fylatos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Αν είναι και θες να το παίξεις total war χωρίς επέμβαση, πας σε ποδοφυλλοτοξίνη ή ιμικιμόδη (λεφτάκια). Αυτό θα έκανε ο Lucifer από ένα forum, το Insomnia. Αυτό το κρυοπηκτικό δεν ξέρω τι δουλειά κάνει, αν είναι όσα υπόσχεται, φαίνεται πολύ καλό VFM. Γιατί από την περιγραφή και τη θέση σου φαίνεται για μυρμηγκία; Και να πάει σε δερματολόγο γιατί; Για κάτι μεγέθους ματιού βελόνας;
MT60RS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 " @Lucifer, αφου βεβαιωθώ ότι είναι θα έβαζα καμιά αλοιφή, και ήθελα να γνωρίζω εκ των προτέρων αν κάποιος έχει εμπειρία με κάποια αποτελεσματική. @Lucifer, αφου βεβαιωθώ ότι είναι θα έβαζα καμιά αλοιφή, και ήθελα να γνωρίζω εκ των προτέρων αν κάποιος έχει εμπειρία με κάποια αποτελεσματική. και εγω νομιζα οτι ειχα light ελκος για 2 χρονια και προσπαθουσα να το συντηρω μονος μου, αλλα οταν κατεληξα στα επειγοντα βρηκαν πετρες στη χολη. Καλος μαλακας ημουν, ταλαιπωρηθηκα τοσο καιρο, ενω θα μπορουσα να ειχε ξεμπερδεψει πολυ πιο απλα και γρηγορα Γιατί από την περιγραφή και τη θέση σου φαίνεται για μυρμηγκία; Και να πάει σε δερματολόγο γιατί; Για κάτι μεγέθους ματιού βελόνας; γιατι ακομα και ο ιδιος ο δερματολογος δυσκολα θα βγαλει ασφαλη διαγνωση απο μακρια
Lucifer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 fylate, όχι, γι' αυτό μίλησα για αυθαίρετες εικασίες. Τώρα το "γιατί να πάει σε δερματολόγο" ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα