Anorymous Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Το αν θα λέγεται ερτ ή νεριτ ελάχιστα ενδιαφέρει. Το προσωπικό της πρώην ερτ, πέραν μιας μικρής μειοψηφίας, αποτελούνταν από τσάτσους υποαπασχολούμενους με υπέρογκα μηνιάτικα και από φυτεμένα κομματόσκυλα που δεν πάταγαν καν. Μεγάλο φαγοπότι γινόταν και με τους συνεργάτες και τις εξωτερικές παραγωγές που γινόταν η χοντρή κονόμα και τιμολογούνταν και όλες οι μίζες στους κωπρίτες που έδιναν τις δουλειές από μέσα. Εγω αυτους υπερασπιζομαι και οτι εκλεισε η ερτ λες και εχουμε χουντα.
StormGr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Στην αρχη νομιζα οτι ο TS εννοει στα αληθεια αυτα που γραφει και μπηκα να κραξω. Ξαναδιαβαζοντας το ποστ διακρινω την ηρωνεια και την τρολια...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 χρυσές εποχές τη δημόσιας τηλεόρασης;; εκτός από ελάχιστα ξένα ντοκιμαντέρ που έβαζε, η ερτ ήταν μόνο για ποδόσφαιρο και γιουροβίζιον. Νομίζω πως όλο αυτό γίνεται για συμβολικούς λόγους και μόνο. Το ότι θα καταργηθεί αυτό το πράμα που λέγεται "νεριτ" πάντως, εμένα με βρίσκει σύμφωνο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις