PC_MAGAS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Εδω πέρα βάζουμε ποιηματάκια - στιχάκια που εκφράζουν την συναισθηματική - ρομαντική πλευρά του developer-sysadmin-εργαζόμενου στον τομέα της πληροφορικής. Είτε είναι δικά μας είτε όχι. (Τα στιχάκια μπορεί να είναι και πάνω σε εικόνα) Λοιπόν και μιας άνοιξα το thead τούτο: Τα τριαντάφυλλα είναι #FF0000 Οι Βιολέτες είναι #0000FF To γρασίδι είναι #00FF00 Και η καρδιά μου χωρίς εσένα είναι #000000 pc_magas Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2015 από PC_MAGAS 1
παπι Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 try { Εδω πέρα βάζουμε ποιηματάκια - στιχάκια που εκφράζουν την συναισθηματική - ρομαντική πλευρά του developer-sysadmin-εργζζόμενου στον τομέα της πληροφορικής. Είτε είναι δικά μας είτε όχι. (Τα στιχάκια μπορεί να είναι και πάνω σε εικόνα) Λοιπόν και μιας άνοιξα το thead τούτο: Τα τριαντάφυλλα είναι #FF0000 Οι Βιολέτες είναι #0000FF To γρασίδι είναι #00FF00 Και η καρδιά μου χωρίς εσένα είναι #000000 pc_magas } catch(Exception& e) { std::cout<<e.waht(); } 1
bluesattack Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) ,, Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2015 από bluesattack 2
gatokoritso Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Υγ.Ok ok δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει το θέμα αλλα είναι so cute!
PC_MAGAS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ότι ποιο ρομαντικό μπορεί να πει ένας Web Developer...
defacer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μετά το xkcd το χάος ΥΓ αν είχα το απύθμενο ταλέντο του Randall θα μπορούσα να με φανταστώ να το έχω πει αυτό στο παρελθόν πολύ άνετα 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα