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...