sepsekasan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Η ηλιθιότητα έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο
doubtful Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Οχτω η ωρα το πρωι παμε για δουλεια. Φτανουμε σε φαναρι. Ειμαστε αριστερη λωριδα γιατι ειναι να στριψουμε αριστερα. Στα δεξια μας ερχεται ενα αμαξι με μια τυππισα μεσα η οποια φοραει γυαλια ηλιου και με το στομα ανοιχτο κοιταει ποτε θα αναψει πρασινο. Σχεδον αμεσως αναβει πρασινο, τιποτα αυτη! Εκει καρφωμενη στο φαναρι με το στομα ανοιχτο (οχι δεν ειχε αμαξι απο πισω). Με το που αναβει κοκκινο η τυππισα παταει γκαζιδια και φευγει. Και εχουμε μεινω εγω και ο οδηγος μαλακες και γελαμε. Κατι τετοια ατομα ειναι δημοσιος κινδυνος.
idomeneas7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Θυμήθηκα σήμερα τηλεφωνική συνομιλία που είχα χρόνια πριν, μιας και πέρασα έξω από το επίμαχο μέρος: - Γεια σας, που βρίσκεστε ακριβώς? - Είμαστε στην οδό Τάδε στον Κηφισό - Που είναι αυτό? Κοντά στην Κηφισιά? - (ρωτάει κάποιον) Ρε συ, πως μπορεί να έρθει κάποιος εδώ από την Κηφισιά? - Καλά, θα βάλω gps. Μετά έκανα καμιά ώρα για Πατήσια - Κηφισό.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Λάθος κάνεις. Αναρωτιέμαι αν δεν κάνω καλή διατύπωση ή δε καταλαβαίνεται κάποιοι. Δεν την αποδέχομαι καθόλου τη λαμογιά και την καταδικάζω, έχω αναφερθεί ήδη σε αυτό καθώς με το πόση μούντζα έχω φάει στη ζωή μου γιατί ανήκω στους ηθικούς. Βούκινο και να την κάνω (που την κάνω) δεν έχει καμία σημασία γιατί εκτός του ό,τι το θέμα μας είναι άλλο, όλοι βούκινο την κάνουν μέχρι να έρθει η ώρα τους να "βολευτούν" με οποιοδήποτε τρόπο. Το θέμα μας είναι αν το λαμόγιο ή ο ηθικός πάει μπροστά στη σημερινή κοινωνία και όχι αν καταδικάζουμε ή όχι τη λαμογιά. Η Scullbag αναφέρει χαρακτηριστικα: "Την τελευταία φορά που κοίταξα, η κοινωνία μας είχε σε πολύ υψηλή εκτίμηση τους τίμιους ανθρώπους." "Το γεγονός ότι ένα ποσοστό ανθρώπων είναι διεφθαρμένοι" Εσύ τα πιστεύεις αυτά; Από οσα διάβασα μάλλον δεν καταλαβαίνουν τίποτα απο όσα τους λες….
totem_lost Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλά θυμάμαι μια επική ηλιθιότητα που πέταξα στο νοσοκομείο μια μέρα. Ήμουν δημοτικό και πήγα να βγάλω ακτινογραφία τη στραβή μου πλάτη. Μπαίνω στην αίθουσα και μου λέει η νοσοκόμα: - Γδυθείτε, έχετε συγγενή; - Ναι τον μπαμπά μου, περιμένει απέξω, την ταπώνω εγώ. Ξεκαρδίστηκε στα γέλια σαν να μην υπάρχει αύριο. Εδώ που τα λέμε ολοι έχουμε πει τις βλακείες μας, μην το παίζετε αλάνθαστοι και πείτε τις δικές σας. 1
φραμπάλα Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή ο Κηφισός δεν περνάει από την Κηφισιά; Καλά θυμάμαι μια επική ηλιθιότητα που πέταξα στο νοσοκομείο μια μέρα. Ήμουν δημοτικό και πήγα να βγάλω ακτινογραφία τη στραβή μου πλάτη. Μπαίνω στην αίθουσα και μου λέει η νοσοκόμα:- Γδυθείτε, έχετε συγγενή;- Ναι τον μπαμπά μου, περιμένει απέξω, την ταπώνω εγώ. Ξεκαρδίστηκε στα γέλια σαν να μην υπάρχει αύριο.Εδώ που τα λέμε ολοι έχουμε πει τις βλακείες μας, μην το παίζετε αλάνθαστοι και πείτε τις δικές σας. τι συγγενή περίμενε να έχεις δηλαδή; 1
totem_lost Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 τι συγγενή περίμενε να έχεις δηλαδή; Συγγενή σκολίωση. Αχαχουχα.
DDevil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Οχτω η ωρα το πρωι παμε για δουλεια. Φτανουμε σε φαναρι. Ειμαστε αριστερη λωριδα γιατι ειναι να στριψουμε αριστερα. Στα δεξια μας ερχεται ενα αμαξι με μια τυππισα μεσα η οποια φοραει γυαλια ηλιου και με το στομα ανοιχτο κοιταει ποτε θα αναψει πρασινο. Σχεδον αμεσως αναβει πρασινο, τιποτα αυτη! Εκει καρφωμενη στο φαναρι με το στομα ανοιχτο (οχι δεν ειχε αμαξι απο πισω). Με το που αναβει κοκκινο η τυππισα παταει γκαζιδια και φευγει. Και εχουμε μεινω εγω και ο οδηγος μαλακες και γελαμε. Κατι τετοια ατομα ειναι δημοσιος κινδυνος. Καλα χάσατε το φαναρι για αυτην? :/
christopher0016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 <p>Θυμήθηκα σήμερα τηλεφωνική συνομιλία που είχα χρόνια πριν, μιας και πέρασα έξω από το επίμαχο μέρος:</p> <p> </p> <p>- Γεια σας, που βρίσκεστε ακριβώς?</p> <p>- Είμαστε στην οδό Τάδε στον Κηφισό</p> <p>- Που είναι αυτό? Κοντά στην Κηφισιά?</p> <p>- (ρωτάει κάποιον) Ρε συ, πως μπορεί να έρθει κάποιος εδώ από την Κηφισιά?</p> <p>- Καλά, θα βάλω gps.</p> <p> </p> <p>Μετά έκανα καμιά ώρα για Πατήσια - Κηφισό.</p> Το ποταμι περναει απο ν κηφισια παντως.. 1
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλά θυμάμαι μια επική ηλιθιότητα που πέταξα στο νοσοκομείο μια μέρα. Ήμουν δημοτικό και πήγα να βγάλω ακτινογραφία τη στραβή μου πλάτη. Μπαίνω στην αίθουσα και μου λέει η νοσοκόμα: - Γδυθείτε, έχετε συγγενή; - Ναι τον μπαμπά μου, περιμένει απέξω, την ταπώνω εγώ. Ξεκαρδίστηκε στα γέλια σαν να μην υπάρχει αύριο. Εδώ που τα λέμε ολοι έχουμε πει τις βλακείες μας, μην το παίζετε αλάνθαστοι και πείτε τις δικές σας. Δεν κατάλαβα την ηλιθιότητα στο συγκεκριμένο...(είναι ανησυχητικό;; ) 1
ADHD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 http://www.iefimerida.gr/news/248888/ti-pisteyoyn-oi-ellines-gia-politiki-oikonomia-kai-axies-mia-ereyna-poy-ekplissei Απλα το αφήνω εδώ να το βρουν στο μέλλον και να γελάνε(απο κάποια αλλη χωρά/πλανήτη) με τον "εξυπνότερο λαο του κόσμου"...
φραμπάλα Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δεν κατάλαβα την ηλιθιότητα στο συγκεκριμένο...(είναι ανησυχητικό;; ) ναι κι εγώ, μάλλον συγγενής πρέπει να είναι ο νάρθηκας;;;θυμάμαι ότι ο νάρθηκας έχει ένα αστείο-άσχετο όνομα
curiositykilledme Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 συγγενη λογικα εννοει να χεις καποιο προβλημα εκ γενετης
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 συγγενη λογικα εννοει να χεις καποιο προβλημα εκ γενετης Και που να το ξέρει αυτό ένα παιδάκι δημοτικού;! Εγώ ούτε και τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει! 1
totem_lost Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Aww you guys! Με κανέτε να αισθάνομαι μια ιδέα εξυπνότερη. Ναι συγγενή σκολίωση εννοούσε. Πάντως ακόμα πρέπει να θυμάται τα γέλια που έκανε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις