nikosmakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Καλησπερα μου εφεραν ενα laptop που το προβλημα του ειναι το εξης, το ανοιγει και κολλαει πριν μπει στα windows, δοκιμασα να κανω επιδιορθωση αντι για κανονικη λειουργεια δεν εκανε τπτ, ειναι για φορματ απο οτι καταλαβα. Απλα επειδη εχει αρχεια που θελει να σωσει ειπα να συνδεσω τον sata σκληρο που εχει το laptop με το δικο μου tower για να σωσω τα αρχεια του. Οταν συνδεω τον σκληρο του λειπουν με το pc μου (εμενα το pc δουλευει κανονικα), μου κανει το ιδιο προβλημα δεν μπαινει στα windows, καμια ιδεα τι μπορει να ειναι και πως θα μπορεσω να μπω στον σκληρο του να σωσω τα αρχεια που θελει για να κανω φορματ μετα να μην τα χασει.
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Αν δεν έχει hardware θέμα ο δίσκος σύνδεσέ τον σαν 2ο στο pc σου για να δεις τα αρχεία. Αλλιώς όπως είναι πάνω στο λαπτοπ ξεκίνα με ένα Linux live cd και πάρτα έτσι 1
nikosmakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Mα τον συνδεσα πανω στο δικο μου το pc, που ειναι σταθερος και οπως γραφω και πανω, ειχε προβλημα μετα και στον δικο μου υπολογιστη τον επιρρεασε και δεν ανοιγε ουτε εμενα, οποτε θα δοκιμασω αυτο με το linux. Ευχαριστω για την βοηθεια
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 καλησπερα, οταν τον συνδεεις στο δικο σου σταθερο η/υ προσεξε να κανει εκκινηση το συστημα απο το δικο σου δισκο και οχι απο αυτον που συνδεσες...
nikosmakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Απανερχομαι καθως το laptop ουτε με ασφαλης λειτουργεια μπαινει στα windows, και με κανονικη εκκινηση δεν μπαινει μενει στην εικονα Εκκίνηση των Windows. Πηγα να κανω εγκατσταση Linux και μου βγαζει το μυνημα Μη ορισμενο βασικο συστημα αρχειων. ελεος καλησπερα, οταν τον συνδεεις στο δικο σου σταθερο η/υ προσεξε να κανει εκκινηση το συστημα απο το δικο σου δισκο και οχι απο αυτον που συνδεσες... οταν συνδεω στον δικο μου υπολογιστη τον σκληρο του λαπτοπ κανει ακριβως το ιδιο πραγμα μενει στην Εκκίνηση των Windows
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 μεγαλη επιτυχια δηλαδη.... τιο πιο πιθανο ο δισκος να εχει προβλημα αν τον αφησες γαι πολη ωρα και ηταν κολλημενος στο pos των windows... μπακαλιστικο λιγο αλλα ειχε αποτελεσμα σε μενα στο τελευταιο που επεσε στα χερια μου και τα αρχεια επρεπε να τα παρω.. για να αποφυγεις υγρασια τυλιξε τον σε μια μαλακη πετσετουλα,.,,μετα σε σακουλα απο σουπερ μαρκετ αν εχεις κατι αλλο καλυτερο καντο το τυλιγεις ολο σε με μια ταινια πχ οπως τα δεματα.. και τον αφηνεις 24 ωρες στη καταψυξη... αυριο τον ανοιγεις τον συνδεεις στο δικο σου σταθερο και εχεις πολλες πιθανοτητες να παρεις αρχεια αλλα η τελευταια λυση ειναι αυτη πριν το πεταξεις απο το παραθυρο δηλαδη.. αλλιως καποιος αλλος μπορει να σου προτεινει κατι πιο <<σοβαρο>>! αν δεν εισαι σιγουρος οτι ο δισκος ειναι χαλασμενος ή παραπαιει μπορεις με hirren's επιλογη live windows xp να τραβηξεις αρχεια....
nikosmakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 μεγαλη επιτυχια δηλαδη.... τιο πιο πιθανο ο δισκος να εχει προβλημα αν τον αφησες γαι πολη ωρα και ηταν κολλημενος στο pos των windows... μπακαλιστικο λιγο αλλα ειχε αποτελεσμα σε μενα στο τελευταιο που επεσε στα χερια μου και τα αρχεια επρεπε να τα παρω.. για να αποφυγεις υγρασια τυλιξε τον σε μια μαλακη πετσετουλα,.,,μετα σε σακουλα απο σουπερ μαρκετ αν εχεις κατι αλλο καλυτερο καντο το τυλιγεις ολο σε με μια ταινια πχ οπως τα δεματα.. και τον αφηνεις 24 ωρες στη καταψυξη... αυριο τον ανοιγεις τον συνδεεις στο δικο σου σταθερο και εχεις πολλες πιθανοτητες να παρεις αρχεια αλλα η τελευταια λυση ειναι αυτη πριν το πεταξεις απο το παραθυρο δηλαδη.. αλλιως καποιος αλλος μπορει να σου προτεινει κατι πιο <<σοβαρο>>! αν δεν εισαι σιγουρος οτι ο δισκος ειναι χαλασμενος ή παραπαιει μπορεις με hirren's επιλογη live windows xp να τραβηξεις αρχεια.... δηλαδη με λιγα λογια ο σκληρος ειναι για πεταμα???
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 καλημερα, κανε μια αποπειρα με τα παραπανω πριν το πεταξεις και αν εχεις τοσο σημαντικα αρχεια υπαρχει και αλλη λυση αλλα κοστιζει...200-300 δολ και πανω..δυστχως.
TheELF Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 οταν συνδεω στον δικο μου υπολογιστη τον σκληρο του λαπτοπ κανει ακριβως το ιδιο πραγμα μενει στην Εκκίνηση των Windows Σε ρωτάει ο άνθρωπος αν ξεκινάς από τον δικό σου δίσκο,μιας και υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινάει από τον χαλασμένο δίσκο ο Η/Υ. Ούτε σου είπαν να πας να κάνεις εγκατάσταση κάποιο Linux,μπορείς να τα τρέξεις από το usb χωρίς εγκατάσταση,απλά για να δεις τι γίνεται με τον δίσκο,δες το yumi για να φτιάξεις έναν usb.
nikosmakos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Σε ρωτάει ο άνθρωπος αν ξεκινάς από τον δικό σου δίσκο,μιας και υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινάει από τον χαλασμένο δίσκο ο Η/Υ. Ούτε σου είπαν να πας να κάνεις εγκατάσταση κάποιο Linux,μπορείς να τα τρέξεις από το usb χωρίς εγκατάσταση,απλά για να δεις τι γίνεται με τον δίσκο,δες το yumi για να φτιάξεις έναν usb. Οπως εγραψα ποιο πανω οταν τον συνδεσα σαν δευτερο σκληρο στο pc μου, μου προκαλεσε και εμενα θεμα δεν εμπαινε στα windows αλλα εμενα στην εικονα Eκκίνηση των Windows. επισης δοκιμασα με linux live cd, οταν επελεγα την εγκατασταση μου εβγαζε μυνημα Μη ορισμενο βασικο συστημα αρχειων, οταν δοκιμασα τα linux χωρις εγκατασταση αλλα απο το cd να τα τρεξει απλα, στην αρχη δεν λειτουργουσε η διαδικασια, μετα απο καποιες προσπαθειες καταεφερε να τα τρεξει, αλλα δεν εδειχνε αρχεια. εικονες βιντεο κτλ.
mixmixtouta Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Φίλε μου όταν τον συνδέεις στο πύργο σου κάνεις εκκίνηση απο τον δικό σου C ή απο τον δίσκο του λαπτοπ? Αν κάνεις απο του λαπτοπ φυσικά και δε ξεκινάει, αν κάνεις απο τον δικό σου και παρόλα αυτά ο δίσκος του λαπτοπ σου κρεμάει το σύστημα τότε κατά πάσα πιθανότητα ο δίσκος έχει χαλασμένο pcb (Η πλάκέτα απο κάτω που έχει και τις φίσες sata) και κολλάει το bios του πύργου σου. Χωρίς να κάνεις εκκίνηση σε λειτουργικό, με τον δίσκο του λαπτοπ πάνω στο πύργο σου το bios τον αναγνωρίζει?
nikosmakos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Φίλε μου όταν τον συνδέεις στο πύργο σου κάνεις εκκίνηση απο τον δικό σου C ή απο τον δίσκο του λαπτοπ? Αν κάνεις απο του λαπτοπ φυσικά και δε ξεκινάει, αν κάνεις απο τον δικό σου και παρόλα αυτά ο δίσκος του λαπτοπ σου κρεμάει το σύστημα τότε κατά πάσα πιθανότητα ο δίσκος έχει χαλασμένο pcb (Η πλάκέτα απο κάτω που έχει και τις φίσες sata) και κολλάει το bios του πύργου σου. Χωρίς να κάνεις εκκίνηση σε λειτουργικό, με τον δίσκο του λαπτοπ πάνω στο πύργο σου το bios τον αναγνωρίζει? Οταν τον συνδεω στο pc μου, τον συνδεω φυσικα σαν δευτερο σκληρο, οχι σαν πρωτο. Οταν μπαινω στο bios τον βλεπει τον σκληρο κανονικα, οταν ειναι να μπουταρει στα windows δεν μπαινει. Επισης οταν μπηκα στο bios του laptop πριν αποσυνδεσω τον σκληρο δεν ειχε θεμα στο bios εμπαινε κανονικα. :/ Η μια φωτο ειναι οι σκληροι με την σειρα που τους βλεπει το bios και στην δευτερη φωτο δεν εξρω αν ειναι η σωστη επιλογη για το sata.
SPANK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ο δίσκος στο pc δεν μπαίνει σαν 2ος η πρώτος εμείς ορίζουμε στο bios ποιος θα κάνει boot , 1st drive πρέπει να βάλεις τον δίσκο που έχει το λειτουργικό και μετά πρέπει να βρείς μια αλλη επιλογή που επιλέγεις για 1st boot device αυτον που έχει το λειτουργικό μέσα
nikosmakos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ο δίσκος στο pc δεν μπαίνει σαν 2ος η πρώτος εμείς ορίζουμε στο bios ποιος θα κάνει boot , 1st drive πρέπει να βάλεις τον δίσκο που έχει το λειτουργικό και μετά πρέπει να βρείς μια αλλη επιλογή που επιλέγεις για 1st boot device αυτον που έχει το λειτουργικό μέσα Στην φωτογραφια που εχω ανεβασει Hard Disk Drives 1st Drive ειναι ο δικος μου δισκος και 2st ή 3st o δισκος που εχει προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα