PostHelper Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις ότι αυτοί που παίρνουν κανονικά κινητά, το κάνουν διότι αυτά έχουν μεγαλύτερη αντοχή, διάρκεια μπαταρίας, ευχρηστία κτλ και όχι απαραίτητα επειδή έχουν μικρότερο κόστος; Τι εννοεις ευχρηστια? Γιατι τα "κανονικα" οπως τα λες κινητα ειναι πιο ευχρηστα απο τα smartphones? Και εγω εως και πριν 8 μηνες ειχα απο τα "κανονικα που λες" και δεν εβρισκα κανενα λογο να παω στον κοσμο των smartphones αλλά τελικα μεγαλο αδικο ειχα, εχουν "πλακα" τελικα(με την εννοια του οτι ειναι απιστευτο το πόσα μπορεις να κάνεις με αυτα), και ειναι ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΑ, νιωθω οτι εχω εναν υπολογιστη στο χερι μου/στην τσεπη μου(και εχω βασικα) και εχω γινει μεγαλος φαν παιρνοντας(χωρις ουσιαστικο λογο μόνο και μόνο επειδη εντυπωσιαζομαι με την τεχνολογια τους), Samsung S6, Iphone 6s plus και Samsung S7 edge πλεον, γιατι μπορεις να κάνεις απιστευτα πραγματα με αυτα, κουβαλας "επαγγελματικη"(που λεει ο λογος, μην επικεντρωθειτε σε αυτο αν και συγκρινοντας τον σεπτεμβρη φωτογραφιες ενος φιλου με ~1000 ευρω DSLR Nikon με τις φωτογραφιες που εβγαζε το S6 το ανθρωπινο ματι μας δεν εβρισκε μεγαλες διαφορές. Και αυτος εμοιαζε εντυπωσιασμενος με την καμερα του S6. Σαφως και θα υπηρχαν διαφορές, δεν λεω αυτο αλλά απο τη στιγμη που πρεπει να ψαξεις για να βρεις διαφορές ηδη εχεις μια εκπληκτικη φωτογραφικη μηχανη) φωτογραφικη μηχανη και καμερα, υπολογιστη με ενα καρο προγραμματα οποιουδηποτε ειδους, ιντερνετ, τηλεφωνο, GPS, κλπ, κλπ, κλπ, στην τσεπη σου. Οποτε η διαφορά ειναι ΧΑΩΔΗΣ με τα προηγουμενης γενιας κινητα. Το οτι η μπαταρια τους θελει φορτιση πολυ πιο συχνα, καταρχας δεν ειναι ουσιαστικο προβλημα και κατα 2ον λυνεται με ενα power bank(δεν το πιστευω οτι μπηκα και εγω σε αυτον τον κοσμο αλλά μπηκα!!) που επισης χωραει στην τσεπη σου. Διαφωνεις? Αν ναι γιατι? Το μεγαλυτερη αντοχη δεν ξερω τι εννοεις και θα σε ρωτησω δηλαδη το S7 edge που πηρα τις προαλλες, πόσο θα κρατησει εννοεις? (πόσα χρονια) Και ποσα χρονια θα κρατουσε ενα μεσο κινητο παλιας γενιας? Εκτός αν εννοεις αντοχη στο να πεσει κατω πχ. Σε τουτη την περιπτωση θα σου απαντησω "ας προσεχες!" (να μην το εριχνες). Δεν ειναι ουσιαστικο προβλημα επισης(για μενα).
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ας ειχαμε και στην Ελλαδα το smartphone των 4δολλαριων και θα σας ελεγα εγω που θα ηταν τωρα τα feature phones
CrimsonSky_gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Φορτιση θελουν πιο συχνα αν το χρησιμοποιεις για browsing το κινητο, οποτε καταρριπτεται το επιχειρημα.Ενα sony xperia m που εχω αν δεν κανω browsing κραταει 3 μερες στο νερο
Dr_73 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Το κινητό επειδή το θέλω για επαγγελματική χρήση και ουσιαστικά είναι και σταθερό (μόνιμη εκτροπή του σταθερού στο κινητό με κόστος παγίου , με το πρόγραμμα της forthnet που δίνει 12 ώρες/μήνα σε κινητά) θελω να κρατάει πολύ. Επίσης δεν το σβήνω τη νύχτα (σπάνια μπορεί να χτυπήσει και τότε). Με τα smartphones , στην καλύτερη , έβγαζα φουλ το πρώτο 24ωρο και το δεύτερο έμενα από μπαταρία τη νύχτα. Γύρισα λοιπόν , μετά από 4 smartphones από το 2011 , στο τηλέφωνο του 2008: 4 24ωρα φουλ χρήσης.
PostHelper Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Το κινητό επειδή το θέλω για επαγγελματική χρήση και ουσιαστικά είναι και σταθερό (μόνιμη εκτροπή του σταθερού στο κινητό με κόστος παγίου , με το πρόγραμμα της forthnet που δίνει 12 ώρες/μήνα σε κινητά) θελω να κρατάει πολύ. Επίσης δεν το σβήνω τη νύχτα (σπάνια μπορεί να χτυπήσει και τότε). Με τα smartphones , στην καλύτερη , έβγαζα φουλ το πρώτο 24ωρο και το δεύτερο έμενα από μπαταρία τη νύχτα. Γύρισα λοιπόν , μετά από 4 smartphones από το 2011 , στο τηλέφωνο του 2008: 4 24ωρα φουλ χρήσης. Θα σε ρωτουσα πριζες δεν εχεις στην διαθεση σου ενδιαμεσα? Αλλά μπορει να πεις οχι, οτι δεν εχεις στην διαθεση σου πριζες για να το φορτιζεις καθε 24 ωρες πχ, οποτε θα σε ρωτησω τα power banks γιατι δεν τα χρησιμοποιεις? Αφου σου χαριζουν ενα smartphone με την "απιστευτη" αυτονομια/χωρητικοτητα ενος κινητου παλαιοτερης γενιας. 1
isay Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ας ειχαμε και στην Ελλαδα το smartphone των 4δολλαριων και θα σας ελεγα εγω που θα ηταν τωρα τα feature phones Ναι αλλά ουτε στην Ινδία θα δουν αυτό το κινητό των 4 δολλάριων. Το κόβω για τρελό φιάσκο και γαμάτη αρπαχτή. Τα κινητά τα παράγει η adcom η οποία είπε οτι της κοστίζουν (της εταιρείας) κάπου στις 2500 ρουπιες δηλαδή κάπου 37 δολλάρια. Στην αγορά πωλούνται κάπου στα 3500 ρουπιες δηλαδή κάπου 58 δολλάρια ΑΡΑ ο Ινδος θα φάει φόλα αν νομίζει οτι θα το δώσει στο λαό με 4 δολλάρια (εκτός αν ρίξει χοντρή επιχορήγηση το κράτος)
Bermudakias33 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Γύρισα λοιπόν , μετά από 4 smartphones από το 2011 , στο τηλέφωνο του 2008: 4 24ωρα φουλ χρήσης. Πάρε ένα του 2016 για 8 24ωρα φουλ χρήσης. Όπως πχ το Nokia 230. Γενικά, επαγγελματίες που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή τηλέφωνο, όπως πχ δικηγόροι, μεσίτες κτλ , δεν νοείται να έχουν smartphone ως πρώτο κινητό. 1
Brooker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Από πότε υπάρχει αυτή η δήθεν "μόδα"; Απλά κάποιος θέλει να πουλήσει ανοησίες, μια χαρά κινητά αλλά δεν νομίζω κανείς να σιδερώνει με κάρβουνο πλέον η να έχει φως με λάδι. Όσο κάποιοι γίνονται σκλάβοι των gadgets άλλο τόσο κάποιοι γίνονται σκλάβοι της δήθεν σκουπιδο-μόδας.
nickmanak Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εγω με το Νοκια 215 φορτιζω 1 φορά στο 7ήμερο με μέτρια χρηση κλήσεων. Λογω εργασιας δεν μου κανουν οι παντοφλες που επικρατησαν και μεγαλωνουν καθε χρονο απο οτι βλεπω. Η apple σημερα θα κυκλοφορησει νεο μικρο smartphone μπας και ανακοψει αυτη τη μοδα. *Εχω και ενα κινεζικο smartphone χωρις sim για διαφορες χρησεις (internet, pockee, movies κλπ) αλλα μενει παντα στο σπίτι. 1
haHa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Το κινητό επειδή το θέλω για επαγγελματική χρήση και ουσιαστικά είναι και σταθερό (μόνιμη εκτροπή του σταθερού στο κινητό με κόστος παγίου , με το πρόγραμμα της forthnet που δίνει 12 ώρες/μήνα σε κινητά) θελω να κρατάει πολύ. Επίσης δεν το σβήνω τη νύχτα (σπάνια μπορεί να χτυπήσει και τότε). Με τα smartphones , στην καλύτερη , έβγαζα φουλ το πρώτο 24ωρο και το δεύτερο έμενα από μπαταρία τη νύχτα. Γύρισα λοιπόν , μετά από 4 smartphones από το 2011 , στο τηλέφωνο του 2008: 4 24ωρα φουλ χρήσης. Mπορουσες να κοιταξεις κ σε καποιο smartphone με μεγαλη διαρκεια μπαταριας. Πχ το sony z3 compact που εχει μεγαλη αυτονομια. http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3_compact-review-1135p3.php Ειναι ανθεκτικο στη σκονη κ αδιαβροχο κ μαζεμενο σε διαστασεις. (περιπου σαν ενα Iphone 5) Επισης, αρκετα smartphones σε συνθηκες πραγματικης χρησης εχουν φθασει να εχουν talk time (χρονος συνεχους ομιλιας) πανω απο 20-30 ωρες: http://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=6538#show Tετοιους χρονους ομιλιας δεν εχουν συνηθως τα υποδεεστερα dumbphones, οποτε ακομα κ πολλοι που εμεναν λογω συνηθειας στα dumbphones, πηγαινουν πια σε smartphones για την καλυτερη διαρκεια μπαταριας τους σε κλησεις ομιλιας. Αν λοιπον καποιος θελει καλη διαρκεια μπαταριας σε κλησεις ομιλιας, παει σε ενα αναλογο smartphone κ οχι σε dumbphone με χαμηλοτερη διαρκεια μπαταριας.
