ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δεν είναι μόνο το θέμα της οθόνης, πραγματικά θα πληρώσεις 250 ή 300 ευρώ για μια πλαστικούρα της πλάκας; Δεν ξέρω, ίσως να το βλέπω εγώ έτσι αλλά μια συσκευή δεν είναι μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά εκτός και αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που να θες πανίσχυρη (αναλογικά πάντα) συσκευή.
Menelaos83 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ειναι αναλογως του τι θες.Προφανως με 250-300 ειναι πλαστικουρα αλλα και με 500 παλι πλαστιλουρα μπορει να ειναι.Για να παρεις κατι στιβαρο δηλαδη iphone θες πολλα παραπανω Οσον αφορα το παλιο π λενε μερικοι δεν το καταλαβαινω...Για μοντελο σεπιδειξη κινητων παει η για χρηση? Δηλαδη να τα βλεπουμε και λιγο λογικα τα πραγματα.Ειναι vfm αυτη την στιγμη και εχει πολυ καλα χαραχρητιστικα 3
StigmaX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δεν είναι μόνο το θέμα της οθόνης, πραγματικά θα πληρώσεις 250 ή 300 ευρώ για μια πλαστικούρα της πλάκας; Δεν ξέρω, ίσως να το βλέπω εγώ έτσι αλλά μια συσκευή δεν είναι μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά εκτός και αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που να θες πανίσχυρη (αναλογικά πάντα) συσκευή. Εδώ τόσα χρόνια σκάγαμε και 500+ για πλαστικούρες όπως λές. Το G2 στα λεφτα που παίζει, είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί κάποιος να κάνει. Γενικότερα το sd800 δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό απο το sd801 που ήρθε ένα χρόνο μετά. Οθόνη πολύ καλή, bezel ανύπαρκτα, κάμερα αξιόλογη, μπαταρία αξεπέραστη. Και αυτά σε σύγκριση με τις ναυαρχίδες του σήμερα που κοστίζουν 50-70% περισσότερο. Στα 250€ αποτελεί μονόδρομο στο android. Eξαιρετική συσκευή. 3
geoeva01 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 <p>Γεια σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα smartphone γύρω στα 200-300<span style="color:rgb(37,37,37);font-family:sans-serif;"> </span><b>€</b><b>. </b>Μετά από αρκετό ψάξιμο και αφού διάβασα μερικά σχετικά θέματα εδώ στο forum κατέληξα στο lg g2. Το μόνο που με προβληματίζει είναι εάν αξίζει να το πάρω τώρα που έχουν περάσει ήδη δυο χρόνια από τότε που βγήκε και ίσως να έχω πρόβλημα με τα μελλοντικά update; Γι αυτό θα ήθελα τη γνώμη σας, τι πιστεύεται αξίζει ή να ψάξω για κανένα πιο καινούριο; Να συμπληρώσω ότι σκέφτηκα και για το g3 αλλά μου φαίνεται αρκετά μεγάλο...</p> Εχω το g3 32gb 3 ram και η γυναικα το g2 16gb το g3 ειναι πιο ποιοτικα φτιαγμενο και με καλυτερα χαρακτηριστικα που ομως δεν πολυφαινονται στην πραξη και εχοντας 2 μειον το μεγεθος και την πολυ μικροτερη αυτονομια στην θεση σου θα επαιρνα g2 ειναι απιθανο value for money πραγματικα πεταει το κινητο
