Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω προβλημα κατεβαζω ταινιες απο το pc τις βαζω σε usb στικ και μετα στην tv και δεν διαβαζει τους υποτιτλους!

Δημοσ.

Για πες και μοντέλο τηλεόρασης. Πάντως στη δικιά μου LG (47LE8500) τους παίζει κανονικά. Αρκεί να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα υπότιτλος και αρχείο video. 

Δημοσ.

Ωραία αν όπως σου είπα τα δύο αρχεία έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα θα παίξουν κανονικά οι υπότιτλοι. πχ Breaking.Bad.S01E01.720p.mkv και Breaking.Bad.S01E01.720p.srt

Δημοσ.

οκ σε ευχαριστω πολυ αλαζω τπτ πχ απο την κωδικοπειση δλδ απο ansi σε  unicode γιατι στο πλασιο μου ειπαν οτι πρεπει να την αλαξω σε UTF 8

για να τους διαβαζει! 

Δημοσ.

Δεν τους διαβαζει καθολου η βγαζει τυπου κινεζικα?

Λοιπον βαλε την ταινια να παιξει και οταν   αρχισει σ βγαζει χαμηλα τις ενδειξεις για να προχωρησεις τις σκηνες κλπ εκει με το βελακι πηγαινε τερμα δεξια για περισσοτερες επιλογες πατα οκ και θα σ βγαλει επιλογη για εσωτερικους η εξωτερικους υποτιτλους εκει διαλεξε εξωτερικους και ανοιγει μενου για να επιλεξεις ελληνικα.Αν δεν ανοιξει το μενου οπως ειχε γινει σε μενα οταν την πηρα κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυμισεων κανε και το τελευταιο update και λογικα θα εισαι οκ.

Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε

Δημοσ.

Καλημέρα, πρόσφατα αγόρασα την LG 42LB670. Άλλαξα μέσω wordpad το αρχείο .srt σε unicod και αφού έβαλα το ίδιο όνομα με την ταινία στο νέο αρχείο υποτίτλων, τα έβαλα σε κοινό φάκελο στο usb. Στην tv ξεκίνησε να παίζει η ταινία με υπότιτλους αλαμπουρνέζικους και πήγα στην ρύθμιση υποτίτλων, έβαλα ελληνικά και όλα Οκ!!! 

Αυτό όμως που δεν έχω λύσει μέχρι σήμερα είναι οι υπότιτλοι σε ταινίες 3D που δεν μου τους εμφανίζει ακόμα, μολονότι χρησιμοποιώ το 3d-subtittler. Αν κάποιος έχει κάποια λύση, ευχαρίστως να την παραθέσει...

Δημοσ.

Εγω προσωπικα δεν αντιμετωπισα κανενα θεμα με το 3d με την 32LB650V.Κατεβασα την ταινια και τους υποτιλους ενωσα και την εικονα γιατι την εδειχνε σε 2 ξεχωριστες μεσω της επιλογης για 3d της lg και ολα καλα.

Δημοσ.

Μενέλαε καλησπέρα..σε τι αρχειο είχες την ταινία 3d και σε τι αρχείο τους υπότιτλους; Και μετά έβαλες και τα δύο σε έναν φάκελο και μετά σε ένα usb και μετά τα αναγνώρισε η lg κατευθείαν;

Δημοσ.

Καλησπερα.Επειδη δεν εχω προχειρο το λαπτοπ θα το δω αυριο και θα σου απαντησω για το πρωτο που ρωτας.Για το δευτερο ναι απλα εβαλα την ταινια και τους υποτιλους σε στικακι και τα αναγνωρισε η lg

Δημοσ.

ok σε ευχαριστώ, περιμένω αύριο την βοήθειά σου...

Έχω καινούργια δεδομένα...κατέβασα το mkvtoolmix και έβαλα μέσα την ταινία 3d και τους υπότιτλους και μου ενεργοποίησε η lg το menu των υπότιτλων (ελληνικά, χρώμα, μέγεθος κ.α.), αλλά και πάλι δεν μου τους δείχνει....αλλά ελπίζω ότι είμαι κοντά στην λύση...

Δημοσ.

Στην επιλογή για εσωτερικούς η εξωτερικούς υποτίτλους, μου βγάζει μόνο εσωτερικούς και ενώ μου δείχνει γλώσσα ελληνικά δεν μου τους δείχνει καθόλου...

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα επιλεγεις εξωτερικους.Αν δεν εχει την επιλογη αυτη κανε επαναφορα εργοστασιακων οπως ειπα και πριν.  Εμενα μπορει να ελεγε εξωτερικους αλλα δεν εμπαινε στο μενου των εξωτερικων.Ακομα δεν προλαβα να δω  αυτο π λεγαμε χτες

Δημοσ.

Δοκίμασε να αλλάξεις τις κωδικοποιήσεις στο αρχείο υποτίτλων και θα παίξει. Στο ίδιο μοντέλο του κουμπάρου μου αυτό έκανα και έπαιξε. Δεν θυμάμαι ακριβώς όμως την ρύθμιση. Δοκίμασε.

Δημοσ.

ok σε ευχαριστώ, περιμένω αύριο την βοήθειά σου...

Η ταινια ειναι σε μορφη mp4 και οι υποτιτλοι κλασσικα srt που ανοιγουν στο σημειωματαριο.Οι υποτιτλοι ειναι κατεβασμενοι μεσω bsplayer.Οτι αλλο θες πες....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...