adi32 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Πάρε ένα του 2016 για 8 24ωρα φουλ χρήσης. Όπως πχ το Nokia 230. Γενικά, επαγγελματίες που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή τηλέφωνο, όπως πχ δικηγόροι, μεσίτες κτλ , δεν νοείται να έχουν smartphone ως πρώτο κινητό. Εξαρταται τι επαγγελματιας εισαι Αν ειναι πχ Δικηγορος, Διαφημιστης ,...... και σου στειλει καποιος πελατης σου email που πρεπει να το δεις στο δρομο ή στις διακοπες κλπ αν εχεις το Νοκια του 1999 σε εφαγε το σκοταδι Γενικα δε νοειται να μην εχεις smartphone στα περισσοτερα επαγγελματα Τωρα αν θες να εχεις και τα 2 για λογους αυτονομιας ειναι αλλο θεμα 1
pournaras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Πάρε ένα του 2016 για 8 24ωρα φουλ χρήσης. Όπως πχ το Nokia 230. Γενικά, επαγγελματίες που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή τηλέφωνο, όπως πχ δικηγόροι, μεσίτες κτλ , δεν νοείται να έχουν smartphone ως πρώτο κινητό. Προφανως, διοτι ενας δικηγορος δε χρειαζεται ποτε να δει ενα αρχειο pdf, η ενας μεσιτης δε χρειαζεται ποτε να δει μια φωτογραφια ενος σπιτιου, ή να βγαλει επι τοπου μερικες φωτογραφιες ενος σπιτιου και να τις στειλει σε καποιο πελατη. Ας παρει κι ενα λαπτοπ και μια dslr απο κοντα... 1
giannispaok Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα πδιιά,εγω γούσταρα τα εξής μοντέλα : κυρίως αυτά: 1)ericsson T28s (το πιο μικρό μου κινητό) 2)Lg kc550 (λατρεμένο) 3)Nokia 6600 (πολυ πολύ καλό με όμορφο μενού,γραμματοσειρά κτλπ και πολλές δυνατότητες) -------------- αλλά και αυτά: 4)Νokia 8850 (ακριβό.....) 5)panasonic GD92 (ελαφρύ όμορφο) Τα είχα κατά καιρούς παλιά όταν πρωτοβγήκαν........ ένα από τα Νο1-2-3 θα ήθελα να τα ξανααποκτήσω-ΑΝ τα βρώ, σε σούπερ σούπερ κατάσταση(λειτουργικά και εμφανισιακά και να κρατάει η μπαταρία τους) Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2016 από giannispaok 1
adi32 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλημέρα πδιιά,εγω γούσταρα τα εξής μοντέλα : κυρίως αυτά: 1)ericsson T28s (το πιο μικρό μου κινητό) 2)g kc550 (λατρεμένο) 3)Nokia 6600 (πολυ πολύ καλό με όμορφο μενού,γραμματοσειρά κτλπ και πολλές δυνατότητες) -------------- αλλά και αυτά: 4)Νokia 8850 (ακριβό.....) 5)panasonic GD92 (ελαφρύ όμορφο) Τα είχα κατά καιρούς παλιά όταν πρωτοβγήκαν........ ένα από τα Νο1-2-3 θα ήθελα να τα ξανααποκτήσω-ΑΝ τα βρώ, σε σούπερ σούπερ κατάσταση(λειτουργικά και εμφανισιακά και να κρατάει η μπαταρία τους) Tα 1-2 τα ειχα κι εγω Το g kc550 το εχω ακομα
gasantony Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Αυτή τη στιγμή έχω και λειτουργώ το T28 ! Ακόμα ρωτάνε μερικοί τί είναι και από πού το πήρα !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις