Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγχαρητηρια φιλε μου!! Εξαιρετικη προσπαθεια!! Πολυ καλο!Μην μασας απο τα σχολια στο youtube!Συνεχισε ετσι και θα βελτιωθεις κ αλλο!!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που σιγουρα επικρατει ειναι οτι πισω απο τον υπολογιστη λεει ο καθενας οτι θελει. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν πειραξα κανεναν ουτε λεφτα τους εφαγα ουτε καποια δουλεια ουτε τους εκλεψα πνευματικα δικαιωματα για να μου ζητουν με νταιλικι να κατεβασω τη ταινια μου. Μια ταινια σοβαρη που αφορα την ελληνικη μυθολογια και την εφτιαξα οσο πιο κοντα σε αυτα που γραφει ο Ομηρος. Και να ηταν ξενοι παει στο διαολο.. Αλλα Ελληνες να επιτεθουν ετσι? Με ποιο δικαιωμα?

γαματη δουλεια, φτιαξτο και σε ελληνικα

εκτος απο τα προσωπικα κομπλεξ και τις ζηλιες, πολλοι βλεπουν το internet ως τροπο για να βγαλουν λεφτα.Και χρησιμοποιουν "εντεχνα" σχολια ετσι ωστε να φανει (εμμεσα κυριως) οτι αυτοι ειναι πιο σωστοι επαγγελματιες.

Η δουλειά σου είναι μια χαρά και καμία σημασία δεν έχουν τα σχόλια άγνωστων ανθρώπων που έχουν ξεκάθαρα κακή πρόθεση.

Επίσης (επειδή στον ίδιο κλάδο είμαι και ξέρω πως μπορεί να σε χαλάσουν κάποια πράγματα) όλοι οι επαγγελματίες του χώρου ξέρουν ότι στο animation πρέπει να ξεκινήσεις από κάπου. Όσο το δουλεύεις τόσο καλύτερος γίνεσαι, αλλά δεν γεννιέται κανείς Glen Keane. Επομένως δεν υπάρχει καμία περίπτωση επαγγελματίας να έκανε τέτοιο σχόλιο, οπότε μην το σκέφτεσαι καν :)

μην υποτιμας την μισαλλοδοξια και την ανταγωνιστικοτητα

• Like 1
Δημοσ.

μην υποτιμας την μισαλλοδοξια και την ανταγωνιστικοτητα

Αν αυτό είχε γίνει irl θα 'λεγα ναι, αλλά σε σχόλιο στο youtube? Και μάλιστα σε ερασιτέχνη δημιουργό? Ποιος επαγγελματίας το κάνει αυτό, τι έχει να κερδίσει?

Δημοσ.

καποιος εν δυναμει πελατης μπορει να ψαχνει τις αποψεις ενος επαγγελματια πανω στη δουλεια αλλων

τι ειδους ανθρωπος χρησιμοποιει τετοιες πλαγιες-υπουλες-κατινιστικες μεθοδους;

Δημοσ.

Καλά τώρα παίρνεις στα σοβαρά το youtube?  :lol: μεγαλύτερος σκουπιδότοπος τρολ δεν υπάρχει! 

Ανέβαζε αυτά που γουστάρεις.. και μην ασχολείσαι, όσοι σε παρακολουθούν σε παρακολουθούν.

• Like 1
Δημοσ.

φίλε μου μην σε νοιάζει τι λένε η δουλειά σου είναι εξαιρετική....μερικές συμβουλές απο μένα

Πρώτο στην περιγραφή βάλε τα προγράμματα που έχεις χρησιμοποίησει με ένα όμορφο description

Δεύτερο προσπάθησε να μην έχεις τόσο φωτεινό background με καθαρά textures γιατί έρχεται σε αντίθεση με τα άτομα και κάνει δύσκολη την παρακολούθηση πχ στην σπηλιά το μάτι κάποιου πάει στην πέτρα(άκυρο) γιατί έχει πολύ καλύτερα textures 

Τρίτον Στους διαλόγους χρησιμοποίησε καλύτερα την εστίαση της κάμερας γιατί ετσι αποφεύγεις και την ανομοιογένεια με τα textures που σου γράφω απο πάνω και αυτός που το παρακολουθεί το ματι του φεύγει στο δευτερεύων και όχι στο κύριο πλάνο 

υ.γ. με το Lumion το rendares

υ.γ.2 θα ακούς πολλά αν σκοπεύεις να το κάνεις σαν δουλειά γιατί πολύ απλά είναι αξιοκρατικό επάγγελμα δηλαδή αυτός με το καλύτερο portfolio παίρνει την δουλειά 

• Like 1
Δημοσ.

και απο την αλλη υπαρχουν και κατι εξυπνα comments που δεν τα συναντας συχνα  kai λες πως τους ερχονται αυτα!!

τωρα αυτο το κυνηγι views(+likes)ευθυνεται για πολλες παπαρ***

τι πιο απλο απο το να δειξεις βυζακι,κωλαρακι,6pack,φαγητο,χιονι,αιμα,βια και να μαζεψεις λικες ?

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για την υποστηριξη.

φίλε μου μην σε νοιάζει τι λένε η δουλειά σου είναι εξαιρετική....μερικές συμβουλές απο μένα

Πρώτο στην περιγραφή βάλε τα προγράμματα που έχεις χρησιμοποίησει με ένα όμορφο description

Δεύτερο προσπάθησε να μην έχεις τόσο φωτεινό background με καθαρά textures γιατί έρχεται σε αντίθεση με τα άτομα και κάνει δύσκολη την παρακολούθηση πχ στην σπηλιά το μάτι κάποιου πάει στην πέτρα(άκυρο) γιατί έχει πολύ καλύτερα textures 

Τρίτον Στους διαλόγους χρησιμοποίησε καλύτερα την εστίαση της κάμερας γιατί ετσι αποφεύγεις και την ανομοιογένεια με τα textures που σου γράφω απο πάνω και αυτός που το παρακολουθεί το ματι του φεύγει στο δευτερεύων και όχι στο κύριο πλάνο 

υ.γ. με το Lumion το rendares

υ.γ.2 θα ακούς πολλά αν σκοπεύεις να το κάνεις σαν δουλειά γιατί πολύ απλά είναι αξιοκρατικό επάγγελμα δηλαδή αυτός με το καλύτερο portfolio παίρνει την δουλειά 

Ευχαριστω φιλε. Το εκανα render με το iclone. Αλλα χρησιμοποιησα και αλλα προγραμματα. Με το Lumion rendara τα τοπια που εφτιαξα με αυτο και τα εισηγαγα στο iclone για το τελικο render. Δεν σκοπευω να το κανω επαγγελμα το χω σαν χομπι απλα και μονο για προσωπικη μου χαρα. Μπορεις να το πεις και απωθημενο επειδη ηθελα να κανω δικες μου ταινιες.

Δημοσ.

Με το Lumion rendara τα τοπια που εφτιαξα με αυτο και τα εισηγαγα στο iclone για το τελικο render. 

από τα τοπία ψιλιάστηκα το lumion ...ποτέ δεν είναι αργά πόσο μάλλον αν καταφέρεις το συνδυάσεις και με το επάγγελμά σου αν μπορείς.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για την υποστηριξη.

Ευχαριστω φιλε. Το εκανα render με το iclone. Αλλα χρησιμοποιησα και αλλα προγραμματα. Με το Lumion rendara τα τοπια που εφτιαξα με αυτο και τα εισηγαγα στο iclone για το τελικο render. Δεν σκοπευω να το κανω επαγγελμα το χω σαν χομπι απλα και μονο για προσωπικη μου χαρα. Μπορεις να το πεις και απωθημενο επειδη ηθελα να κανω δικες μου ταινιες.

Μπράβο για τον κόπο σου και το τελικό αποτέλεσμα!

Θα πω και στους μαθητές μου να δουν το βίντεο.

Thanks for sharing!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...