Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορω να ανοιξω λογαριασμο στην τραπεζα;Ειμαι ενηλικας ωστοσο παω σχολειο ακομα,δεν κανω δικη μου φορολογικη δηλωση,τον χρειαζομαι γιατι ειμαι web-developer...αν μπορω:τι χαρτια θα χρειαστω???

Δημοσ.

Συνήθως ζητάνε ταυτότητα, εκκαθαριστικό, λογαριασμό δεη/τηλεφώνου και να κάνεις κατάθεση κάποιο ποσό (γύρω στα 300€). Σε αυτό μπορεί να είναι και λίγο ελαστικοί και να τον ανοίξουν και χωρίς κατάθεση

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν απαιτείται εκκαθαριστικό, ίσως μόνο κάτι που να φαίνεται το ΑΦΜ. πχ αν έχει κάνει έναρξη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν απαιτείται εκκαθαριστικό, ίσως μόνο κάτι που να φαίνεται το ΑΦΜ. πχ αν έχει κάνει έναρξη.

Μπορεί να έχεις δίκιο, έχω καιρό να κάνω τη διαδικασία! Εδώ είμαστε να κλείσουμε κι αυτούς που έχουμε :P

Δημοσ.

Για την Εθνικη Τραπεζα

https://www.nbg.gr/greek/retail/deposits/savings-accounts/Documents/ΣΥΣΤΗΘΗΚΑΤΕ.pdf

Πιστευω ολες οι τραπεζες στα site τους γραφουν τι θελουν.  :-)

Για το επάγγελμα που λέει μπορεί να μπει μαθητής, έτσι και αλλιώς δεν ασχολούνται. Εγω δουλεύω 2 χρόνια τώρα στην ίδια την τράπεζα και πρόσφατα που πήγα και ζήτησα στοιχεία του λογαριασμού μου για κάτι έξτρα προσβάσεις στο ebanking, ακόμα μαθητής έλεγε στο επάγγελμα.

• Like 2
Δημοσ.

Aν δεν κάνεις δική σου φορολογική απλά παίρνεις από την εφορία βεβαίωση ότι δεν κάνεις και τη δίνεις όπου ζητάνε εκκαθαριστικό.

Δημοσ.

Πανε εθνική με ταυτότητα βεβαιωση αποδοσης αφμ κ λογαριασμό τηλ του σπιτιού σου κ εισαι οκ. Ούτε κατάθεση χρειάζεται να κάνεις ουτε τπτ..

• Like 1
Δημοσ.

Το γεγονος παντως οτι εισαι web developer και δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το google δεν ειναι και πολυ ενθαρρυντικο παντως.

• Like 5
Δημοσ.

παιδια το εχω ψαξει λιγ.....αλλα επειδη εγω δεν τα παω καλα με χαρτια βεβαιωσεις κλπ.....ειπα να ρωτησω αυτους που ξερουν ηδη  :-)  :-D

Δημοσ.

Επειδή και εγώ τα έχω περάσει αυτά.έχω να σου πω κάποια πράγματα.

1ον Χρειάζεσαι: ταυτότητα,βεβαίωση απόδοσης αφμ, Λογαριασμό Δεκο( δηλαδή δεη οτε κτλ κτλ) Εάν μένεις με τους γονείς σου εξουσιοδότηση ότι  μένεις  μαζί τους.    Γενικά σου προτείνω να πάρεις τηλέφωνο στην χ τράπεζα να σου πουν με λεπτομέρεια τι θέλουν.

2ον Δεν σου προτείνω εθνική γιατί θα χάσεις πολύ χρόνο με τις πολυκοσμίες κτλ κτλ. Σου προτείνω Πειραιώς πιο πολύ γιατί θα τελειώσεις γρήγορα και έχει  σε πολλά σημεία εκτός τράπεζας μηχάνημα για κατάθεση κτλ κτλ.

3ον πια ανοίγουν λογαριασμό με 0 υπόλοιπο δηλαδή δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια κατάθεση απλώς σου προτείνω μόλις ανοίξεις λογαριασμό να βάλεις πχ 10 ευρώ για να είσαι οκ.

4ον Εάν ανοίξεις λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα να έχεις ξεκούραστο το χεράκι :P ( θα το καταλάβεις μόλις τελειώσεις από εκεί) 

ότι άλλο χρειαστείς πες μας!

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα οκ eddie 

ευχαριστω για την βοήθεια

Επειδή και εγώ τα έχω περάσει αυτά.έχω να σου πω κάποια πράγματα.

1ον Χρειάζεσαι: ταυτότητα,βεβαίωση απόδοσης αφμ, Λογαριασμό Δεκο( δηλαδή δεη οτε κτλ κτλ) Εάν μένεις με τους γονείς σου εξουσιοδότηση ότι  μένεις  μαζί τους.    Γενικά σου προτείνω να πάρεις τηλέφωνο στην χ τράπεζα να σου πουν με λεπτομέρεια τι θέλουν.

2ον Δεν σου προτείνω εθνική γιατί θα χάσεις πολύ χρόνο με τις πολυκοσμίες κτλ κτλ. Σου προτείνω Πειραιώς πιο πολύ γιατί θα τελειώσεις γρήγορα και έχει  σε πολλά σημεία εκτός τράπεζας μηχάνημα για κατάθεση κτλ κτλ.

3ον πια ανοίγουν λογαριασμό με 0 υπόλοιπο δηλαδή δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια κατάθεση απλώς σου προτείνω μόλις ανοίξεις λογαριασμό να βάλεις πχ 10 ευρώ για να είσαι οκ.

4ον Εάν ανοίξεις λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα να έχεις ξεκούραστο το χεράκι :P ( θα το καταλάβεις μόλις τελειώσεις από εκεί) 

ότι άλλο χρειαστείς πες μας!

και την εξουσιοδοτηση φανταζομαι απο κεπ την παιρνω

σωστα?

Δημοσ.

χαχαχα οκ eddie 

ευχαριστω για την βοήθεια

και την εξουσιοδοτηση φανταζομαι απο κεπ την παιρνω

σωστα?

ή την ετοιμάζεις από το σπίτι και πας στο κεπ για γνήσιο υπογραφής μόνο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...