lefyos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Αχ πανελλήνιες.. Μου έλεγαν ότι είναι δύσκολη περίοδος αλλά πάντα απαντούσα ειρωνικά γιατί από 1η γυμνασίου μέχρι και τώρα διάβαζα.. Είμαι απίστευτα αγχωμένος σε σημείο να μην μπορώ να κάτσω να διαβασω λόγω άγχους επίσης κάθε μέρα να υπολογίζω μόρια που ίσως γράψω.. Και άμα αποτυχω.. ? Τα λεφτά τον γονιών μου χαμένα.. Προσωπικά θέλω να εισαχθω σε σχετικά χαμηλοβαθμη σχολή αεν.. Το θέλω όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου.. Γιατί να τα περνάω όλα αυτά θεέ μου..
bilakos10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Είναι κακή ιδέα να μοιράζεσαι τα προβλήματά σου σε ένα φόρουμ, και ιδίως στο insomnia!
NT1G Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Τουλάχιστον είναι ακόμα Κυριακή οπότε είσαι μέσα στο deadline.
Anorymous Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Γιατι εχεις αγχος οταν ειτε περασεις καπου ειτε οχι ανεργος θα εισαι Γιατί τις καθημερινές έχει διάβασμα τι ειναι αυτο καποιο ειδος αρρωστιας ??? χαχαχα 1
DIMI24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δεν ήξερα ότι οι νέοι ακόμη πιστεύουν ότι τελειώνοντας ένα πανεπιστημίο θα βρουν καλή δουλειά με καλά λεφτά. Νόμιζα ότι αυτή η νοοτροπία και αυτός ο θεσμός έχουν εκλείψει Η νέα μόδα: Don't waste your time...start your own business. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα