Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..ψάχνομαι για σεμινάρια που θα βοηθήσουν στην απόκτηση πιο εξειδικευμένων και πιστοποιημένων γνώσεων και γιατί όχι και στην εύρεση εργασίας.

Εϊμαι απόφοιτος πανεπιστημίου πληροφορικής και διαμένω στη Θεσσαλονίκη. Μου κίνησαν το ενδιαφέρον τα σεμινάρια της datalabs και συγκεκριμένα τα ccna και joomla.

Τί γνώμη έχετε; Ακούω και άλλες προτάσεις..

Δημοσ.

επειδη βλεπω οτι αναφερεις 2 σχετικα διαφορετικα πραγματα, νομιζω καλο θα ηταν σε πρωτη φαση να ξεκαθαρισεις αν σε ενδιαφερει το networking (ccna) η το website building (joomla).

Δημοσ.

πιανουν τοπο, αλλα οικονομικα δεν ειναι οτι θα σου αποφερουν ενα σκασμο λεφτα. με την οποια εμπειρια εχω, το ccna πλεον θεωρειται πολυ λιγο (το εχει και η κουτση-μαρια-πωλητης) για καποιον που θελει να ασχοληθει με το networking, με το CCNP (σε διαφορα concentrations) να ειναι αυτο που ζητανε.

Δημοσ.

Για CCNA μπορείς να ρωτήσεις Link.png Site: ΕΔΩ  

Προσωπικά έψαχνα και εγώ για σεμινάρια (50 - 100 ωρών) αλλά αυτά που μου άρεσαν και μου φάνηκαν ενδιαφέρον είχαν κάτι εξωφρενικές τιμές .

Μάλλον είναι προτιμότερο να ψάξεις για online courses.

• Like 1
Δημοσ.

Σ ευχαριστώ πολυ! Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή! Ccna, joomla, php γενικά συμβουλές του τι μπορώ να κάνω, πως να το μάθω και πως να γίνω πιο ανταγωνιστικός! Σας ευχαριστώ!

Μονο ένα δε θέλω! Ατελείωτη θεωρία! Την εχω φάει στη μάπα πολυ καιρό! Χειροπιαστά πραματα!

Δημοσ.

Εστω ότι παίρνεις το ccna. Αν δεν το εφαρμόσεις στην πράξη δουλεύοντας σε μεγάλη εταιρεία, θα το ξεχάσεις σε μερικούς μήνες.

Για παραπάνω από ccna (π.χ ccnp) δεν προχωράς αν δεν έχεις πρακτική εμπειρία.

Γενικά οτιδήποτε μάθεις σε δίκτυα-servers θα είναι απλά εισαγωγικά εφόσον δεν τα εφαρμόζεις σε πραγματικές συνθήκες.

Φαντάζομαι ότι λόγω σπουδών σε πληροφορική έχεις τουλάχιστον μια βασική γνώση προγραμματισμού. Αν θέλεις να μάθεις php-joomla θα πρέπει να βρεις κάτι πιο προχωρημένο ώστε να εμβαθύνει στο πρακτικό σκέλος των γνώσεων αυτών.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις πολύ δίκιο και το γνωρίζω. Επίσης βλέπω παντού να ζητάνε sw και web developer..τα δίκτυα είναι ένας τομέας που μου αρέσει αλλά κακά τα ψέματα, άλλο τις μας αρέσει και άλλο τι έχει μεγαλύτερη απήχηση.. δυστυχώς τα πάντα είναι υπερβολικά κορεσμένα..ψαχνομαι τι θα μου δώσει καλύτερες προοπτικές..

Δημοσ.

Με όλη την καλή διάθεση, έχεις τελειώσει πληροφορική και περιμένεις σεμινάριο για να μάθεις joomla;

Μόνος σου δε μπορείς; Στρώσου και διάβασε. Όρεξη να υπάρχει...

Δημοσ.

Πολλά ειναι αυτά που μπορεί ο καθένας να κάνει μόνος του το θεμα ειναι τι ζητάει η αγορά. Αλλα μάθαμε στη θεωρία και αλλα ζητώνται στη πράξη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...