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ειναι αναλογως του τι θες.Προφανως με 250-300 ειναι πλαστικουρα αλλα και με 500 παλι πλαστιλουρα μπορει να ειναι.Για να παρεις κατι στιβαρο δηλαδη iphone θες πολλα παραπανω Σίγουραμ ότι και 500 μπορεί να πληρώσεις για να πάρεις μια πλαστικούρα γίνεται. Το θέλεις όμως; Καταλαβαίνω ότι ο περισσότερος κόσμος δεν το ψάχνει και πολύ. Το πάει συνήθως με βάση τη δημοτικότητα και τη φήμη του ονόματος μιας συσκευής αλλά από τη στιγμή που κάποιος μπαίνει εδώ μέσα για να ρωτήσει ορισμένα πράγματα προφανώς και θα ήθελε μάλλον κάτι παραπάνω ή κάτι διαφορετικό. Πάντως σήμερα ακόμα και εταιρίες που μας πάσαραν πλαστικούρες και τσιγαρόχαρτα (γκουχ γκουχ samsung) σε premium τιμές πλέον προσφέρουν ένα αισθητικά άρτιο πακέτο αντάξιο της τιμής του. Η δική μου άποψη επί του θέματος είναι ότι τα 250 και 300 ευρώ είναι το σημείο που αρχίζεις να σκέφτεσαι και την εμφάνιση και την ποιότητα κατασκευής και όλα και όχι μόνο τα ξερά τεχνικά χαρακτηριστικά. Γι αυτό και οι προτάσεις μου είναι δυνατά και αισθητικά όμορφα τηλέφωνα που δεν νιώθεις στο χέρι σου λες και αγόρασες play-school.
dimitris_213 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Καλημερα και απο εμένα. Διαβασα προσεκτικα τις τοποθετησεις ολων στο θεμα και μθελω να πω και την αποψη μου. Ειμαι κατοχος του g2 εξι μηνες τωρα. Εχω το 32αρι. Σκεφτηκα πολυ πριν αγορασω κινητο και κατεληξα σε αυτο και λογω τιμης και λογω μεγεθους οθονης και μετα απο σχολια αρκετων κατοχων του. Μεχρι τωρα οσο και να το εχω ζορισει δεν με προδωσε και σε παιχνιδια και σε σερφαρισμα και σε πολλα ακομα. Δεν το μετανοιωσα λεπτο που το πηρα και πιστευω θα κρατησει καιρο ακομα. Οσο για κιτρινιλες δεν μου εβγαλε το παραμικρο. Οσο για πλαστικουρες που λενε πολλοι δεν νομιζω οτι θα σε πειραξει και πολυ. Ολα μια ιδεα ειναι και συνηθεια. Για τα λεφτα που δινεις ειναι παρα παρα πολυ καλο. Αλλωστε με μια θηκη της puro που εχω δεν το πολυκαταλαβαινω. Αυτα και ελπιζω να σε βοηθησα και να μην σε κουρασα. 1
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Εδώ τόσα χρόνια σκάγαμε και 500+ για πλαστικούρες όπως λές. Το G2 στα λεφτα που παίζει, είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί κάποιος να κάνει. Γενικότερα το sd800 δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό απο το sd801 που ήρθε ένα χρόνο μετά. Οθόνη πολύ καλή, bezel ανύπαρκτα, κάμερα αξιόλογη, μπαταρία αξεπέραστη. Και αυτά σε σύγκριση με τις ναυαρχίδες του σήμερα που κοστίζουν 50-70% περισσότερο. Στα 250€ αποτελεί μονόδρομο στο android. Eξαιρετική συσκευή. Ναι σύμφωνοι, τόσο καιρό πληρώναμε μαλιοκέφαλα για πλαστικούρες αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει ρε συ. Στα 250 αποτελεί μονόδρομο μόνο γι αυτούς που θέλουν ότι γρηγορότερο κυκλοφορεί με στεγνά ξερά τεχνικά χαρακτηριστικά. Επί της ουσίας όμως δεν είναι μονόδρομος. Και το ascend P7 μια χαρά επιλογή είναι. Το G2 το θεωρώ το τηλέφωνο των παιχνιδάδων αλλά ως τηλέφωνο το P7 είναι σαφέστατα καλύτερη συσκευή από πολλές απόψεις με περισσότερες παροχές και ποιότητα κατασκευής που κοιτάει με άνεση σύγχρονες ναυαρχίδες. Για android όλα αυτά γιατί από windows και το lumia 730 και 830 έχουν να προσφέρουν και αυτά κάτι.
Menelaos83 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Η δική μου άποψη επί του θέματος είναι ότι τα 250 και 300 ευρώ είναι το σημείο που αρχίζεις να σκέφτεσαι και την εμφάνιση και την ποιότητα κατασκευής και όλα και όχι μόνο τα ξερά τεχνικά χαρακτηριστικά. Γι αυτό και οι προτάσεις μου είναι δυνατά και αισθητικά όμορφα τηλέφωνα που δεν νιώθεις στο χέρι σου λες και αγόρασες play-school. Και γω με βαση αυτο π λες ειδα το Α5 της samsung που μου φανηκε πιο στιβαρο στο χερι απο το g2.Ομως απειχε πολυ σε τεχνικα χαραχτηριστικα απο το g2 που πηρα και ηταν και κατα 40 ευρω ακριβοτερο.Οποτε προτιμησα κατι καλυτερο τεχνικα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 και το p7 καλο ειναι δεν αντιλεγω και πραγματικα πανεμορφο ομως ας ειμαστε ρεαλιστες,θα παρεις κινητο που "μαλλον" θα παρει android L?η αυτο που θα παρει σιγουρα?συν του οτι και το P7 να παρεις θα του βαλεις μια θηκη οπως και στο g2 και παπαλα η εμφανιση,εκτος αν θες να ρισκαρεις...
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Και γω με βαση αυτο π λες ειδα το Α5 της samsung που μου φανηκε πιο στιβαρο στο χερι απο το g2.Ομως απειχε πολυ σε τεχνικα χαραχτηριστικα απο το g2 που πηρα και ηταν και κατα 40 ευρω ακριβοτερο.Οποτε προτιμησα κατι καλυτερο τεχνικα. Γιατί το Α5 και όχι το aplha; Στην ίδια τιμή είναι. και το p7 καλο ειναι δεν αντιλεγω και πραγματικα πανεμορφο ομως ας ειμαστε ρεαλιστες,θα παρεις κινητο που "μαλλον" θα παρει android L?η αυτο που θα παρει σιγουρα?συν του οτι και το P7 να παρεις θα του βαλεις μια θηκη οπως και στο g2 και παπαλα η εμφανιση,εκτος αν θες να ρισκαρεις... Το P7 πήρε ήδη L τον προηγούμενο μήνα Η Huawei υποστηρίζει πολύ περισσότερο με λογισμικό τις συσκευές της από την LG. Για τη θήκη δεν μπορώ να σου πω κάτι, αυτό εσύ το ξέρεις. Και πάλι όμως και μόνο στην ιδέα ότι πλήρωσες ένα Χ ποσό για να πάρεις την πλαστικούρα σε τρώει αλλιώς.
GianniSM Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Αυτά τα περί παλαιότητας και νεότητας αστεία τα βρίσκω. Το Moto G 2nd gen πχ είναι πιο νέο τηλ, δεν το κάνει όμως καλύτερο.Για ποιότητα κατασκευής επίσης ψιλοαστείο μου φαίνεται. Προσωπικά δεν με ενοχλεί το πλαστικό αλλά να κάνει την δουλειά του. Εργαλείο παίρνω όχι κόσμιμα.Από κει και πέρα για το θέμα των προβλημάτων που έβγαλε και φαίνονται πολλά είναι ακριβώς επειδή πουλήθηκαν πολλά. Προκαλώ οποιονδήποτε να μου φέρει στατιστικά προβληματικών τηλεφώνων από όλες τις εταιρίες και έτσι να συμπεράνουμε ποιο είναι το πιο ζημιάρικό. Είμαι βέβαιος πως κανένας δεν έχει.
