ADHD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Αφου το εξαντλήσαμε το θεμα με τις λαμογιες παμε σε κατι σχετικό: http://www.insomnia.gr/topic/561676-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B1/ 2
Scullbag Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Θυμήθηκα και ένα άλλο περιστατικό με ΑΤΜ, στο οποίο μάλιστα είμαι και μάρτυρας. Το παρακάτω περιστατικό έγινε 1 βδομάδα μετά τις εκλογές. Με βρίσκει γνωστή μου στο δρόμο και μου λέει: "Άσε τι άκουσα όπως ερχόμουν. Βρήκα τον ___ και μου είπε έντρομος ότι πήγε στο ΑΤΜ να βγάλει λεφτά, 300 ευρώ, και του τα έβγαλε σε δραχμές! Τι θα κάνουμε?!" Έμεινα. Δεν ήξερα τι να πω. Το κορυφαίο είναι πως ακόμα και όταν της είπα κάποια πράγματα, αυτή επέμενε και συνέχισε να σπέρνει πανικό σε ανίδεους. 2
idomeneas7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Εμένα η πεθερά μου λέει πως ο τάδε ντόπιος επιχειρηματίας δεν εχει e-banking και δεν ψωνιζει online για να μην τον κλεψουν, αρα κατι ξερει, αρα δεν πρεπει να το κανουμε ουτε εμεις. Αλλα αυτο δεν ειναι ηλιθιοτητα, αυτο ειναι αγνοια και αφελεια. 1
evabb Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 μου ρθε μια προσφατη ιστορια..... στην δουλεια τα μεσημερια αφου φαμε (εχουμε σχεδον μια ωρα διαλλειμα) παιζουμε κανα χαρτακι (οκ καμια φορα ειναι και texas hold'em). πριν κατι εβδομαδες μας σκαει λοιπον ενα καινουργιο καναδικο φρουτο. την βαζουμε κι αυτη στο παιχνιδι λοιπον. οποτε ερχεται η σειρα της να μοιρασει. της δινω την τραπουλα οπως ηταν και αυτη αρχιζει να μοιραζει. της λεω ωπα κοπελια δεν ανακατεψες καθολου την τραπουλα, ανακατεψε και ξαναμοιρασε και τι μου απανταει αν εχει το θεο της «μα γιατι; δεν χρησιμευει σε τπτ να την ανακατεψω» αυτη τωρα δλδ θελει να παρει και πτυχειο μηχανικου; την γαμησαμε.... 1
ADHD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Θυμήθηκα και ένα άλλο περιστατικό με ΑΤΜ, στο οποίο μάλιστα είμαι και μάρτυρας. Το παρακάτω περιστατικό έγινε 1 βδομάδα μετά τις εκλογές. Με βρίσκει γνωστή μου στο δρόμο και μου λέει: "Άσε τι άκουσα όπως ερχόμουν. Βρήκα τον ___ και μου είπε έντρομος ότι πήγε στο ΑΤΜ να βγάλει λεφτά, 300 ευρώ, και του τα έβγαλε σε δραχμές! Τι θα κάνουμε?!" Έμεινα. Δεν ήξερα τι να πω. Το κορυφαίο είναι πως ακόμα και όταν της είπα κάποια πράγματα, αυτή επέμενε και συνέχισε να σπέρνει πανικό σε ανίδεους. Με ποια ισοτιμία δεν τη ρώτησες?? για να ξερουμε να κανουμε τα κουμαντα μας.. 2
Scullbag Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Λογικά αφού το μηχάνημα τις γένναγε τις δραχμές εκείνη τη στιγμή, είναι σε επίπεδο τζόγου ακόμα η ισοτιμία. Μπορεί να σου τύχει 1-1, 1-1,3 αναλόγως την τύχη σου. Η βλακεία είναι ότι ξέχασα να τη ρωτήσω, τις παλιές δραχμές έβγαλε ή έχουν προκηρύξει ήδη διαγωνισμό κρυφό και βγάλαν καινούρια χαρτονομίσματα με τον Τάκη τον εφοπλιστή φάτσα φόρα.
ADHD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Φυσικα και ειναι οι νεες δραχμες αλλιως θα ηταν καποιου ειδους τρολάρισμα και κινδυνολογία, να καπως ετσι ειναι: Ασχετο αλλα εκανε πολυ καλη δουλεια αυτος που τα εφτιαξε.. 2
Scullbag Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Φυσικά και είναι ωραίες. Σχεδιάστηκαν και δόθηκαν στο κοινό με τη μορφή αστείου για να τις συνηθίσουμε, οπότε όταν μας τις εμφανίσουν τα μηχανήματα να μην μας κάνει αίσθηση.(αν ο σχεδιαστής/σχεδιάστρια, δεν είχε χρησιμοποιήσει και 3 διαφορετικές γραμματοσειρές θα ταν καλύτερα ) 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 [και ευτυχώς, το λαμόγιο αργά ή γρήγορα θα την πάθει από κάποιο άλλο λαμόγιο, 'όλα εδώ πληρώνονται' λέει μια φράση...] μακαρι να συνεβαινε παντα... Θυμήθηκα και ένα άλλο περιστατικό με ΑΤΜ, στο οποίο μάλιστα είμαι και μάρτυρας. Το παρακάτω περιστατικό έγινε 1 βδομάδα μετά τις εκλογές. Με βρίσκει γνωστή μου στο δρόμο και μου λέει: "Άσε τι άκουσα όπως ερχόμουν. Βρήκα τον ___ και μου είπε έντρομος ότι πήγε στο ΑΤΜ να βγάλει λεφτά, 300 ευρώ, και του τα έβγαλε σε δραχμές! Τι θα κάνουμε?!" Έμεινα. Δεν ήξερα τι να πω. Το κορυφαίο είναι πως ακόμα και όταν της είπα κάποια πράγματα, αυτή επέμενε και συνέχισε να σπέρνει πανικό σε ανίδεους. οι ανιδεοι γενικως, ειναι αυτοι που κυριως σπερνουν πανικους... μου ρθε μια προσφατη ιστορια..... στην δουλεια τα μεσημερια αφου φαμε (εχουμε σχεδον μια ωρα διαλλειμα) παιζουμε κανα χαρτακι (οκ καμια φορα ειναι και texas hold'em). πριν κατι εβδομαδες μας σκαει λοιπον ενα καινουργιο καναδικο φρουτο. την βαζουμε κι αυτη στο παιχνιδι λοιπον. οποτε ερχεται η σειρα της να μοιρασει. της δινω την τραπουλα οπως ηταν και αυτη αρχιζει να μοιραζει. της λεω ωπα κοπελια δεν ανακατεψες καθολου την τραπουλα, ανακατεψε και ξαναμοιρασε και τι μου απανταει αν εχει το θεο της «μα γιατι; δεν χρησιμευει σε τπτ να την ανακατεψω» αυτη τωρα δλδ θελει να παρει και πτυχειο μηχανικου; την γαμησαμε.... ξεκινα την απο Θεωρια Πιθανοτητων, λογικα θα παει να φουνταρει...
Sellers Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ειμαι στην τράπεζα, εχει πολυ ουρά και περιμένουμε όλη την σειρά μας. Μπαίνει στην τράπεζα λοιπόν ενας τύπος, που η φατσα, το παρουσιαστικό, το περπατημα και η κατιούσα που είχαν παρει τα μούτρα του, διναν τον ορισμό που έχουμε όλη στο νου μας για τον Ελληνάρα. Παίρνει χαρτάκι, κοιτάει τον αριθμό, συγκρίνει με τον αριθμό που δείχνει πάνω απο τα ταμεία, βλαστημάει και βγαίνει έξω για τσιγάρο. Ανάεσα στους πελάτες και μια κοπέλα, νεα γυρω στα 22, σε αναπηρικό καροτσάκι. Εξυπηρετείται κατα προτεραιότητα και ήρθε η ώρα να φύγει. Λογω του αναπηρικού όμως, δεν χωράει να φύγει απο τις κανονικές πόρτες με την χρονοκαθυστερηση και τις κάμερες, οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσει την πόρτα δίπλα απο αυτές που είναι για εκτακτες περιπτώσεις όπως λέει και η ταμπελίτσα πάνω της. Κατευθύνεται στην πόρτα, και ενα αλλο παλικάρι που περίμενε την σειρά του, σηκώνεται να την βοηθήσει, να της ανοίξει την πόρτα να βγει εξω. Δεν ξέρω γιατί, αλλά η πόρτα άνοιξε απλά με ενα σπρώξιμο. Θα περίμενα να έχει κωδικούς ασφαλείας τουλαχιστον, αλλά anyway, η πόρτα άνοιξε έτσι απλά, και η κοπέλα βγήκε έξω και ο τυπάς πάει να την ξανακλείσει. Η κάμερα μεταφέρεται στο εξωτερικό του μαγαζιού, όπου ο Ελληνάρας έχει τελειώσει το τσιγάρο του, και βλέπει μια πόρτα να ανοίγει, μια κοπέλα σε αναπηρικό να βγαίνει απο εκεί και guess what... θελει κι αυτός να μπει απο εκείνη την πόρτα, να μην περιμένει 10 ολόκληρα δευτερόλεπτα στις κανονικες πόρτες με χρονοκαθυστέρηση, άσχετα που και όταν μπει μεσα στην τράπεζα πρέπει να περιμένει κατα μεσο ορο 45λεπτο όπως αναγράφει και στο χαρτάκι με τον αριθμό που ολοι πήραμε. Το παληκάρι φυσικά δεν τον αφήνει να μπει γιατί εκτός του ότι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και δεν θες να βρεις τον μπελά σου ξαφνικά, ΔΕΝ ειναι και η σωστη πόρτα στην οποία πρεπει να μπεις. Ο Ελληνάρας φυσικά δεν τα παρατάει τόσο εύκολα και βαζει αντισταση να μην κλείσει η πόρτα, και το παληκάρι κοιτάει προς τα μεσα να βρει εναν υπεύθυνο να τον φωνάξει οταν τελικά καταφέρνει να του κλείσει την πόρτα στη μάπα. Απογοητευμένος, σκοτώνει 10 δευτερόλεπτα απο την ζωή του περιμένοντας στις πορτες ασφαλείας, και αφού μπαίνει μέσα, με ατάραχο κατα τα άλλα ύφος λεει στον τυπά που δεν τον άφηνε να μπει: ''Μέσα ήμουν πριν ρε''. Απαράδεκτο το παληκάρι. 4
LongTom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ειμαι στην τράπεζα, εχει πολυ ουρά και περιμένουμε όλη την σειρά μας. Μπαίνει στην τράπεζα λοιπόν ενας τύπος, που η φατσα, το παρουσιαστικό, το περπατημα και η κατιούσα που είχαν παρει τα μούτρα του, διναν τον ορισμό που έχουμε όλη στο νου μας για τον Ελληνάρα. Παίρνει χαρτάκι, κοιτάει τον αριθμό, συγκρίνει με τον αριθμό που δείχνει πάνω απο τα ταμεία, βλαστημάει και βγαίνει έξω για τσιγάρο. Ανάεσα στους πελάτες και μια κοπέλα, νεα γυρω στα 22, σε αναπηρικό καροτσάκι. Εξυπηρετείται κατα προτεραιότητα και ήρθε η ώρα να φύγει. Λογω του αναπηρικού όμως, δεν χωράει να φύγει απο τις κανονικές πόρτες με την χρονοκαθυστερηση και τις κάμερες, οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσει την πόρτα δίπλα απο αυτές που είναι για εκτακτες περιπτώσεις όπως λέει και η ταμπελίτσα πάνω της. Κατευθύνεται στην πόρτα, και ενα αλλο παλικάρι που περίμενε την σειρά του, σηκώνεται να την βοηθήσει, να της ανοίξει την πόρτα να βγει εξω. Δεν ξέρω γιατί, αλλά η πόρτα άνοιξε απλά με ενα σπρώξιμο. Θα περίμενα να έχει κωδικούς ασφαλείας τουλαχιστον, αλλά anyway, η πόρτα άνοιξε έτσι απλά, και η κοπέλα βγήκε έξω και ο τυπάς πάει να την ξανακλείσει. Η κάμερα μεταφέρεται στο εξωτερικό του μαγαζιού, όπου ο Ελληνάρας έχει τελειώσει το τσιγάρο του, και βλέπει μια πόρτα να ανοίγει, μια κοπέλα σε αναπηρικό να βγαίνει απο εκεί και guess what... θελει κι αυτός να μπει απο εκείνη την πόρτα, να μην περιμένει 10 ολόκληρα δευτερόλεπτα στις κανονικες πόρτες με χρονοκαθυστέρηση, άσχετα που και όταν μπει μεσα στην τράπεζα πρέπει να περιμένει κατα μεσο ορο 45λεπτο όπως αναγράφει και στο χαρτάκι με τον αριθμό που ολοι πήραμε. Το παληκάρι φυσικά δεν τον αφήνει να μπει γιατί εκτός του ότι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και δεν θες να βρεις τον μπελά σου ξαφνικά, ΔΕΝ ειναι και η σωστη πόρτα στην οποία πρεπει να μπεις. Ο Ελληνάρας φυσικά δεν τα παρατάει τόσο εύκολα και βαζει αντισταση να μην κλείσει η πόρτα, και το παληκάρι κοιτάει προς τα μεσα να βρει εναν υπεύθυνο να τον φωνάξει οταν τελικά καταφέρνει να του κλείσει την πόρτα στη μάπα. Απογοητευμένος, σκοτώνει 10 δευτερόλεπτα απο την ζωή του περιμένοντας στις πορτες ασφαλείας, και αφού μπαίνει μέσα, με ατάραχο κατα τα άλλα ύφος λεει στον τυπά που δεν τον άφηνε να μπει: ''Μέσα ήμουν πριν ρε''. Απαράδεκτο το παληκάρι. Καλά λέει ναούμ ο τύπος. Μέσα ήταν ρε μεγάλε,γιατί του έκαμες τόσο κακό να τον εκάμεις να περιμένει στις κωλόπορτες που τις βάζουνε να ταλαιπωρούν το κόσζμος; 1
φραμπάλα Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Συνεβη σε γνωστη.Κορναρε καποιον βλακα και μαλλον τον μπινελικωσε επειδη πεταχτηκε μπροστα της ενω ειχε στοπ.Ε αυτος(ειχε και την οικογενεια μεσα) την πηρε απο πισω.Ετρεχε να ξεφυγει η γνωστη εμπαινε σε στενα,αυτος απο πισω της.Την κυνηγουσε να την βρισει,να την δειρει δεν ξερω.Μαλλον αλλη δουλεια δεν ειχε αυτος.Η αλλη εντωμεταξυ ειχε χεστει πανω της.Δε σκεφτηκε να παει στην αστυνομια πανω στον πανικο της. Σε εμενα πριν μια δεκαετια.Ενας τυπος με μηχανακι περασε με στοπ.Κοντεψα να πεσω πανω του.Ε κορναρα και τον φωναξα.Με πηρε στο κυνηγι, με εφτασε και με εβρισε τοσο χυδαια που γελουσα.Ε απο τα νευρα του με εφτυσε και κλωτσησε και το αυτοκινητο.
The_Judas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οι πολύ φτωχοί και οι άστεγοι γιατι νομίζεις είναι κλασμενοι άπο τη ζωή και από όλους; Επειδή είναι ηθικοί και δε πρόκειται να κλέψουν η οτιδήποτε άλλο. Δεν γνωρίζεις τι ιστορία έχει πίσω ο καθένας. Μπορεί να τα έφαγε στα μπουζούκια ή σε γκόμενες και ναρκωτικά. Συνήθως αυτό είναι το πιο συχνό φαινόμενο, παρά το ότι ήταν τίμιος. Συνήθως ο τίμιος γνωρίζει τα όρια του και ξοδεύει τα αντίστοιχα ποσά. Επίσης, όπως κλέβει ο πλούσιος έτσι κλέβει και ο φτωχός. Εδώ άλλοι σκοτώνουν για 20 ευρώ. Ορισμένοι είναι πιο "έξυπνοι" και διαπλεκόμενοι και κλέβουν εκατομμύρια.
BlackDarkFlag Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Είπα πως μπορούσε να ήταν περισσότερο ηλίθιοι αυτοί που ανέφερα από τον τύπο που δεν ήξερε τι να πληρώσει στα τέλη κυκλοφορίας. Ο θρησκευόμενος γιατί πιστεύει στα "τυφλά" επειδή έτσι του πανε οι γονείς του. Τον στρατό μπορείς να τον αποφύγεις με διάφορους τρόπους, ένας από αυτούς το γνωστό τρελόχαρτο. Μόνο ένας βλάκας θα μπει στο τρυπάκι να χάσει ένα χρόνο από τη ζωή του με τα έξοδα όλα δικά του, να πληρώνεται 6ευρώ το μήνα, να φιλά κατουρημένες ποδιές για μετάθεση και καλή μεταχείριση (αν δεν έχει βύσμα εννοείται θα είναι ο μαλάκας της παρέας), να κάνει τον δούλο κτλ κτλ, Πόσοι πετυχημένοι άνθρωποι έχουν πάει στρατό; Μη μου πεις για παιχτοπούληδες αεροπορίας και ναυτικού. Ο τίμιος ναι, είναι ηλίθιος. Πάντα τον πατάνε και δεν καταφέρνει σχεδόν τίποτα στη ζωή του. Δυστηχώς είμαι τίμιος. Επίσης το να είσαι θρησκευόμενος δε σημαίνει κατ'ανάγκη ότι πιστεύεις επειδή στο έμαθαν οι γονείς σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις