*nenya* Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Γι'αυτούς η ιδανική τιμωρία θά'ταν η εκπαίδευση! Να τους μάθει κάποιος ιστορία κλπ. Βασανιστήριο θα το ένιωθαν
Runner25 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 πριν με φατε δεν ειναι ακυρο να συγκρινουμε αιμοδιψεις δολοφονους με αποκεφαλισμους κλπ με τον χριστιανισμο? περαν απο το debate δεν θεωρω οτι ο μωαμεθανισμος μπορει να συγκριθει με καμια θρησκεια... το οτι και στον χριστιανισμο υπηρξαν ακραιες εκφανσεις δεν αναιρει το γεγονος οτι αιωνες μετα ο σκοταδισμος επικρατει σε αυτους... ο χριστιανισμος να δεις τι βαρβαροτητες εχει κανει
zio10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Γι'αυτούς η ιδανική τιμωρία θά'ταν η εκπαίδευση! Να τους μάθει κάποιος ιστορία κλπ. Βασανιστήριο θα το ένιωθαν χαμένος κόπος και χρόνος... 1
forgotten Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 ο χριστιανισμος να δεις τι βαρβαροτητες εχει κανει πριν ποσους αιωνες? γιατι συγκρινεις πραγματα ανομοια? στη σημερινη εποχη αποκεφαλισαν κανενα για χαρη του χριστιανισμου?
Silenzio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 άσε μας ρε forgotten έχεις μπει και σε κάθε ποστ υπερασπίζεσαι την ορθοδοξία, είπαμε όλες οι θρησκείες χωρίζουν τους λαούς και μόνο ειρήνη και αγάπη δε φέρνουν, όλα για το χρήμα γίνονται οπότε άσε τις ηθικολογίες. 4
Socratis_g Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 "Ο Προφήτης μας διέταξε να απαλλασσόμαστε από αγάλματα και απομεινάρια" τι να λέμε τώρα.... οι δικοί μας οι ταλιμπάν όταν γκρέμιζαν την ακρόπολη το έκαναν απο υπερβάλοντα ζήλο. Η ουσία είναι μία. να εχεις πραγματική καλοσύνη μέσα σου και να βοηθάς τους αλλους οταν εχεις δυνατότητα. ΤΕΛΟΣ. κάντα αυτά και ας δηλώνεις και 12θειστής μετά και ότι γουστάρεις. 1
gdriver Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Γι'αυτούς η ιδανική τιμωρία θά'ταν η εκπαίδευση! Να τους μάθει κάποιος ιστορία κλπ. Βασανιστήριο θα το ένιωθαν δυστυχώς το ζώο θα παραμείνει ζώο. ό,τι και να κάνεις δε θα το επεξεργαστούν καν. οι ίδιοι δεν ήταν και παλι που στις αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας ανατίναξαν ένα γιγαντιαίο σκαλιστό σε βουνοπλαγιά, ομοίωμα του βούδα ; κάποτε δε μπορούσα να διανοηθώ πως ο άνθρωπος είναι ικανός για το "έτσι" να κανει κακό. αυτοί εδώ όμως αποτελούν το γκρέμισμα της πεποίθησης μου. κάποτε γράφαμε έκθεση με θέμα εάν ο άνθρωπος είναι βίαιο ον.έεεεε ρε τί θα έγραφα τώρα !!!!! γιατί τότε όλοι οι καθηγητές ήθελαν το πολιτικώς ορθών "όχι δεν είναι -είναι παναγίες όλοι." εάν έγραφες το αντίθετο ακόμα και με σωστά και τρανταχτά επιχειρήματα έπαιρνες κάτω από τη βάση. οι συγκεκριμμένοι κατάφεραν να έχουν το 70% του πληθυσμού της γης εχθρούς. ας απαλλαγούμε λοιπόν από αυτούς να γίνει ο κόσμος καλλίτερος.
forgotten Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 άσε μας ρε forgotten έχεις μπει και σε κάθε ποστ υπερασπίζεσαι την ορθοδοξία, είπαμε όλες οι θρησκείες χωρίζουν τους λαούς και μόνο ειρήνη και αγάπη δε φέρνουν, όλα για το χρήμα γίνονται οπότε άσε τις ηθικολογίες. οριστε? υπερασπιστης επειδη εχω πει κατι που στεκει? νταξει παω πασο, αν εισαι αθρησκος δικαιωμα σου αλλα το να εξισωνεις τους παντες οχι δεν συμφωνω ,και ηθικολογιες δεν εχω ,εχω ωστοσο την στοιχειωδη εκπαιδευση να αναγνωριζω την διαφορα μεταξυ τρομοκρατιας και φανατισμου και οχι να την εξισωνω με παρελθοντικες τασεις. 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 κατα καιρούς σε συζητήσεις με έλληνες άθεους, μόλις λέω οτι εγώ είμαι χριστιανός χωρίς να θίξω οτιδήποτε είτε να υπερασπιστώ την θέση μου, έτσι απλά να αναφέρω οτι πιστεύω, αρχίζουν : τι?? απόδειξε πως υπάρχει !!! είσαι χαζός !!! είσαι αμόρφωτος !!! μεσαίωνας!! κάποιοι σαν και εσένα κρατάνε την ανθρωπότητα πίσω!! είσαι κακός!!! ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ΚΑΨΤΕ ΤΟΝ!!!!!!!!!!! και γενικά έχουν την τάση μόλις ακούνε χριστιανός-χριστιανισμός να λαμπαδιάζουν... κάτι μου θυμίζουν αυτές οι συμπεριφορές αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω... 3
Scullbag Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορεί να υπάρξει καμία τιμωρία για μια τέτοια καταστροφή, ό,τι και να τους συμβεί δεν μπορεί να εξισώσει τον χαμό της ιστορίας και δεν έχει και νόημα.
Silenzio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 zafiriosnt θεωρώ οτι υπερβάλλεις λιγάκι για να υποστηρίξεις τη θέση σου, επίσης αυτό που λες συμβαίνει σε τεράστιο βαθμό στους άθεους η καταπίεση δηλαδή οπότε μη θες να βγεις και απο πάνω, μη μας πεις ότι ζούμε σε κοινωνία που καταπιεζονται ξερω γω οι χριστιανοί (με όποιοδήποτε τρόπο), ξέρεις πολύ καλά σε τι κοινωνία ζούμε και τι θέση έχει σε αυτή η εκκλησία σαν θεσμός οπότε εμένα μου φαίνεται αστείο αυτό που αναφέρεις. Σε καμμία περίπτωση δε λέω να αφορίζουμε ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή πιστεύουν ή όχι μη λέμε τα αυτονόητα. 2
noFEARgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Καθε θρησκεια εχει παει τον κοσμο πισω οχι μονο ο χριστιανισμος . Η μονη χρησιμοτητα της θρησκειας ειναι να δινει ελπιδα σε δυσκολες στιγμες σε αυτους που θελουν ενα ''θαυμα'' . Το εχουν δει αυτο καποιοι και το εκμεταλευονται βγαζοντας απειρα χρηματα. Ο κοσμος θα ηταν πολυ καλυτερος χωρις την θρησκεια αλλα το μυαλο του ανθρωπου δυστυχως εχει μικρα ορια 2
trayban Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Το παρόν νήμα πιστεύω θα πρέπει να συγχωνευθει με το άλλο περί χαλιφατου. Πέραν τούτου,το κίνημα αυτό,είναι βαθιά λαϊκό και ως εκ τούτου,οι βομβαρδισμοί και οι μάχες,λίγα θα προσφέρουν.. Ειδικά στην περίπτωση που συμμετάσχουν και χερσαίες δυνάμεις αλλοθρήσκων,το πράμα θα χειροτερέψει. Δυστυχώς Τώρα πληρώνουμε το "όραμα"των σαικς πικω,οι οποίοι χαρασσαν σύνορα με βάση τα έθνη,παραβλέποντας ότι οι μουσουλμάνοι δεν λειτουργούν έτσι. Μετά ήρθαν οι σοσιαλιστές σωτήρες-επαναστάτες,έσφαξαν και καταπιεσαν και έδεσε η Ραβανί.. Έχω την εντύπωση πως Πολύ απλά πρέπει να αφήσουνε την περιοχή στην ηρεμία της,να σφραγίσουμε τα σύνορα και όποτε ηρεμήσουν. Αλλά μετά σκέφτομαι...Και το πετρέλαιο Κύριε;...
Porg Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Σοκ σοκ, οι αμερικάνοι βγήκαν φωτογραφίες μαζί με τα αγάλματα οπότε είναι ίδιοι σοκ σοκ Εν το μεταξύ τόσο καιρό που βιάζουν ότι έχει τρύπα και σκοτώνουν όσους δεν ξέρουν το κοράνι απέξω δεν σοκαρίστηκε κανείς Ούτε όταν το έκαναν και βίντεο να σας μείνει η εικόνα. πχ παραπροχτές που έκαψαν τον άλλον ζωντανό και προχτές που περιέφεραν τους απίστους σε κλουβιά πριν τους σφάξουν τώρα σοκαριστήκατε για το μουσείο; 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Εν το μεταξύ τόσο καιρό που βιάζουν ότι έχει τρύπα και σκοτώνουν όσους δεν ξέρουν το κοράνι απέξω δεν σοκαρίστηκε κανείς Ούτε όταν το έκαναν και βίντεο να σας μείνει η εικόνα. πχ παραπροχτές που έκαψαν τον άλλον ζωντανό και προχτές που περιέφεραν τους απίστους σε κλουβιά πριν τους σφάξουν αυτά τα συνηθίσαμε... τώρα πιάνουμε βανδαλισμούς... next stop διαμελισμός-γδάρσιμο κουταβιών με κονσερβοκούτι = αφορμή για το χειρότερο βρίσιμο και κατάρες που έχουν φάει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα