athi.kl Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Γεια σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα smartphone γύρω στα 200-300 €. Μετά από αρκετό ψάξιμο και αφού διάβασα μερικά σχετικά θέματα εδώ στο forum κατέληξα στο lg g2. Το μόνο που με προβληματίζει είναι εάν αξίζει να το πάρω τώρα που έχουν περάσει ήδη δυο χρόνια από τότε που βγήκε και ίσως να έχω πρόβλημα με τα μελλοντικά update; Γι αυτό θα ήθελα τη γνώμη σας, τι πιστεύεται αξίζει ή να ψάξω για κανένα πιο καινούριο; Να συμπληρώσω ότι σκέφτηκα και για το g3 αλλά μου φαίνεται αρκετά μεγάλο...
Menelaos83 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Οπως εγραψα και αλλου παρτο με κλειστα ματια.Και για μενα αυτο με τα 32 gb καλυτερα.Εξαλλου η διαφορα ειναι μικρη
PaRaNo1d Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Το εχω εδω και 2 βδομαδες. παρτο. Αν δεν εισαι ερωτευμενος/η , θα λυθει το προβλημα σου.
athi.kl Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας . Από ότι βλέπω δεν το θεωρήσατε θέμα το γεγονός ότι είναι παλιό μοντέλο και έτσι ίσως να έχω κάποιο πρόβλημα με τις ενημερώσεις (μάλλον τσάμπα ανησυχώ..). Συνεπώς λέω να προχωρήσω με την αγορά .
dieccast Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 περνα και μια βολτα να διαβασεις στο φορουμ τι γινετε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=369723 γιατι και γω σκεφτομουν να το αγορασω καθως ειναι τρελο κινητο αλλα μετα απο διαβασμα και απο οσα διαβασα δεν προχωρησα στην αγορα του! δεν θελω να σε επηρρεασω γιατι προφανως ειναι δικη σου αποφαση απλα διαβασε λιγο να δεις γιατι υπαρχουνε συγκεκριμενα προβληματα που δεν υπαρχουν σχεδον σε κανενα αλλο κινητο..
dieccast Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 το πιο ακραιο με το κιτρινισμα της οθονης λογω της θερμοκρασιας που ανεβαζει! εχει ξεσπασει ενας χαμος στο Myphone και ολοι γραφουνε οτι εχουν κιτρινιλες και το μονο που λενε στις τελευταιες σελιδες του thread ειναι για service και για την αλλαγη οθονης! τουλαχιστον τραγικο! μετα απο μηνες σε πολλους παρουσιαστηκε αυτο! τι να πω μετα λενε διαφορα για το προβλημα με σημα οτι δεν εχει καλο σημα βεβαια αυτο πιο μικρο θεμα !
athi.kl Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Σε ευχαριστώ για την προειδοποίησή σου. Το έψαξα και εγώ και όντως διάβασα ότι αρκετοί έχουν αυτό το πρόβλημα. Είναι κάτι σχετικό με την κόλλα στη οθόνη αν κατάλαβα καλά...Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω και αν ξέρει κάποιος ας μου πει, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα τα κινητά ή εμφανίζεται συχνά στο lg g2;(είναι δηλαδή γενικά ελαττωματικό με την οθόνη του; ) Ακόμα μήπως υπάρχει κάποιος παλιός χρήστης του lg g2 να μας πει αν έχει κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα;
La_MoRt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Γνωστος μου το αντιμετώπισε δίνοντας το μέσα στην εγγύηση και του το αλλάξανε. Όντως είναι θέμα ένα καινούριο κινητό να παρουσιάζει τέτοια πράγματα ωστόσο σα συσκεύη τα σπάει έιναι πολύ καλό. Δε ξέρω τι υποστήριξη έχει η lg για τους χρήστες της πάντως εγώ αν ήταν να δώσω 300€ για νέα συσκευή σίγουρα δε θα πήγαινα για αγορά παλιού μοντέλου. Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και στο Samsung galaxy Alpha (οχταπύρινο, 2GB RAM, 12mp camera κ.α.) δες χαρακτηριστηκά και ψάξου αναλόγως. Αν όχι Samsung τότε καλύτερα το g3. Όσο για το μέγεθος όλα μια ιδέα είναι το έχεις δει από κοντά;
maddoctor Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Στα λεφτά αυτά μπορείς να βρεις και από Κίνα πολύ ωραία και δυνατά κινητά.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Εγώ πάντως για 250 και 300 ευρώ παλιά συσκευή δεν θα αγόραζα ούτε για πλάκα. Θα αγόραζα κάτι φρέσκο σχετικά. Κάτι που να έχει κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο δωδεκάμηνο αλλιώς θα πήγαινα σε ακριβότερη συσκευή αν ήθελα κάτι πραγματικά δυνατό ή φθηνότερη και θα έκανα τη δουλειά μου. Από android τηλέφωνα σε αυτά τα λεφτά εγώ θα κοιτούσα το huawei P7 (γιατί σε αυτά τα λεφτά όπως και να το κάνουμε κοιτάς και την ποιότητα κατασκευής και εμφάνιση) και από windows το Lumia 730 ή 830 αν σε ενδιαφέρουν η κάμερα περισσότερο (η καλύτερη κάμερα που θα βρεις μέχρι να φτάσεις στο 930) και η εμφάνιση αλλιώς το 730 μου μοιάζει ποιο χρήσιμο τηλέφωνο. Τα τηλέφωνα αυτά είναι μέσα στο budget σου. Το G2 θα το σκεφτόμουν τελευταίο μόνο και μόνο για τον λόγο ότι είναι παλιό και φυσικά την άθλια ποιότητα κατασκευής. Σε άλλη περίπτωση πας για Κίνα μεριά και μέσα στο budget σου έχεις πληθώρα από ισχυρά και φθηνά τηλέφωνα και σου μένουν και ρέστα. Αν θες όμως μόνο από Ελλάδα οι επιλογές σου σε αυτά τα λεφτά που θέτεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες.
karaLRS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Από την εποχή του Android cupcake κυκλοφοραω με διάφορα Android κινητά όπως Acer liquid,nexus 4,galaxy s2 κλπ.. Έχω καταλήξει στο lg g2 για αυτούς τους λόγους.. Τεράστια μπαταρία 5.2 οθόνη με μικρά bezels Εξαιρετική καμερα Πισω κουμπια πιο ευκολο στην χρήση 2 χρόνια εγγύηση Θα πάρει lollipop από μέρα σε μέρα.. Απίστευτη τιμή Σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει άλλο 3
prekod Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 είναι vfm το g2 και μην το σκέφτεσαι για την αγορά
dieccast Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Φυσικα και ειναι value for money το G2 και παρολου που ειναι παλιο μοντελο θα παρεθ λολλιποπ και τα χαρακτηριστικα του μονο παλιο δεν το λες! Αλλα για μενα οπως ειπα και πιο πανω το θεμα οθονης και να τρεχεις στα service ειναι τραγικοτατο!!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 παρε το G2 οποιαδηποτε προβληματικα μοντελα ειχαν βγει με το κιτρινισμα που λετε και αλλα εχουν λυθει/πουληθει...οποτε τωρα πια με τις τελευταιες παρτιδες δεν παιζει προβλημα. οσο για το ''παλιο μοντελο'' που λετε,τι παει να πει παλιο?εχει 4πυρηνο στα 2.3ghz 2gb ram μεγαλη οθονη πολυ λεπτα bezels το μονο προβλημα ειναι που δεν παιρνει SD αλλα με το 32αρι λυνεται και αυτο οποτε εχει ολες τις προυποθεσεις που πληρουν ακομα και ολοκαινουρια High end Κινητα (μην μου πειτε οτι ξαφινα θελετε 3GB ram Ολοι) και το κερασακι στην τουρτα (που για μενα ειναι το πιο καθοριστικο για την αγορα κινητου πλεον) ειναι οτι θα παρει Και android L! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα