Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχει βγάλει η κυβέρνηση ένα πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για το 2015 και θέλω να δω την λίστα με το αντικείμενο των θέσεων (πχ ΤΕ Νοσηλευτική) ανά νομό. Δεν ξέρω πως να το βρω στο google, δεν τα κατάφερα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, παρακαλώ;

Δημοσ.

Τι ακριβως ειναι αυτο?

 

Το λογικό είναι ότι δεν είναι "κόλπα για την επίτευξη του εθνικού στόχου μείωσης της ανεργίας" που συνεχίζονται ενώ είναι αυτονόητο ότι θα πρόκειται για πλήρους απασχόλησης, χωρίς την ανάγκη μεσαζόντων/δουλέμπορων ΚΕΚ και με την απ’ ευθείας συνεννόηση με το Υπουργείο, την ένταξη στα ασφαλιστικά ταμεία κατά επάγγελμα και στ'αντίστοιχα σωματεία και την πλήρη ασφάλιση, όχι μόνο την ιατροφαρμακευτική κάλυψη.

  • Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κάπου είχα δει το νούμερα για τις αιτήσεις, νομίζω 1 στους 5 θα πάρουν.

Ρε συ miracle worker, άσχετο, αλλά επειδή την έχω ξαναπατήσει ποιος είναι αυτός που έχεις στο avatar; :)

Δημοσ.

Κάπου είχα δει το νούμερα για τις αιτήσεις, νομίζω 1 στους 5 θα πάρουν.

 

Καπως ετσι, 32 χιλιαδες θεσεις και 192 χιλιαδες αιτησεις.

Καλα ειναι στην ΔΕΔΔΥΕ που εκανα για 50 κατι θεσεις εκαναν αιτηση 2800 1 στους 56 δηλαδη :P 

Δημοσ.

Ρε συ miracle worker, άσχετο, αλλά επειδή την έχω ξαναπατήσει ποιος είναι αυτός που έχεις στο avatar; :)

Είναι ο πρωταγωνιστής από τη σειρά "Psych", James Roday. Ο μόνος άλλος γνωστός του ρόλος νομίζω είναι που έπαιξε τον κακό οδηγό στο Dukes of Hazzard.

 

Αν είσαι φαν της σειράς, η συγκεκριμένη φωτό είναι που υποδύεται τον Chad σε μία μεξικάνικη σαπουνόπερα.

  • Like 1
Δημοσ.

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα ;

τη δευτερα ειπαν οτι βγαινουν τα προσωρινα αποτελεσματα! τωρα για να δουμε...

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Eπιτελους βγηκαν τα αποτελεσματα, θα τα βρειτε στην σελιδα του οαεδ.

Εμενα δυστηχως δεν με πηραν για 2 μορια  :-(  Καλη επιτυχια σε ολους ευχομαι να ειναι θετικα τα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Μάλλον θα είχε 2 μόρια λιγότερα από τον τελευταίο επιτυχών. Άμα είσαι πρώτος επιλαχών και έχει κάποιες θέσεις, μπορεί να λακίσει κανένας, ποτέ δεν ξέρεις.

  • Like 1
Δημοσ.

χτες τετοια ωρα δεν μπορουσα να κατεβασω τα xls και η σελιδα του οαεδ σερνοτανε, λογικα θα πεφτανε πολλοι ενδιαφερομενοι μεσα και δεν εξυπηρετουσε ο server :P ευτυχως εγω ειμαι ο επιτυχων, υπαρχει περιπτωση στα τελικα αποτελεσματα καποιοι που ειναι επιτυχωντες να βγουνε εκτος απο τους ενισταμενους που θα κανουν ενσταση? η δεν επηρεαζει το αποτελεσμα αυτο και θα ειναι καθαρα για αυτους που θα κανουν ενσταση μεσα στο τριημερο τεταρτης-παρασκευης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...