Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα σημερα το πρωι να κανω διακανονησμο σε ενα ληξιπροθεσμο δανειο στην τραπεζα πειραιως και δεν με βρισκουν στο συστημα...το δανειο το ειχα παρει απο την marfin το 2007 και ηταν δανειου αυτοκινιτου και οταν εκλεισε H marfin Ολα τα δανεια μεταφερθηκανε στο πειραιως,μου το επιβαιβεωνει και η υπαλληλος και μου ζηταει αφμ,μου απανταει μετα απο λιγο δεν μπορω να σε βρω σαν πελατη,μην σας τα πολυ λογο εδωσα ταυτοτητα στοιχεια δοκιμασαμε τα παντα και δεν με εβρισκε με τιποτα,επητα πηρε στα κεντρικα πειραιως και της δωσανε την ιδια απαντηση,δεν μπορουνε να με βρουνε...γυρισα σπιτι και βρηκα παλια δοση απο το δανειο περνω τα κεντρικα  δινω τα στοιχεια και παλι τιποτα..δεν νομιζω να εχει τιχει σε κανεναν αλλα μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να εχει γινει????

Δημοσ.

Αν θελεις να κάνεις διακανονισμό μίλα με την νομική υπηρεσία της τράπεζας. Πότε σταμάτησες να πληρώνεις το δάνειο με αποτέλεσμα να κριθεί ληξιπρόθεσμο?

Όταν κρίνεται ληξιπρόθεσμο το αναλαμβάνει το νομικό τμήμα της τράπεζας. Μετά από λίγο καιρό αν δεν εχει γίνει κάποια κίνηση το δίνει σε δικηγορικό γραφείο. Κάποια ενόχληση από την τράπεζα τόσα χρόνια δεν είχες?

Δημοσ.

το δανειο σταματησα να το πληρωνω 2008 και το πηρα το 2007...μου ηρθε αριθμος διαταγης πλήρωμης  απο ειρωνοδικειο το 2011 και ελεγε να πληρωσω το ποσο...αδυνατουσα να το πληρωσω και ετσι το αφησα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μου το εχουν παρει το αμαξι ακομη και γιατι δεν μπορουνε να βρουνε το δανειο..

Δημοσ.

Εγώ είχα πάντως ένα δάνειο σε γνωστή τράπεζα (θα μου πεις όλες γνωστές είναι :) )

Ήταν ληξιπρόθεσμο και τους είχα στείλει επιστολή ότι θέλω να κάνω ρύθμιση με το ποσό τότε στα 9200 συνολικά.

Από την νομική υπηρεσία μου είπαν ότι δεν γίνεται ρύθμιση εκ νέου και μετά από λίγες μέρες με κάλεσαν από το κατάστημα που διατηρούσα το δάνειο να κάνω αναπροσαρμογή.

Το κατάστημα μου πρότεινε δόση 110 ευρώ για 180 μήνες τότε!!!!

Λογικά πρώτα πρέπει να σου ήρθε εξώδικο. Μπορεί και μια μπορεί και 2 φορές . Μετά έρχεται η διαταγή πληρωμής και αν δεν κάνεις ανακοπή η δεν παρεβρεθεις στην δίκη σου προχωράνε σε κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων στο όνομα σου , εκτός και αν εχεις και εγγυητή. Για τι ποσο μιλάμε?

Δημοσ.

Το δάνειο μου ήταν στα 9200. Η αναπροσαρμογή που μου είχαν προτείνει τότε από το υποκατάστημα ήταν 110 ευρώ δόση το μήνα για 180 μήνες. Δηλαδή ζήταγαν παραπάνω 10,600 ευρώ για να μου κάνουν νέα ρύθμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...