Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα λαπτοπ του 2004 με celeron 1,5ghz και 512 mb ram μονο... 

το λαπτοπ τρεχει win xp δικια μοu version και παει σφερα το θεμα ειναι οταν ανοιγω τον browser γεμιζει ολη η ram .. εχω δοκοιμασει τους γνωστους firefox , chrome και οpera πιο ομαλα λιγο παει ο opera.. αλλα και παλι στο δευτερο tab σερνετε αυτο που θα ηθελα ειναι τον πιο ελαφρυ browser για  insomnia facebook και youtube.. χμμ σε αλλαγη λειτουργηκου δεν θα παω..γιατι τα xp ειναι πολυ γρηγορα για της υπολοιπες εργασειες..

Δημοσ.

Δεν υπάρχει το «ποιο ελαφρύς» όταν μιλάμε για βαριές σελίδες,ότι έχει java/flash και το κακό συναπάντημα από πίσω σαν σελίδα δεν θα τρέξει σε 512mb,θα περπατήσει,και αν.

Για να βλέπεις κάνα βίντεο κατέβασε το smplayer και το προσθετό του youtube browser (smtube) και κάτι μπορεί να γίνει.

Για facebook απλά πρέπει να το ανεχτείς,μπορείς να δοκιμάσεις κάνα scriptblocker/addblocker αλλά με τόσο λίγη μνήμη δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα. 

Δημοσ.

Σκέψη έκανα, δεν ξέρω αν γίνεται... Μπορεί κάπως να τρέξει στον υπολογιστή η mobile έκδοση του firefox ας πούμε για windows phone; Αν ναι, κάνε αυτό.

Δημοσ.

to youtube το εχω βολεψει ηδη :)

Το βόλεψες με τη συμβουλή του TheElf; Με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο καθώς θέλω κι εγώ μια αντίστοιχη λύση σε έναν υπολογιστή μου.

Δημοσ.

Το βόλεψες με τη συμβουλή του TheElf; Με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο καθώς θέλω κι εγώ μια αντίστοιχη λύση σε έναν υπολογιστή μου.

ναι φιλε μου ο sm player ερχετε με ενσωματομενο youtube player.. και κανει αυτος streem τα βιντεο του youtube...αξιζει τον κοπο να το δωκιμασεις..

αν και παλι κανει σπασηματα το βιντεο.. πηγαινε στις ρυθμισεις και παιξε με τους κωδικοποιητες... προεπηλογη ειναι το direct x γρηγορο....εσυ βαλτο στο direct x αργο και θα εισαι οκ..

οποτε τωρα μου μενει το facebook που μολεις το ανοιγο σερνετε ο τοπος... κριμα μεχρι και virtual dj μαζι με την κονσολα αντεχει ο παππους και πατωνει με το facebook...

Δημοσ.

Δοκιμασε το maxthon, αν και ολοι οι απλοι browsers εχουν θεματα σε διαφορα πραγματακια. Δες και slimbrowser.

Δημοσ.

ρίξε μια ματιά εδώ.

Δεν τα έχω δοκιμάσει, δοκίμασε τα εσύ :-D

Επίσης ρίξε μια ματιά και εδώ και εδώ

Υ.Γ αλήθεια γιατί δεν βάζεις Λίνουξ είναι πιο ελαφριά και πιο ασφαλή απο xp, το λέω αυτό γιατί έχουν σταματήσει τα updates απο xp και το σύστημα σου είναι ευάλωτο σε επιθέσεις χακινγκ και ιούς :-)

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένουμε με αγωνία να τα τεστάρεις για να μας πεις εντυπώσεις. Εγώ προσωπικά αύριο θα δοκιμάσω τον midori σε xp με 500άρα ram και θα γράψω εντυπώσεις.

Δημοσ.

Με τέτοια specs μην περιμένεις τίποτα στο fb. Θέλει μνήμη ότι και να γίνει. Ένα ψάξιμο στο ebay για sdram μέχρι 2gb και αν χτυπήσεις σε καλή τιμή κάτι γίνεται.

Επίσης κάρτα γραφικών; Δε αναφέρεις τι έχεις. Χρειάζεται μια καλούτσικη και αν είσαι με tnt ή gf400 ή ακόμα χειρότερα με intel ή s3, βράστα.

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...