Menelaos83 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Γιατί το Α5 και όχι το aplha; Στην ίδια τιμή είναι. Εχεις δικιο το ξεχασα αλλα λογω οθονης(αναλυσης) και γνωστων προβληματων στον ηλιο(super amoed) δεν το διαλεξα.Επισης συνηθως στα πιο καινουρια βγαινουν προβληματα π οι εταιριες τα διορθωνουν με τον καιρο.Οποτε το g2 στις καινουριες παρτιδες π ηρθαν δεν ειχαν τα προβληματα των αρχικων.Εμενα παντως το εξτρα 50αρικο με χαλαγε λιγο ωστε να παρω
greekbusters Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 το G2 το ειχα για πανω απο 8 μηνες.Πληρεστατο σε ολα του.Το αν ειναι πλαστικο η οχι δεν νομιζω πως παιζει και μεγαλο ρολο εκτος αν νοιαζεσαι για αυτο.Το μονο του ισως μειον ηταν η υπερθερμανση κατα τη χρηση gps πανω απο 15 λεπτα.Το huawei ποιοτηκοτερο απο αποψης αλουμινιου , αλλα στο μελλον με τον kirin επεξεργαστη ισως εχει καποιο μειον.(ειχα το p6 και μετα απο ενα ετος κολλαγε δραματικα γιαυτοκαι το επισημανω-Επισης το καλοκαιρι λογω μεταλου ανεβαζε θερμοκρασιες πολυ πιο ευκολα-)Απο μεριας μ θα σ προτεινα το g2 , και αν σου κατσει η στραβη με την οθονη υπαρχει το εξαιρετικο σερβις!!!
Pa0ki Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Σε ευχαριστώ για την προειδοποίησή σου. Το έψαξα και εγώ και όντως διάβασα ότι αρκετοί έχουν αυτό το πρόβλημα. Είναι κάτι σχετικό με την κόλλα στη οθόνη αν κατάλαβα καλά...Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω και αν ξέρει κάποιος ας μου πει, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα τα κινητά ή εμφανίζεται συχνά στο lg g2;(είναι δηλαδή γενικά ελαττωματικό με την οθόνη του; ) Ακόμα μήπως υπάρχει κάποιος παλιός χρήστης του lg g2 να μας πει αν έχει κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα; Δε νομίζω ότι είναι γενικευμένο πρόβλημα, μάλλον για ελαττωματικά κομμάτια πρόκειται Εγώ δεν έχω κιτρινίλα. Επίσης διαβάζω καλά πράγματα για το σέρβις της procordia οπότε για τα πρώτα 2 χρόνια δεν έχεις να αγχώνεσαι για κάτι Εγώ στη θέση σου πάντως θα πήγαινα στο G3(επειδή το ανέφερες), ~60€ διαφορά για το καινούριο μοντέλο εφόσον μπορείς να τα διαθέσεις είναι καλύτερο deal Μη σε φοβίζει το μέγεθος, δεν έχουν τρομερή διαφορά και είναι κάτι που συνηθίζεται στην 1η ώρα 1
karaLRS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Σε σχέση με το G3 το G2 έχει πολύ καλύτερη μπαταρία.. Μιλάμε για 4-5 ώρες screen time με 3g.... Για το Σερβις εγώ είχα την εξής εμπειρία. Σταμάτησε να λειτουργεί το touch στο κάτω 1/3 της οθόνης.. Τους το πήγα με custom rom στο service της πάτρας και μια βδομάδα μετά το είχα φτιαγμένο και επίσης μου είχαν αλλάξει και back cover Με καινούργιο αγρατζουνιστο!! Στα 245€ το κινητό είναι ότι πιο value for money Κυκλοφορεί με καταπληκτική οθόνη , μπαταρία , μέγεθος για 5.2 ιντσες και πανέμορφο αφού το μπροστά του μέρος είναι σχεδόν μόνο οθόνη.. Νομίζω στα 200-300 ευρώ που ψάχνεις δεν υπάρχει άλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα